Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugunlerde reel cevremden,sanal cevremden yogun bir spor baskisi var,bakalim baskilara ne kadar dayanabilecegim. Nasil bir spor fobisiyse bendeki

Çocukları okula eşimi işe gönderdim ben Biraz yatayım 10.30da Görüşürüz inş tekrar bol eksiler

Bugunlerde reel cevremden,sanal cevremden yogun bir spor baskisi var,bakalim baskilara ne kadar dayanabilecegim. Nasil bir spor fobisiyse bendeki
Spor yaptıkça sporu seveceksin emin ol daha çok kilo vereceksin sürekli öncesi sonrası resimlerini çek yan yana getir farkı gör kuzum yada aynaya baktığında nasıl sen olmak istiyorsun onu bi düşün ve karar ver sadece diyet yeterli degil madem o kadar aç kalıyon herşeyden mahrum bari hakkını vermek gerek hepimiz aynı durumdayız ve yalnız degilsin bunu bil

Virgulden sonraki 3. Rakam 5 veya 5 ten büyükse 2. Rakamı yuvarlıyoruz canım. 63 oluyor.
Ben ilk hafta ne çekmiştim ya bu hesapta yapamadım beceremedim keptin kaptanım sagolsun yardımcı oldu artık ögrendim ben kilo çıkarması yapıyorum silip çarpıyorum silip bölüyorum olmuyo meger silmeden devam edilecekmiş me gülmüştük yaaa o gün

Benim bu hafta kafam fazla doluydu yapmadım kilomda çok bi fark yok maalesef.. Yapınca en azından 500-600 gidiyordu... %1 lerde çıkıyordum.
Diyete başladıgım dan beri her hafta 1kilo verdim bu hafta 800gr gitmiş oda kabızlık tan sanırım en büyük sorunum

Diyete başladıgım dan beri her hafta 1kilo verdim bu hafta 800gr gitmiş oda kabızlık tan sanırım en büyük sorunum
Benim son kilolarım artık. Zorluyor baya. Hatta diyetisyene göre 61 olmam gerek. Ama ben 55 olmak için uğraşıyorum. 36 dökümlü dursun istiyorum üstümde
Şimdi 38 oluyor ama göbek hala gitmedi.yakışmıyor.

Valla ne güzel olur ama uykumu alamazsam da migrenim tutuyo gece 2.30da yattım sabah 6da kalktım kaptanım acı bana
İyi yat hadi ama neden 2.30 a kadar oturdun. Ben de 4 e doğru uyudum ama benim bebek huysuzdu. :uykusuz:
11 gibi yatsak gece 2-3 gibi yağ yakımı oluyor.

Ayyyy darısı başıma 80ineyim hedefimi 70çekicem inş

İyi yat hadi ama neden 2.30 a kadar oturdun. Ben de 4 e doğru uyudum ama benim bebek huysuzdu. :uykusuz:
11 gibi yatsak gece 2-3 gibi yağ yakımı oluyor.
Oglum 9yaşında sabah 6da okula kaldırdığım için akşam 21.30da yatırdım gece 12.de uyandı dolanıyor gidip yatsam korkuyo uyumasını bekledim gittim yattım uyandı yine kalktım bekledim gittim yattım yine uyandı baktık olcak gibi degil kızımı yanıma aldım Eşimde kızımın bazasında oglumun yanında yattı kabustu yani gece

***12. Takım 539. Etap***

anka_misali(58,7/
florence_N (75
kelekkarpuz( 69/
simeranya7(96,7) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
asya_01(70)bildirimde bulunmadı
hergaf(111,7/111/-700/%62)
zeynepbbb(61,4/
cerulean (60,5/
jane eyre_(59,6/
gulenyuzumsunsen(83,9/)yeni üye/ b.tarihi: /b.kilo: 86 /hedef:75

12. Takım Ortalama:

hugocuk(

Gulumse25(90/89.2/0.8/%0.89)

yüzde nasıl hesaplanır
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100

Gunaydin kizlar sabah yine kosturmacadan kahvalti yapamadim bir tane mandalina yedim yanima su aldim yanimda olmazsa icmeyi unutuyorum cunku
Bn az cok diyet yapmaya karar verdimde benim dogumdan kalma mini minnacik gobegim var zayiflasamda o bicimsiz olacak gobek icin hangi egzersizi yapiyorsunuz yada neler oneriyorsunuz :)

Mekik çek canım yarım mekik tam mekik iyi gelir diye düşünüyorum

***12. Takım 539. Etap***

anka_misali(58,7/
florence_N (75/74.5/0.5/0.67)
kelekkarpuz( 69/
simeranya7(96,7) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
asya_01(70)bildirimde bulunmadı
hergaf(111,7/111/-700/%62)
zeynepbbb(61,4/
cerulean (60,5/
jane eyre_(59,6/
gulenyuzumsunsen(83,9/)yeni üye/ b.tarihi: /b.kilo: 86 /hedef:75

12. Takım Ortalama:

hugocuk(

Gulumse25(90/89.2/0.8/%0.89)

yüzde nasıl hesaplanır
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…