- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Bir kaç gün leslie 1 mil yapsın, sonra hafif gelmeye başlayınca 2 mile, sonra 3 mile çıksın. Ben ilk başladığımda öyle yapmıştım.O kadar yapamaz bi anda. Hem kilosu fazla hem kondisyonu yok.
Aynen. Biri bi yapsın da artıkBir kaç gün leslie 1 mil yapsın, sonra hafif gelmeye başlayınca 2 mile, sonra 3 mile çıksın. Ben ilk başladığımda öyle yapmıştım.
Pardon ben kim oldugunu bilmeden yazdım evet o zaman zamanla fazlalaştır agır gelmesin canımO kadar yapamaz bi anda. Hem kilosu fazla hem kondisyonu yok.
Az önce ben 3mil yaptım komşum arkadan videoya almış baktım gülüyo döndüm elinde telefonAynen. Biri bi yapsın da artık
Sakın o videoyu izleme. Ben yaparken TV camından kendimi izledim bir kaç kere, dans eden iki ayağı üzerine kalkmış inek gibi duruyordum... Çok komigime gitmiştim.Az önce ben 3mil yaptım komşum arkadan videoya almış baktım gülüyo döndüm elinde telefon
Hayranlarım çoohhh
Sakın o videoyu izleme. Ben yaparken TV camından kendimi izledim bir kaç kere, dans eden iki ayağı üzerine kalkmış inek gibi duruyordum... Çok komigime gitmiştim.
Az önce ben 3mil yaptım komşum arkadan videoya almış baktım gülüyo döndüm elinde telefon
Hayranlarım çoohhh
Vak vak vak vak
Ben de yapcam şimdi eşim bebeğe bakacak..
Leslie yaparken benim KV de öyle derdiVak vak vak vak
Hindistan cevizi yağıylamıMenumu kondurayim şuraya
Sabah8.00
2bardak ilik su
Kayisi, fındık
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates,salatalik
Kefir
Ara, sekersiz cay, 15.30 da iki kayisi,bir salatalik,5-6 findik
Aksam 17.00
bir tabak pirasa,4-5 parca tavuk sote,
bir bardak ayran
Su 1,5 litre
Saat 19.30 da bir fincan sekersis hcevizi yagiyla yapilmis turk kahvesi+ leslie 1 mil yapmayi dusunuyorum
Aynen bulgurlu iştah açmaz ama haşlaması tabii. İçinide yağsız veya çok az yağlı hazırladıkmı tamamdırKaratay'a uygun. Gömebilirsiniz
Kız hugocuk sen nerelerdesin bacıHindistan cevizi yağıylamı
Evet canım kurşun geçirmez kahve bkz bulletproof coffeeHindistan cevizi yağıylamı
Kilo verdiriyor millet çatır çatır Hindistan cevizi yağı katıyor kahveyeHindistan cevizi yağıylamı
Durduğun kabahat yivrumSiz böyle yazdıkça yürüyüş bantı alasım geliyor
Evet canım ben de öyle biliyorum. Aç karnına yürüyüş mesela hiç bir zararı olmaz.İnternette araştırıyorum, güvenilir bir yerde yazmışlar. Sabah aç yapınca vücut karbonhidrat bulamayıp yağ yakiyormus. Ama ağır veya uzun egzersizler olmayacak. Hafif kardio için sadece bu. Bı aç bir tok yaparız hallolur
Margarin yerine fıstık ezmesi yesene kuzuSabah 9.30
2 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 çk margarin
1 tk bal
Ara 3/4 küçük elma
Ara şekersiz Türk kahvesi
18
1 kase az yağ ile haşlanmış mercimek
1 kase yoğurt
1 kibrit kutusu ekmek
Su 2.5. yatana kadar 3 olur.
1 saat yürüyüş.
Canım safrayla yumurta arasındaki bağlantı nedir. Merak ettimBen yumurtlamazsam kimse yumurtlamaz
Bazen 6-7 yediğimi bilirim günde
Şimdi safra kesem gitti çok yiyemiyorum.
Sabah mı akşam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?