Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Arkadaşlar spor yapanlar ve emzirmeyenler şu l karnitini bir araştırsanıza zayıflama ürünü değil. Sporla ve diyetle maksimum yağ kaybettiriyor çok işime yarıyor

Arkadaşlar spor yapanlar ve emzirmeyenler şu l karnitini bir araştırsanıza zayıflama ürünü değil. Sporla ve diyetle maksimum yağ kaybettiriyor çok işime yarıyor

Spor öncesi ve sonrasi bende kullaniyorum
Yaglarin mitakondrilere tasinmasini sagliyor ve böylelikle yag yakimini artiriyor
Ancak kullanildiginda muhakkak spor yapilmasi lazim yoksa kalp kaslari zorlaniyor

Selam kızlar. Bebeğin aşısı vardı onu yaptırdık yazık çok ağladı ya hiç böyle ağlamamıştı. Yatarsa ben de yatacağım inşallah. Kızı da babası götürecek...

Spor öncesi ve sonrasi bende kullaniyorum
Yaglarin mitakondrilere tasinmasini sagliyor ve böylelikle yag yakimini artiriyor
Ancak kullanildiginda muhakkak spor yapilmasi lazim yoksa kalp kaslari zorlaniyor
Aynen sporsuz olmaz sporlada çok faydalı yarı yarıya hem performans arttırıyot hemde yağ yaktırıyor bebişim

Selam kızlar. Bebeğin aşısı vardı onu yaptırdık yazık çok ağladı ya hiç böyle ağlamamıştı. Yatarsa ben de yatacağım inşallah. Kızı da babası götürecek...
Aşı günleri en zor günnlerdendir bizdede canım. O ağladıkça ben kahrolurum.bizimde şubatta 2 yaş aşısı varmış sonmuş artık. Ufacık çok ağlamıyorda büyük oğlum yırtınırdı hala daha öyle iğne olurken 3 kişi tutuyoruz. İmdat imdat kurtarın beni diye yıkıyor hastaneyi

Voit concept koşu bandı
Süre:85 dakika
Eğim: yok
Nabız:130-150 arası
Kalori:480
Km:8.33
Hız:5 ile 10 dakika ısınma ilk yarım saat 6 ya kadar kademeli yükselme sonrasında 6.4 ile 60.cı dakikaya kadar koşu sonrasında 6.2 ile 70.ci dakika sonrasında 6 ile 83.cü dakika sonrasında 5 ile 3 dakika soğuma ve bitiş

Ben koşarken ufacık uyandı beşiğinden balkona bakıyo. Eyvah dedim 1 saat yapcaz uyandı dedim ama öyle bana baka baka geri uyudu ben bitirdim duş aldım kahvemi içtim hala uyuyo

Kızlar valla çok canım sıkıldı. Çeyizden gelen yorganımı açım benlemi yaşayacak diye. 10 senedir ellemiyodum. 2 aydır kullanıyodum. Biraz önce çocukla yatakta oynarken bişey battı bacağıma baktım iğne. Çektim aldım yarısı iğnenin sapsarı bişeye batırılmış. Biraz yorganı kurcalayınca minik bir kağıt çıktı açtım baktım arapça yazıyor kağıt sapsarı cılk yağa bulanmış. Çok canım sıkıldı kimseyle bişeyimiz yok 10 senedir o yorgan evde duruyo

Çok ilginç

İyi akşamlar kızlar
Bugün akşama kadar temizlik yaptım pertim
Spor yapmadım ayrıyeten ama en az 6 saattir hareket halindeyim.
Yemeğimi hazırladım ezanı bekliyorum

İftar menüm şöyle
2 haşlanmış tavuk but
Bol salata
Bir büyük bardak ayran
3 kaşık bulgur pilavı

Diyete başladığımdan beri ekmeği hiç yemiyorum desem yeri. Bazen kendi yaptığım yufka ekmekten yedim o kadar .

Çikolata yı da eski ye göre hiiiç yemiyorum .
Eşimin aldığı fıstıklı çikolatayı 14 gün oldu hala yemedim
Ama sanki kilo vermedim gibi hissediyorum
Bakalım yarın ne olacak .

Ben öyle bir şey bulsam eve giremem uzun süre..
Canım çok üzüldüm yani iyi niyetli yapılamaz yapılsa zaten saklanmaz. Çok güzel saklanmış hemde sapsarı arapça yazılı cılk yağlı ellerime bile bulaştı
Eve girmek değilde başka şeylerdede var mı diye düşünüyorum. Kim yaptıysa Allahından bulsun. Nettten baktım böyle yatağa yorgana eşleri ayırmak için yapılıyormuş. Hangi manyaksa artık ayrılmamızı istemiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…