Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım ev temizliğide gayet iyi bir spordur başkasına gerek yok

Yorganı yıkatmanı öneririm canım
Nas felak surelerini oku sürekli birşey olmaz inşallah .
Ondan birşey olacağını düşündükçe etkisi olur hiç düşünme Allah'ın izni ile birşey olmaz

Menüm

9
3 dilim ekmek
Az domates
1 YK bal
1 YK margarin

13
1 çay bardağı kuruyemiş

Ara küçük 3/4 elma ve küçük 3/4 armut

19
1 küçük kase mercimek çorbası.

Su 2 lt

Kızlar annem felç geçirdi yogunbakimda.çok kötüyum yarınki kilo bildirimi yapmak şart mı ya.aglamaktan dün şekerim fırladı aç karnina 322 di.annem gözümüzün önünde komaya girdi.kabus gibidua edin nolur

Canımm çok gelmiş olsun Allah şifalar versin
Sabırlı ol inşallah

Düzeltebilir bir şeydir inşallah canım. Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Çok geçmiş olsun.

Ben Gülümse25 14.takımdaydım 2.5ayda 10kilo verdim 100.1le başladım şuan 90kiloyum takımımdan bugün ayrıldım banada burda yer varmı acep kaptanım müsaade varmı? Bu arada diyet yapma sebebim önce saglıgım sonra çocuk için tek problemim kilo oldugu söylendi yaş 31evliyim 2çocuk annesi ev hanımıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Çok çok geçmiş olsun.Allah anneciğine acil şifalar versin inşallah canım benim

Hoşgeldin canım. Takımından neden ayrıldın ve neden bizi tercih ettin. Kaptanın biliyor mu transfer olmak istediğini. Şaşırdım hop diye gelip yerleşince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…