Arkadaşlar spor yapanlar ve emzirmeyenler şu l karnitini bir araştırsanıza zayıflama ürünü değil. Sporla ve diyetle maksimum yağ kaybettiriyor çok işime yarıyor
Aynen sporsuz olmaz sporlada çok faydalı yarı yarıya hem performans arttırıyot hemde yağ yaktırıyor bebişimSpor öncesi ve sonrasi bende kullaniyorum
Yaglarin mitakondrilere tasinmasini sagliyor ve böylelikle yag yakimini artiriyor
Ancak kullanildiginda muhakkak spor yapilmasi lazim yoksa kalp kaslari zorlaniyor
Artık büyüdü, caninin acısını biliyor. Asida tetanoz da var ya, ağrır bir iki gün.Uyuyamadık bi türlü
Aşı günleri en zor günnlerdendir bizdede canım. O ağladıkça ben kahrolurum.bizimde şubatta 2 yaş aşısı varmış sonmuş artık. Ufacık çok ağlamıyorda büyük oğlum yırtınırdı hala daha öyle iğne olurken 3 kişi tutuyoruz. İmdat imdat kurtarın beni diye yıkıyor hastaneyiSelam kızlar. Bebeğin aşısı vardı onu yaptırdık yazık çok ağladı ya hiç böyle ağlamamıştı. Yatarsa ben de yatacağım inşallah. Kızı da babası götürecek...
Gidip çaya atcam Allahından bulasıca kim yaptıysa
Verdim canım gelir gelmez. Aşı olurken ağladı baya başka ağlamadı da herşeye mızlıyor şimdi.Anka carpol versene acısını alır rahatlar uyur yavru
Çok ilginçKızlar valla çok canım sıkıldı. Çeyizden gelen yorganımı açım benlemi yaşayacak diye. 10 senedir ellemiyodum. 2 aydır kullanıyodum. Biraz önce çocukla yatakta oynarken bişey battı bacağıma baktım iğne. Çektim aldım yarısı iğnenin sapsarı bişeye batırılmış. Biraz yorganı kurcalayınca minik bir kağıt çıktı açtım baktım arapça yazıyor kağıt sapsarı cılk yağa bulanmış. Çok canım sıkıldı kimseyle bişeyimiz yok 10 senedir o yorgan evde duruyo
Aynen canım ellerimede bulaştı. Kanalizasyona attımdomuz yağı olmasın.. Çok detaylı bilemem ama dikkat et imha ederken.
Ufacıklar haberleri yok bişeyden canları yanıyo kolaymı annesiVerdim canım gelir gelmez. Aşı olurken ağladı baya başka ağlamadı da herşeye mızlıyor şimdi.
Canım çok üzüldüm yani iyi niyetli yapılamaz yapılsa zaten saklanmaz. Çok güzel saklanmış hemde sapsarı arapça yazılı cılk yağlı ellerime bile bulaştıBen öyle bir şey bulsam eve giremem uzun süre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?