Perşembe ye yakışır bir menü canım afiyet olsun8'de: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim salam, 3-5 zeytin, 1 kk peynir
12'de: 2 tane köfte, cacık
19'da: 2 parça ızgara tavuk, salata, yoğurt
Su:1.5 lt
Spor: yok
Çok hafif bir menü ve saglıklı güzellll8'de: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim salam, 3-5 zeytin, 1 kk peynir
12'de: 2 tane köfte, cacık
19'da: 2 parça ızgara tavuk, salata, yoğurt
Su:1.5 lt
Spor: yok
Kaybolma bi yere sakın ilk günden daha karpuz kesecegidik gııTelimde sorun var şarj bi oluyo bi olmuyo delirdi. Kaybolursam telim bozulmuştur bilin istedim
Ne amaliyatı hayırdır bacıSırt için ters mekik çekecektim ama ameliyatta dren yerini acıttı yapamadım. Zaten hala tam kapanmadı. Sırt şimdilik yapmadım. 1 ay sonra acımaz başlarım inşallah
2 hafta önce safra kesesini aldırdım canımNe amaliyatı hayırdır bacı
Geçmiş olsun canım2 hafta önce safra kesesini aldırdım canım
Saol canım. Ameliyat olur olmaz ayaklandım koştum ettim azcık açılma oldu dikişte ama sorun yok kendi kendine er geç kapancakGeçmiş olsun canım
Ay Allah korusun canım zorlama o kadar. Annem gibisin canım. pazartesi dizinden ameliyat oldu maşallah hiç esirgemiyor kendiniSaol canım. Ameliyat olur olmaz ayaklandım koştum ettim azcık açılma oldu dikişte ama sorun yok kendi kendine er geç kapancak
İyi geceler bebişim.Ben yatıyorum kızlar iyi geceler
Allah rahatlık versin canımİyi geceler bebişim.
Bende şimdi gece yarısı olduya vakıa suresini okuyup yatcam. Her akşam okurum
Geçti artık ilk zaman zorlandım şimdi iyiyim engel olmuyo sporaAy Allah korusun canım zorlama o kadar. Annem gibisin canım. pazartesi dizinden ameliyat oldu maşallah hiç esirgemiyor kendini
Sende bendensin desene bende oldum ama bana 11sene oldu 2006da olmuştum sen açık oldun galiba benim kapalı amaliyat bizde ırsi malesef ananem annem ben pazarteside ablam oldu aile boyu aldırdık kurtulduk2 hafta önce safra kesesini aldırdım canım
İnş kuzum ya koşu bandından sonra şimdide eliptik aldım basenler erimiyo gıııııı kerestecilere yonttursammı acep ancak fayda ederBurda çok güzel zayıflarsın canım sporlar diyetler hepsi full
Konsantre tavan yani
iki hafta mı oldu daha...2 hafta önce safra kesesini aldırdım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?