Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

O kadar kötümü yüz ya durum vahim desene kaptanım kalabalık ama yinede sonuncu kötü olsa gerek yahu ben bu kızların ibraz Sevim belki iyi gelir
kalabalık olmak dezavantaj aslında canım... 4 kişi olsa kilo verip gelse yüzde güzel olur ama 10 kişinin 4 ü sabit gelince ortalama düşüyor...

Dukan birası tüketin hergün 1.5litre ne ödem kalıyo ne toksin bende çok işe yaradı kızlar bilginize

bir de bizim takımda ben zeynep jane ceru kilomuz az...
flo da baya kilo verdi yavaşlama oldu biraz... sporu artırması lazım...
karpuz da tedavi amaçlı ilaç kullanıyor...
oyle olunca ortalama etkileniyor haliyle...

kalabalık olmak dezavantaj aslında canım... 4 kişi olsa kilo verip gelse yüzde güzel olur ama 10 kişinin 4 ü sabit gelince ortalama düşüyor...
Evet ya biz 4kişiydik yüzdemiz 0.7küsürleri buluyordu birinci bilem olduk yok yok benim çok çok sevmem lazım artıkın akşam kulaklarını bi çekelim kızların gızlaaaaaaa nirdesinizzz

1.5litre kaynar suya 2tatlı kaşıgı yeşil çay atıp demliyorum demlendikten sonra süzüp içine yarım limon sıkıyorum limonu da içine atıyom aroma veriyor 1şişede maden suyu katıp onu gün boyu içiyorum

baktım şimdi bira deyince ben de hazır satılan bişey sandım olabilir aslında maden suyu içiyoruz yeşil çay içiyoruz..

bir de bizim takımda ben zeynep jane ceru kilomuz az...
flo da baya kilo verdi yavaşlama oldu biraz... sporu artırması lazım...
karpuz da tedavi amaçlı ilaç kullanıyor...
oyle olunca ortalama etkileniyor haliyle...
Gurubun yarısı korumada demek neyse hayırlısı toparlarız inş

asya_01 çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Çok üzüldüm.. Beyin kanaması mı geçirdi. Rabbim şifa versin canım. Boşver bildirimi. Dua edelim canım bol bol. Hatta Yasin okuyalım.
allah razı olsun canım çokk kötü olduktansiyon beyne vurdu aniden 1 saat önce birşeyi yoktu uyumuş uyandı geri bana seslendi hemen götürdük.ama daha biz yanındayken felç oldu ve bilinç gitti bizi tanımadı.sonra hastanede mr çekilmeyi beklerken can çekişiyordu drlar müdahele etti de dirildi gerişuan yoğun bakımda.dua edin

Rabbim size bağışlasın canım... benim annemin de tansiyonu ben de çok korkuyorum 17/12 e çıktığı günler oldu
rabbim şifa versin inşallah canım...

sağolun kızlar.Allah razı olsun okuyabilirseniz müsait olduğunuzda anneme bir yasin okuyun olurmu.şuan ihtiyacı olan tek şey dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…