Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın herkese hayırlı sabahlar... Bu gün perşembe kızlar günümüzü çok dikkatli geçirip akşamı hafif yiyelim inşallah

Günaydın kızlar,
Benden niyeyse gıdım gıdım gidiyor. Son üç gündür çok özen gösterip dikkat etmeme rağmen. Süt ürünlerini çok tüketiyorum ondan mı acaba.. Sabah yarım litre sütten yaptığım lor yiyorum. 5 YK çıkmıyor valla. Ancak 3-4 YK. Yanında 2 haş yumurta. Arada belki bir sütlü kahve içiyorum acıkınca. Akşama da yoğurt yiyorum. Aslında çok hafif beslenip erken kapatıyorum günü. Yağlar yanmıyor yine de. Suyu boşladım belki ondandır.. Motivasyonum düşmek üzere şu kutsal perşembe günü

Canım sakın düşürme motivasyonunu, fazla kilon olmadığı için azar azar gittiğini düşünüyorum ben, benim de öyle çünkü, ne kadar dikkat etsem de haftada bir kilo gitmiyor mesela.Bir de spor yapmaya çalış mutlaka inan ki faydasını göreceksin. .Bak bunu kesinlikle tavsiye ederim,30 dk ama sonunda çok ter atıyorsun.

Su ve spor çok önemli canım. Stres de odem yapıyor. Sıkma canını gitmez gitmez bi anda gider. detox su iç. Hiç bişey atmasan limon veya elma veya salatalık at suyunun içine. Farkı mutlaka göreceksin.
Bu hafta benden de gitmedi. Bakalım diğerleri iyi gelir inşallah.

Ben böyle şeyleri yapamıyorum ya. Hiç yakışmıyor bana hiç estetik değilim
TV den açıyorum ben sporu koşesine de kamerayı açıp hareketlerimi kontrol ediyorum. Orda kendimi gördükçe gülesim geliyor

Arkadaki Canan Karatay kılıklı teyze çok komik yapıyor

Gunaydin kizlar bugun okula kostur kostur geldim kahvalti yapamadim kantinden biskuvi ve su aldim
Kantinde hic bir sey yok mecbur abur cubur yemek zorunda kaliyrm

Canım sen süt ürünlerini fazla kaçırıyosun. Sütlü kahve içerken bende veremedim 1 hafta. Filtre kahveye döndüm hemen kilo vermeye başladım. Özellikle filtre kahve çok kilo verdiriyor metabolizmayı ateşliyo deneyin bak. Nescafenin sebep olduğu tüm selülitlerde gitti

Selam arkadaşlar nasılsınız

Kelekkarpuz geçmiş olsun bebişim
Flocum sıcacık yatağı bulan bu canavarlar neden uyumazda arıza çıkarır hiç anlamam. Benin ufacıkta gece beşiğinde ayı yavrusu gibi toparlanıyo heran arızaya hazır yani
Diğer tüm kızlarada tek tek sevgiler saygılar kızlar gözümden kaçan olduysa kusura bakmayın alelacele giriyorum gözden kaçan alabilir.

Sabah: 1 yumurta az süt 1 yk. Lor ve 1 yk. Yulaf kepeği ve 1 yeşil soğanla krep yaptım yağsız. Yanına limonlu şekersiz ihlamurla yedim. Tadı güzeldi ama yaparken dağıldı yulaf kepeği az gelmiş
Ara:1 elma 6 badem
Öğlen: sarımsaklı limonlu brokoli salatası ve 2 tavuk baget
Ara:1 koca kupa sadw filtre kahve
Akşam: 6 kaşık kapuska ve brokoli salatası
Spor: 70-80 dakika eğimsiz kardiyo
Spor:1 saat dumbbelle bacak egzersizleri
Elma sirkeli ballı su ve çörekotu yağıda içiyorum

Okula büyüğü bıraktık geldik öğlen yemeğimi yedim. Tavuğuda brokoliyide buharda pişirdim özellikle brokoli nefis olmuş.
Şimcik ufacığı uyutuyorum hemen koşu bandına. Haftada 6 gün koşarsam süper olurum 3 aya. Şeyda coşkunda hergün yürütüyoya milleti acayip zayıflatıyo bakem ben 3 aya ne olcem sırf merakımdan valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…