Çok geçmiş olsun canımben de ancak kendime geldim. Reglin ustune bi de grip geldi. surundum, yataktan cikmadim butun gun.
Canım sakın düşürme motivasyonunu, fazla kilon olmadığı için azar azar gittiğini düşünüyorum ben, benim de öyle çünkü, ne kadar dikkat etsem de haftada bir kilo gitmiyor mesela.Bir de spor yapmaya çalış mutlaka inan ki faydasını göreceksin.Günaydın kızlar,
Benden niyeyse gıdım gıdım gidiyor. Son üç gündür çok özen gösterip dikkat etmeme rağmen. Süt ürünlerini çok tüketiyorum ondan mı acaba.. Sabah yarım litre sütten yaptığım lor yiyorum. 5 YK çıkmıyor valla. Ancak 3-4 YK. Yanında 2 haş yumurta. Arada belki bir sütlü kahve içiyorum acıkınca. Akşama da yoğurt yiyorum. Aslında çok hafif beslenip erken kapatıyorum günü. Yağlar yanmıyor yine de. Suyu boşladım belki ondandır.. Motivasyonum düşmek üzere şu kutsal perşembe günü
Geçmiş olsun canım.ben de ancak kendime geldim. Reglin ustune bi de grip geldi. surundum, yataktan cikmadim butun gun.
Ufaklık gece problem çıkardı epey, üstüne ortanca uyandı aglamasina vs vs..Sen niye uyanıktın o saatte flo..
Su ve spor çok önemli canım. Stres de odem yapıyor. Sıkma canını gitmez gitmez bi anda gider.Günaydın kızlar,
Benden niyeyse gıdım gıdım gidiyor. Son üç gündür çok özen gösterip dikkat etmeme rağmen. Süt ürünlerini çok tüketiyorum ondan mı acaba.. Sabah yarım litre sütten yaptığım lor yiyorum. 5 YK çıkmıyor valla. Ancak 3-4 YK. Yanında 2 haş yumurta. Arada belki bir sütlü kahve içiyorum acıkınca. Akşama da yoğurt yiyorum. Aslında çok hafif beslenip erken kapatıyorum günü. Yağlar yanmıyor yine de. Suyu boşladım belki ondandır.. Motivasyonum düşmek üzere şu kutsal perşembe günü
Off ya bi düzene girseydi uykuları. Akşam yatıp sabah kalksalar.Ufaklık gece problem çıkardı epey, üstüne ortanca uyandı aglamasina vs vs..
Ben böyle şeyleri yapamıyorum ya. Hiç yakışmıyor bana hiç estetik değilimCanım sakın düşürme motivasyonunu, fazla kilon olmadığı için azar azar gittiğini düşünüyorum ben, benim de öyle çünkü, ne kadar dikkat etsem de haftada bir kilo gitmiyor mesela.Bir de spor yapmaya çalış mutlaka inan ki faydasını göreceksin..Bak bunu kesinlikle tavsiye ederim,30 dk ama sonunda çok ter atıyorsun.
Arkadaki Canan Karatay kılıklı teyze çok komik yapıyorCanım sakın düşürme motivasyonunu, fazla kilon olmadığı için azar azar gittiğini düşünüyorum ben, benim de öyle çünkü, ne kadar dikkat etsem de haftada bir kilo gitmiyor mesela.Bir de spor yapmaya çalış mutlaka inan ki faydasını göreceksin..Bak bunu kesinlikle tavsiye ederim,30 dk ama sonunda çok ter atıyorsun.
Canım sen süt ürünlerini fazla kaçırıyosun. Sütlü kahve içerken bende veremedim 1 hafta. Filtre kahveye döndüm hemen kilo vermeye başladım. Özellikle filtre kahve çok kilo verdiriyor metabolizmayı ateşliyo deneyin bak. Nescafenin sebep olduğu tüm selülitlerde gittiGünaydın kızlar,
HarikaaaaBen belki yarın erken girrmem diye bu sabah tartıldım 81 çıktım. 1 kilo vermişim. Menümde belli oldu bugünlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?