- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
80lere hoşgeldin...Sporsuz yine iyi vermişim.
Mekik korkulu ruyam ama zayiflamak icin yapmak zorundayimMekik çek canım yarım mekik tam mekik iyi gelir diye düşünüyorum
2 kilo fark miSiz gelene kadar derdimi yazıyım
Şu an 85 kiloyum tartıda
Dün aç karna 83 düm
Gece bir lt su içtim 1 kilosu o diyelim
Ben bir kilo yemek mi yedim
Nolur gülmeyinde
Canım çok sıkıldı
2 kilo fark mi
Hay masallah
Bnce ortasi olsun 84 de anlasalim
Saka yapiyorum tabiki kaptan nasil derse oyle olsun
Gel sen beni dinle 84 de anlasalimAha şimdi tartıldım 83.9 çıktım ohh yine buna razıyım tok olarak .
Az önceki neydi öyle başa döndüm sandım
Kız bana bakGel sen beni dinle 84 de anlasalim
olur inşallah canım zamanlaAyyyy darısı başıma 80ineyim hedefimi 70çekicem inş
Oglum 9yaşında sabah 6da okula kaldırdığım için akşam 21.30da yatırdım gece 12.de uyandı dolanıyor gidip yatsam korkuyo uyumasını bekledim gittim yattım uyandı yine kalktım bekledim gittim yattım yine uyandı baktık olcak gibi degil kızımı yanıma aldım Eşimde kızımın bazasında oglumun yanında yattı kabustu yani gece
akşamdan hazırla bari canım yaa... saklama kabına kat... vaktin olmazsa yanına alırsın en azından.. kahvaltı en onemli öğün...Gunaydin kizlar sabah yine kosturmacadan kahvalti yapamadim bir tane mandalina yedim yanima su aldim yanimda olmazsa icmeyi unutuyorum cunku
Bn az cok diyet yapmaya karar verdimde benim dogumdan kalma mini minnacik gobegim var zayiflasamda o bicimsiz olacak gobek icin hangi egzersizi yapiyorsunuz yada neler oneriyorsunuz :)
80lere hoşgeldin...
Günaydın kızlar
ben 3 de sahur yapacam sabaha karnım tok olur tartıya nasıl çıkıcam diye düşündüm ve dün iftardan önce aç karna tartıldım
Çünkü şu an tartıda korkunç bir rakam çıkıyor kızlar . Hangisini yazıyım sizce
Aç karna tartılmam normal olan değilmi
Siz gelene kadar derdimi yazıyım
Şu an 85 kiloyum tartıda
Dün aç karna 83 düm
Gece bir lt su içtim 1 kilosu o diyelim
Ben bir kilo yemek mi yedim
Nolur gülmeyinde
Canım çok sıkıldı
çocuklardan giremedim canım yaa... kavga edip duruyorlar...Ay şuna bak hepsi kayboldu yaaa
Huuuuu kaptanııım
Gülümse 80leri gördü ya ona dedim.olur inşallah canım zamanla
Allah allah neden korktu acaba... 9 yaşında büyümüş de aslında... geçmiş olsun bu gece uyursun inşallah...
akşamdan hazırla bari canım yaa... saklama kabına kat... vaktin olmazsa yanına alırsın en azından.. kahvaltı en onemli öğün...
80 derken
canım ramazan ayında iftardan oncekini alıyorduk.. yine iftardan oncekini alırız
olur canım tuvalete çıksan gider sıkm hemen canını... reglin de yakınsa olabilir...
hııı kendini alıntılayınca ona güldümGülümse 80leri gördü ya ona dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?