İvitttttt çekinme işte o bizim gir girHeeeee %100 çeken bi WiFi gözüküyo o sendin demek
Gelin şu halıyı yıkayının kibar versiyonu bizi içine sokacak kendi kaçacak sende haklısın bacımSalondaki 12 metrekarelik kilimi balkona çıkardım, iki yüzlü örme gibi, halı gibi yıkayacağım sıkılan varsa yardıma gelsin. Balkon 35 derece vardır. Balkondaki küçük kilimleri de yıkayacağım. Suyla oynamayı sevenler duyurulur.
Yoo, ben haki yikamayi severim. Oynardık çocuklar gibi islatirdik birbirimiziGelin şu halıyı yıkayının kibar versiyonu bizi içine sokacak kendi kaçacak sende haklısın bacım
Salondaki 12 metrekarelik kilimi balkona çıkardım, iki yüzlü örme gibi, halı gibi yıkayacağım sıkılan varsa yardıma gelsin. Balkon 35 derece vardır. Balkondaki küçük kilimleri de yıkayacağım. Suyla oynamayı sevenler duyurulur.
Ben hortumu tutarım gerisine karışmam Ogan göre gelim mi arada sizede fışkırtırımYoo, ben haki yikamayi severim. Oynardık çocuklar gibi islatirdik birbirimizieğlenceli olurdu
Olur, o ara legendeki küçük kilimleri tepelersin.Ben hortumu tutarım gerisine karışmam Ogan göre gelim mi arada sizede fışkırtırım
Spor için ideal anlaştıkOlur, o ara legendeki küçük kilimleri tepelersin.
Stepler olur di mi :)Spor için ideal anlaştık
Aynen leslie deki hatun gibi vak vak diyerek çignerimStepler olur di mi :)
Haftaya listede miyim canımOff kızlar yaa bu hafta herkese ben hedef koyacağım siz ulaşacaksınız. Yine düşük yüzdemiz. %1 çıkarmak için çok kilo vermeye gerek yok ki. Biraz sağlıklı beslenme biraz hareket çok kolay çıkıyor zaten. Ben bu hafta sporu aksattım. Kızdan dolayı stresli de geçti al işte sonuç 300 gr.
20 squat bari yapalım dedik.. Yine aynı kişiler yaptı...
Hiç kimseyi diskalifiye etmek göndermek istemiyorum. Ama artık siz de takım için bişeyler yapın.
Evet canım.Haftaya listede miyim canım
Tşk ederim 8leri Gördüm ya kim tutar beni bundan sonra daha disiplinli olacağım diyet ve Spor konusunda diyet sıkı ama spor biraz daha sıkmam gerekiyor insan isteyince yapmıyca şey yok hadi kızlarrrrrrrrr toparlanınEvet canım.
ohhhh çok şükür sabit gelmedin....*12. Takım 539. Etap***
anka_misali(58,7/58,4/0,3/%0,51)
florence_N (75/74.5/0.5/0.67)
kelekkarpuz( 69/
simeranya7(96,7/97,7/-1 / %-0,52) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
asya_01(70)bildirimde bulunmadı
hergaf(111,7/111/0,7/%0.63)
zeynepbbb(61,4/61,1/0,3/%0,49)
cerulean (60,5/
jane eyre_(59,6/59,2/0.4/%0,67)
gulenyuzumsunsen(83,9/83/0.9/1.07)yeni üye/ b.tarihi: /b.kilo: 86 /hedef:75
12. Takım Ortalama:
hugocuk(?/80,7/
Gulumse25(90/89.2/0.8/%0.89)
yüzde nasıl hesaplanır
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
spor konusunda dürtelim birbirimiziTşk ederim 8leri Gördüm ya kim tutar beni bundan sonra daha disiplinli olacağım diyet ve Spor konusunda diyet sıkı ama spor biraz daha sıkmam gerekiyor insan isteyince yapmıyca şey yok hadi kızlarrrrrrrrr toparlanın
12
O kadar kötümü yüz ya durum vahim desene kaptanım kalabalık ama yinede sonuncu kötü olsa gerek yahu ben bu kızların ibraz Sevim belki iyi gelirohhhh çok şükür sabit gelmedin....0,300 ü aştık artı gelen olmazsa... allahım millet 1. lik için uğraşıyor biz sonuncu olmayız inşallah diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?