- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Normalde bazen atıyordum da pulbiber ,bugün atmadım nedense .Yogurt kürü yapmanı tavsiye ederim canım migdede rahatsızlık yoksa şayet pul biber limon yogurt bende çok faydası oldu
Elma sirkesini mi diyorsun canım ,Bende bu tarifi deneyeyim nasıl olsa deneme tahtası olduk valla
Ben bugün süt detoksu yaptım yeşil çaylı menüm yok 1.5litre yeşil çaylı süt içtim akşama kadar 30dk eliptik 45dk leslie 3milElma sirkesini mi diyorsun canım ,
Henüz 3 kere içtim valla bir ayın sonunda iyi olursam hangisinden olduğunu dA bilmiycem valla
Aman benimki de laf
iyi oluyumda neden olduğunu dA bilmeyeyim tek
Bu beslenmeye bu sporlar fazla.. Güçsüz düşmedin mi? Ben kesin acillik olurdum.Ben bugün süt detoksu yaptım yeşil çaylı menüm yok 1.5litre yeşil çaylı süt içtim akşama kadar 30dk eliptik 45dk leslie 3mil
Hergün degil bu üçüncü denemem oldu açlık hissetmiyosun canım benim bagırsak problemim var kabızlık çok wc çok güzel çıkarıyor o yüzden 10günde bir yaparım ama geçen haftada birgün yapmıştım bu haftada yaptım çok zorlanıyorum wc konusunda kurtarıcım oldu bu detoks aslındaBu beslenmeye bu sporlar fazla.. Güçsüz düşmedin mi? Ben kesin acillik olurdum.
Tabi canım az versek de kalıcı verelim ,aynen bu Arada spora başla mutlaka etkisini göreceksinDoğru canım. Katılıyorum sana. Şimdi düşünüyorum da haftada 700 gr gitse yine güzel. 700 gr lık bir peynir topu düşünüyorum o kadar yağ vermiş oluyoruz aslında büyük ilerleme
Video için teşekkürler canım. Hafta sonu sabahtan akşama spor yapacağım. Hareket halinde olmam lazım.
Sen ne yedin ne içtin bugün canım. Günün nasıl geçti?
Aşurede yediriyor canım ya. Akşama karbon çok olmamış mı sence canım? Sporu da çok yapmışsın maşallah. inşallah dengeler.C cerulean hemen yazayım,kaptan görmesin akşam biraz kaçırdım
Sabah 08:00 peynirli domatesli tam buğday ekmeğine tost
Öğle: Ton balığı ,bir dilim tam buğday ekmeği
Ara: bir avuç fındık,4 yk aşure (bu ara çok yedim dayanamıyorum)
Akşam 19:00 yarım porsiyon kebap
Bir adet içli köfte
3 adet çiğ köfte
2litre su
80 mekik
70 squat
100 jumping jack
Evet aslında tartı öncesi özellikle akşam için çok abartılı oldu farkındayım, o kadar ki karnım şişti nerdeyse ,yarın dengelemek için uğraşacağım artıkAşurede yediriyor canım ya. Akşama karbon çok olmamış mı sence canım? Sporu da çok yapmışsın maşallah. inşallah dengeler.
Tamam canım. Sabırla devam etmek lazım.Tabi canım az versek de kalıcı verelim ,aynen bu Arada spora başla mutlaka etkisini göreceksin
Balıkçı güzeli seni,oo su içmeyi arttırmışsın süperBugünkü menümü paylaşırım kızlar
Sabah 6:00
- 2 haş yumurta
- domates, salatalık
- sütlü kahve (valla 2-3 YK kadar vardı. Bunu bile sayar oldum ya
- 3-4 YK lor peynir
- 2-3 YK yoğurt
Öğle 12:30
- 125 gr füme alabalık
- 1 küçük kase yeşil salata
- 1 küçük kase sebze sote
Ara 14:00
- 1 küçük cappucino @hugocuk
Akşam 16:00
- 70 gr kadar füme alabalık
1:20 dakika yürüyüş
20 dakika step
Su 1 litre yatana kadar 1 litre daha içmeye zorluycam kendimi
jane eyre_
İyi uykular..Kızlar çocuklar uyurken uyuyayım biraz kafam çatladı. Gece kalkarlar o zaman bakarım geçmişe.
OyyyBalıkçı güzeli seni,oo su içmeyi arttırmışsın süper
evet okudum kabul ediyorumYukarda adının yazılı olduğu yere tıkla. Bildirim seçeneklerinden kapat canım.
Bu arada madem hugocuk çağırdı hoşgeldin o zaman.1. sayfadaki kuralları okudun değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?