Sürekli tartılma benim gibiAha şimdi tartıldım 83.9 çıktım ohh yine buna razıyım tok olarak .
Az önceki neydi öyle başa döndüm sandım
Bide geçen hafta @DanceMe vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam
10:30 da geldi ya la saat gibi kadın maşallah.Canım sende benim gibi olmuşsun bende bir Gecede 1.5kilo fark atmıştım meger ödem olmuş ertesi gün gitti şükür ödenir o ödem 1gecede 2kilo olmaz
O paylaşım yapmadığı için ayrıldı canım takımdan.Bide geçen hafta @DanceMe vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam
İftar yapmadan açtım onun için tartıldımSürekli tartılma benim gibi
Tartıda kafayı yer sende kafayı yersin bacım haftada bir tartıl en dogru net sonuç
Ben evlendiğimde 45 kiloydumOda 3 çocuğun hatırası olsun
Ben evlendiğimde 75 dim .
5 yıl sonra 2 çocuk kilo dA 86
Geçti geçti sabah 8 de kaldı o.İftar yapmadan açtım onun için tartıldım
Gece 3 de sahur yaptım
Sabah 8 de bi tartıldım tok kaçım diye aman allahım
AynenGeçti geçti sabah 8 de kaldı o.
Saate bakmadım bilem10:30 da geldi ya la saat gibi kadın maşallah.
Sen benim hasretle beklediğim üye gibisin.
Bol paylaşımlı, spor yapan, etiketlemesi kolay, dakikhepsi var maşallah.
Benim hedefimde şuan 80birlikte veririz kuzum merak etme yeterki sen vermek iste hepsi gider15 günde 3 kilo gitmiş oldu
Üstüne eklemediğim için bile çok mutluyum
İnşallah 15 gün sonra tam 80 olabilirim
Emziriyorsun canım zorlama kendini. Spor yap cısss yeme gidebildiği kadar gitsin.Aynen
Şimdi tartıldım 83,6 çıktım
Tartıyı biri evden götürsün
Şu an kasım a 80 le girme hayalleri kuruyorum
Abbowww emziriyomu daha kolay c verirsin hemde emzirmek büyük avantaj sakın emziriyon diye gidip gelip yeme su içsen sütün olur kendini kandırma benim burda bi arkadaş var sofranın başında yerken açılıyo dogum yaptı şuan o yemeyle dogum kilosuna çıktı ne güzel nefsine hakimin diyo yemiyorsun ben dayanamıyorum hergün kendine kek yapıyo yiyoEmziriyorsun canım zorlama kendini. Spor yap cısss yeme gidebildiği kadar gitsin.
Hedefim yılbaşına kadar 75 amaBenim hedefimde şuan 80birlikte veririz kuzum merak etme yeterki sen vermek iste hepsi gider
Ah o cısslar ah.Emziriyorsun canım zorlama kendini. Spor yap cısss yeme gidebildiği kadar gitsin.
Bebeğim yaşına yaklaştı canım azalttı emmeyiAbbowww emziriyomu daha kolay c verirsin hemde emzirmek büyük avantaj sakın emziriyon diye gidip gelip yeme su içsen sütün olur kendini kandırma benim burda bi arkadaş var sofranın başında yerken açılıyo dogum yaptı şuan o yemeyle dogum kilosuna çıktı ne güzel nefsine hakimin diyo yemiyorsun ben dayanamıyorum hergün kendine kek yapıyo yiyo
Olsun en azından sende yemeni o na göre ayarlarsın verirsin inşBebeğim yaşına yaklaştı canım azalttı emmeyi
Hi ne bilim hic tarti almak gibi bir hevesim olmamisti ama denk gelirse alim barieve alsana bi tane.. o tam sonucu göstermez ki... akşama kadat kaç kişi tartıyor onun da kafası karışmıştır
şaka bir yana en doğru kilo sabah tuvalete çıktıktan sonra mumkunse çıplak ve aç karına alınır...
Canım çok üzüldüm yani iyi niyetli yapılamaz yapılsa zaten saklanmaz. Çok güzel saklanmış hemde sapsarı arapça yazılı cılk yağlı ellerime bile bulaştı
Eve girmek değilde başka şeylerdede var mı diye düşünüyorum. Kim yaptıysa Allahından bulsun. Nettten baktım böyle yatağa yorgana eşleri ayırmak için yapılıyormuş. Hangi manyaksa artık ayrılmamızı istemiş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?