ben yetim ben fakir ben öksüz..
Hergun o kadar uzun süre kosunca kaslar sisiyor canım. O yüzden oyle. Haftada 3 gün kardio yeterli aslında.Kız ben buraya gelmeden önce 14.cü takımdaydım o yüzde hesabını yapamadım yanlış yaptım beni attılar takımdan
Bence sen beni hiç alma o hesabı yapamıyorum ben
Canım çok spor yapıyorumya tartıda kilo sanki yavaş gidiyo gibi oluyo ama görüntüde fark büyük. Spor yapamadığımda daha kolay gidiyor tartıda rakamlar.
Fit olma çabası beeHergun o kadar uzun süre kosunca kaslar sisiyor canım. O yüzden oyle. Haftada 3 gün kardio yeterli aslında.
Işıl aktan gibi olcan ondan korkuyorumFit olma çabası beeseviyorum kaslı bacaklarımı. Önceleti gün aşırı 45 dakikaydı sonraları sapıttım 70-80 dakika oldu. Birde 1 saatlik ağırlıkta eklenince 3 kişi dövse bu kadar ağrımaz vücudum inanki
Abowww kadına bak kız. Bu ne böyle eee.Işıl aktan gibi olcan ondan korkuyorum
Tamam canımgulenyuzumsunsen canım bu cuma listeye gireceksin. bu gün ve yarın çok dikkat et de şoyle güzel bir yüzdeyle gir sahalara canımmmm
Markete falan giderken boynuma asmak için. Gulenyuzum duymasınAma ucuz bişey aldım 20 TL.
Bende hesaplama yı bilmiyorum dA öğretirseniz öğrenirim inşallahYüzde hesaplayamadın diye attılar mı çok ilginç. Ben hesaplarım nolcak elime mi yapışcak. Sen kilo ver yeter.
Eve yeni geldim
Geçmiş olsun.ben de ancak kendime geldim. Reglin ustune bi de grip geldi. surundum, yataktan cikmadim butun gun.
Sen niye uyanıktın o saatte flo..Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?