Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Elma sirkesini mi diyorsun canım ,
Henüz 3 kere içtim valla bir ayın sonunda iyi olursam hangisinden olduğunu dA bilmiycem valla

Aman benimki de laf
iyi oluyumda neden olduğunu dA bilmeyeyim tek
Ben bugün süt detoksu yaptım yeşil çaylı menüm yok 1.5litre yeşil çaylı süt içtim akşama kadar 30dk eliptik 45dk leslie 3mil

Bu beslenmeye bu sporlar fazla.. Güçsüz düşmedin mi? Ben kesin acillik olurdum.
Hergün degil bu üçüncü denemem oldu açlık hissetmiyosun canım benim bagırsak problemim var kabızlık çok wc çok güzel çıkarıyor o yüzden 10günde bir yaparım ama geçen haftada birgün yapmıştım bu haftada yaptım çok zorlanıyorum wc konusunda kurtarıcım oldu bu detoks aslında

C cerulean hemen yazayım,kaptan görmesin akşam biraz kaçırdım

Sabah 08:00 peynirli domatesli tam buğday ekmeğine tost

Öğle: Ton balığı ,bir dilim tam buğday ekmeği

Ara: bir avuç fındık,4 yk aşure (bu ara çok yedim dayanamıyorum)

Akşam 19:00 yarım porsiyon kebap
Bir adet içli köfte
3 adet çiğ köfte

2litre su
80 mekik
70 squat
100 jumping jack

Kafam-karisik canım akşamdan haşlanmış yumurta hazırlasana. Ben 6 tane haşlıyorum. 3 günlük çok pratik ve doyurucu. Evde vaktim olmazsa yanıma bile alıyorum yolda / iş yerinde yemeye

Tabi canım az versek de kalıcı verelim ,aynen bu Arada spora başla mutlaka etkisini göreceksin

Aşurede yediriyor canım ya. Akşama karbon çok olmamış mı sence canım? Sporu da çok yapmışsın maşallah. inşallah dengeler.

Aşurede yediriyor canım ya. Akşama karbon çok olmamış mı sence canım? Sporu da çok yapmışsın maşallah. inşallah dengeler.
Evet aslında tartı öncesi özellikle akşam için çok abartılı oldu farkındayım, o kadar ki karnım şişti nerdeyse ,yarın dengelemek için uğraşacağım artık

Balıkçı güzeli seni,oo su içmeyi arttırmışsın süper

Ya kızlar kusura bakmayın bu yazışmalar bana mail olarak geliyo kapatamadım bunu nerden yapa bilirim yardımcı olurmusunuz

Yukarda adının yazılı olduğu yere tıkla. Bildirim seçeneklerinden kapat canım.

Bu arada madem hugocuk çağırdı hoşgeldin o zaman. 1. sayfadaki kuralları okudun değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…