kalabalık olmak dezavantaj aslında canım... 4 kişi olsa kilo verip gelse yüzde güzel olur ama 10 kişinin 4 ü sabit gelince ortalama düşüyor...O kadar kötümü yüz ya durum vahim desene kaptanım kalabalık ama yinede sonuncu kötü olsa gerek yahu ben bu kızların ibraz Sevim belki iyi gelir
o ne ki hiç duymadım...Dukan birası tüketin hergün 1.5litre ne ödem kalıyo ne toksin bende çok işe yaradı kızlar bilginize
Evet ya biz 4kişiydik yüzdemiz 0.7küsürleri buluyordu birinci bilem olduk yok yok benim çok çok sevmem lazım artıkın akşam kulaklarını bi çekelim kızların gızlaaaaaaa nirdesinizzzkalabalık olmak dezavantaj aslında canım... 4 kişi olsa kilo verip gelse yüzde güzel olur ama 10 kişinin 4 ü sabit gelince ortalama düşüyor...
Gurubun yarısı korumada demek neyse hayırlısı toparlarız inşbir de bizim takımda ben zeynep jane ceru kilomuz az...
flo da baya kilo verdi yavaşlama oldu biraz... sporu artırması lazım...
karpuz da tedavi amaçlı ilaç kullanıyor...
oyle olunca ortalama etkileniyor haliyle...
Yohhhh anam onlarla işimiz olmaz biz saglıklı şeyler içiyo evlerden ırakbaktım şimdi bira deyince ben de hazır satılan bişey sandımolabilir aslında maden suyu içiyoruz yeşil çay içiyoruz..
evet ben haftaya çıkacağım artık listeden... hem biraz dinleneceğim hem ortalamayı etkilemem...Gurubun yarısı korumada demek neyse hayırlısı toparlarız inş
Yohhhh anam onlarla işimiz olmaz biz saglıklı şeyler içiyo evlerden ırak
allah razı olsun canım çokk kötü oldukasya_01 çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Çok üzüldüm.. Beyin kanaması mı geçirdi. Rabbim şifa versin canım. Boşver bildirimi. Dua edelim canım bol bol. Hatta Yasin okuyalım.
canım ben tartıldım sabah.69 çıktım.sırf sizin için gittim vallahi ortalama düşmesin diye bide gözler balon gibi.evet ben haftaya çıkacağım artık listeden... hem biraz dinleneceğim hem ortalamayı etkilemem...
Allah razı olsun canım.ya sen sağlıkçıydın değil miDüzeltebilir bir şeydir inşallah canım. Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Çok geçmiş olsun.
Rabbim size bağışlasın canım... benim annemin de tansiyonu ben de çok korkuyorumallah razı olsun canım çokk kötü olduktansiyon beyne vurdu aniden 1 saat önce birşeyi yoktu uyumuş uyandı geri bana seslendi hemen götürdük.ama daha biz yanındayken felç oldu ve bilinç gitti bizi tanımadı.sonra hastanede mr çekilmeyi beklerken can çekişiyordu drlar müdahele etti de dirildi geri şuan yoğun bakımda.dua edin
ayy canım yaaa gerek yok demiştim ben ne tartısı allah aşkına.... çok saol canım... ekleyeyim o zaman... baya iyi olacak ortalama yükselecek... çok sağol canımcanım ben tartıldım sabah.69 çıktım.sırf sizin için gittim vallahi ortalama düşmesin diye bide gözler balon gibi.
ben gece okudum canım inşallah fırsat bulursam yine okurumsağolun kızlar.Allah razı olsun okuyabilirseniz müsait olduğunuzda anneme bir yasin okuyun olurmu.şuan ihtiyacı olan tek şey dua
aman bacı bir anlıkRabbim size bağışlasın canım... benim annemin de tansiyonu ben de çok korkuyorum17/12 e çıktığı günler oldu
rabbim şifa versin inşallah canım...
dediğim gibi sırf sizin için gittim canımayy canım yaaa gerek yok demiştim ben ne tartısı allah aşkına.... çok saol canım... ekleyeyim o zaman... baya iyi olacak ortalama yükselecek... çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?