- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Geçen hafta bildirimde bulunmadı yazdım canım. İzine mi çıkacaktın. İzine çıkınca 3 hafta listeye giremiyorsun diye öyle yazdım.Canim onu kirk gün sirkede bekletip temiz suya atman gerekirdi..Yazilar vefk seklindeyse enerjisi bitmiyor.
kaptan dün is cikisi kizimi götürdüm 6 saat yollardaydim gece 12'de geldim eve
sabahda ayilamadim ise bile yeni gelebildim
hafta ici 97,3'ü görmüstüm bugün 97,7
ayrica gecen hafta icin izin istemistim cünkü elimde olmayan nedenle kilo bildirimi yapamadim evimde olmadigim icin
Geçen hafta bildirimde bulunmadı yazdım canım. İzine mi çıkacaktın. İzine çıkınca 3 hafta listeye giremiyorsun diye öyle yazdım.
Bir zamanlar benim halim 97Canim onu kirk gün sirkede bekletip temiz suya atman gerekirdi..Yazilar vefk seklindeyse enerjisi bitmiyor.
kaptan dün is cikisi kizimi götürdüm 6 saat yollardaydim gece 12'de geldim eve
sabahda ayilamadim ise bile yeni gelebildim
hafta ici 97,3'ü görmüstüm bugün 97,7
ayrica gecen hafta icin izin istemistim cünkü elimde olmayan nedenle kilo bildirimi yapamadim evimde olmadigim icin
Canım sadece 1 hafta olduğu için bildirimde bulunmadı yazdım. Bu hafta da yüzde ikiye bölünecek. İzinli yazsaydım 3 hafta listeye giremeyecektin. 3 hafta sonra yuzden 4 e bölünecekti.onu hatirlamadim da ben bi hafta Türkiye'deyim diye izin istemistim
neyse zaten Tr'de aldigimin 500 gr. ini vermisim bu da basari benim icin
ne sandınnnn... 1 dilim browni de 150 kalori mi neydi15 dk yapılan bir Leslie 1 100 kalori yakıyormuş
sağlık olsun canım... haftaya 59 larla gelirsin inşallah... şimdi şı kadar yemişsindir diyip hesap yapamayız tartıda ne görüyorsan o maalesefYa ben 61.1 çıktım. Ama sabah aç karna tartılamadım. Tartının pili bitmişti, Kahvaltı yapıp pil almaya çıktım geldim anca bu saatte tartılabildim
Şimdi bu adaletmi yane sandınnnn... 1 dilim browni de 150 kalori mi neydi
Ayy inşallahsağlık olsun canım... haftaya 59 larla gelirsin inşallah... şimdi şı kadar yemişsindir diyip hesap yapamayız tartıda ne görüyorsan o maalesef
Eyvaheğer karpuz ceru ve jane sabit gelirse bittik
Leslie 3 yap daha zevkli oluyo 46dk ama hemen geçiyo sanki ben hergün yapıyorum15 dk yapılan bir Leslie 1 100 kalori yakıyormuş
Pazartesi günü yapabilirim inşallah hediye internetim olacakta . Kıtlıktan izleyemiyorumLeslie 3 yap daha zevkli oluyo 46dk ama hemen geçiyo sanki ben hergün yapıyorum
Düşündüğün şeye bak bizim WiFi şifresini verim bacımPazartesi günü yapabilirim inşallah hediye internetim olacakta . Kıtlıktan izleyemiyorum
1 i de eşimden açıp video ya çekmiştim o yüzden tekrar tekrar yapıyorum onu
Heeeee %100 çeken bi WiFi gözüküyo o sendin demekDüşündüğün şeye bak bizim WiFi şifresini verim bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?