- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Grubun iki kilo verme uzmanını bana mı yolladın anacım öldürcen mi sen beniKızlar 1. Sayfada spor puanları var. Bu hafta herkes kendisine oradan spor seçip yapacak. Gün sonunda mutlaka liste yapıp eklenecek... 250 puan altına düşen ceza alacak... Başka neler yapabiliriz fikir bekliyorum...
Bir de herkes kendine rakip bulsun...
Ceru ve jane rakip
Karpuz ve flo ydu sanki.
Zeyneple ben
Gulumse hugo ve gulenyuzumsunsen sen üçlü mu olsa acaba.. Ne dersiniz. Kızlar
Karpuz izinden donene kadar ikimiz olalım mı?Grubun iki kilo verme uzmanını bana mı yolladın anacım öldürcen mi sen beni
Valla henüz canıma susamadım
İkisi de sporun inciğini cinciğini biliyor ben Leslie 1 i yapınca dünyayı fethettim sanıyorum
Valla söz tek başıma kilo verirm sen ikisini rakip yap
Senin de geçmişine bakmam lazım diyormuşumKarpuz izinden donene kadar ikimiz olalım mı?
Grubun iki kilo verme uzmanını bana mı yolladın anacım öldürcen mi sen beni
İkisi de sporun inciğini cinciğini biliyor ben Leslie 1 i yapınca dünyayı fethettim sanıyorum
Mahsus diyeti bozdurmak için yapıyodurKomşum kahveye çagırdı geldim yanında koca bir kase cips dedim sen benle dalgamı geçiyon daha demin o kadar tepindigimi gördün bune allahım sana geliyommmmmm
Kız sen diyete yeni başladın avantajın var ezer geçersin onlarıGrubun iki kilo verme uzmanını bana mı yolladın anacım öldürcen mi sen beni
I ıhYaptın mı dambılla leslie 1?
Mahsus diyeti bozdurmak için yapıyodur
Banada bikaç kişi safra kesesi ameliyatı oldum diyonda sen mide küçültme ameliyatı olmuş olmayasın bu kadar sürede nasıl zayıfladın diyor
Karpuz listeden çıktı buralarda daha.. Ama ikinizi yapayım karpuz isterse 3 kişi olun.Senin de geçmişine bakmam lazım diyormuşum
Olalım canım kaptandan izin çıkarsa
Ay Yok onlar alacak puanları ben mööö gibi bakcam psikolojim bozulur kaptanımKız sen diyete yeni başladın avantajın var ezer geçersin onlarıspor olarak değil kilo olarak bakacağız sonuçlara...
Hıhı anlıyorum canımBenim günlük sporum ortalama 2 saat oluyor. Cumartesileri off dinlenme pazarda tek kardiyo. Pazartesiden cumaya dek full kardiyo ve ağırlık arkadaşlar
Çohhh gorktum sankimBenim günlük sporum ortalama 2 saat oluyor. Cumartesileri off dinlenme pazarda tek kardiyo. Pazartesiden cumaya dek full kardiyo ve ağırlık arkadaşlar
Hıhı anlıyorum canım
Anka bi de diyon rakip ol
Vallaha sadece cumartesi dinlendiğini anladım başka bişi anlamadım
Hepsi iyi güzelde ben o birinci sayfayı hala bulamadım ve anlamadın spor seçecez derkene biz kendi sporumuzu yapalım yine rakip olalım sıkıntı yok ama hiç bişi anlamadım valla kısacasıO zaman rakipler şöyle
H hugocukGulumse24
jane eyre_ C cerulean
Z zeynepbbbAnka (anka yenilmeye doymadı )
florence_N gulenyuzumsunsen kelekkarpuz
Günlük mü 250 puan?Kızlar 1. Sayfada spor puanları var. Bu hafta herkes kendisine oradan spor seçip yapacak. Gün sonunda mutlaka liste yapıp eklenecek... 250 puan altına düşen ceza alacak... Başka neler yapabiliriz fikir bekliyorum...
Bir de herkes kendine rakip bulsun...
Ceru ve jane rakip
Karpuz ve flo ydu sanki.
Zeyneple ben
Gulumse hugo ve gulenyuzumsunsen sen üçlü mu olsa acaba.. Ne dersiniz. Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?