Canım ev temizliğide gayet iyi bir spordur başkasına gerek yokİyi akşamlar kızlar
Bugün akşama kadar temizlik yaptım pertim
Spor yapmadım ayrıyeten ama en az 6 saattir hareket halindeyim.
Yemeğimi hazırladım ezanı bekliyorum
İftar menüm şöyle
2 haşlanmış tavuk but
Bol salata
Bir büyük bardak ayran
3 kaşık bulgur pilavı
Diyete başladığımdan beri ekmeği hiç yemiyorum desem yeri. Bazen kendi yaptığım yufka ekmekten yedim o kadar .
Çikolata yı da eski ye göre hiiiç yemiyorum .
Eşimin aldığı fıstıklı çikolatayı 14 gün oldu hala yemedim
Ama sanki kilo vermedim gibi hissediyorum
Bakalım yarın ne olacak .
Yorganı yıkatmanı öneririm canımCanım çok üzüldüm yani iyi niyetli yapılamaz yapılsa zaten saklanmaz. Çok güzel saklanmış hemde sapsarı arapça yazılı cılk yağlı ellerime bile bulaştı
Eve girmek değilde başka şeylerdede var mı diye düşünüyorum. Kim yaptıysa Allahından bulsun. Nettten baktım böyle yatağa yorgana eşleri ayırmak için yapılıyormuş. Hangi manyaksa artık ayrılmamızı istemiş sanırım
Bende yorgunluktan öyle inanmak istiyorum ZatenCanım ev temizliğide gayet iyi bir spordur başkasına gerek yok
Canımm çok gelmiş olsun Allah şifalar versinKızlar annem felç geçirdi yogunbakimda.çok kötüyumyarınki kilo bildirimi yapmak şart mı ya.aglamaktan dün şekerim fırladı aç karnina 322 di.annem gözümüzün önünde komaya girdi.kabus gibi dua edin nolur
Yorgan pamuklu dikme yorgan off poff atcam yorganı içim sıkıldıYorganı yıkatmanı öneririm canım
Nas felak surelerini oku sürekli birşey olmaz inşallah .
Ondan birşey olacağını düşündükçe etkisi olur hiç düşünme Allah'ın izni ile birşey olmaz
İnan yivrumm güven banaBende yorgunluktan öyle inanmak istiyorum Zaten
Margarin miMenüm
9
3 dilim ekmek
Az domates
1 YK bal
1 YK margarin
13
1 çay bardağı kuruyemiş
Ara küçük 3/4 elma ve küçük 3/4 armut
19
1 küçük kase mercimek çorbası.
Su 2 lt
Canım çom geçmiş olsun inşallah düzelir çok zor Allah sabır versinKızlar annem felç geçirdi yogunbakimda.çok kötüyumyarınki kilo bildirimi yapmak şart mı ya.aglamaktan dün şekerim fırladı aç karnina 322 di.annem gözümüzün önünde komaya girdi.kabus gibi dua edin nolur
Düzeltebilir bir şeydir inşallah canım. Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Çok geçmiş olsun.Kızlar annem felç geçirdi yogunbakimda.çok kötüyumyarınki kilo bildirimi yapmak şart mı ya.aglamaktan dün şekerim fırladı aç karnina 322 di.annem gözümüzün önünde komaya girdi.kabus gibi dua edin nolur
Çok çok geçmiş olsun.Allah anneciğine acil şifalar versin inşallah canım benimKızlar annem felç geçirdi yogunbakimda.çok kötüyumyarınki kilo bildirimi yapmak şart mı ya.aglamaktan dün şekerim fırladı aç karnina 322 di.annem gözümüzün önünde komaya girdi.kabus gibi dua edin nolur
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşKızlar annem felç geçirdi yogunbakimda.çok kötüyumyarınki kilo bildirimi yapmak şart mı ya.aglamaktan dün şekerim fırladı aç karnina 322 di.annem gözümüzün önünde komaya girdi.kabus gibi dua edin nolur
Peynir yumurta yok muydu canım neden yemedin kahvaltıda. Baya hafif olmuş.Menüm
9
3 dilim ekmek
Az domates
1 YK bal
1 YK margarin
13
1 çay bardağı kuruyemiş
Ara küçük 3/4 elma ve küçük 3/4 armut
19
1 küçük kase mercimek çorbası.
Su 2 lt
Yorgan pamuklu dikme yorgan off poff atcam yorganı içim sıkıldı[/QUOTE
Ekmek yiyince yemedim valla. 3 dilim çok oldu diye düşündüm. Akşamı da tartı günü diye hafif tuttum.Peynir yumurta yok muydu canım neden yemedin kahvaltıda. Baya hafif olmuş.
Hoşgeldin canım. Takımından neden ayrıldın ve neden bizi tercih ettin. Kaptanın biliyor mu transfer olmak istediğini. Şaşırdım hop diye gelip yerleşinceBen Gülümse25 14.takımdaydım 2.5ayda 10kilo verdim 100.1le başladım şuan 90kiloyum takımımdan bugün ayrıldım banada burda yer varmı acep kaptanım müsaade varmı? Bu arada diyet yapma sebebim önce saglıgım sonra çocuk için tek problemim kilo oldugu söylendi yaş 31evliyim 2çocuk annesi ev hanımıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?