Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yok canım bu bilgiler çürütüldü artık. İnsan gün içinde fırsat bulduğu her an spor yapabilir. Saba 5 te olır akşam 12 de olur. Vücut karbonhidratı depo yağı kası yani yakacak bişey illa bulur. Önceden aman 1 saati geçmesin spor diyorlardı şimdiyse 1 saatten fazla olsun daha verimli olur 90 dakikayı geçmesin bir seferde diyorlar. Yani kişi ne zaman fırsat bulursa yapsın yeterki yapsın bırakmasın pes etmesin düzenli yıllarca ölene dek yapsın

Nabız 120nin üzerine en az 20 dakika boyunca çıkmalı diyorlar

Yiterinnnnnn ulennnnnn gelmeyin üstümeeeee

Canım sence lor peynir de mi problemli bir gıda süt gibi
Yok canım lor çok faydalı whey protein altın gibi kıymetli. Sen sütleri sirkeyle kestir lor yap. Peynir yoğurt lor bunlarda sıkıntı olmuyoda sütte oluyo bende çok iyi gözlemledim. Sütlü türk kahvesi içiyordum şekersiz gram oynamazdı

Komşum kahveye çagırdı geldim yanında koca bir kase cips dedim sen benle dalgamı geçiyon daha demin o kadar tepindigimi gördün bune allahım sana geliyommmmmm

Aynen canım. O kadar emeklerimiz boşa gidiyor.

Evet lor da protein var ye ye iyidir iyi

Kız sus tamam sormadım farzet sen saydın ben yoruldum anammmm

Kızlar 1. Sayfada spor puanları var. Bu hafta herkes kendisine oradan spor seçip yapacak. Gün sonunda mutlaka liste yapıp eklenecek... 250 puan altına düşen ceza alacak... Başka neler yapabiliriz fikir bekliyorum...
Bir de herkes kendine rakip bulsun...

Ceru ve jane rakip
Karpuz ve flo ydu sanki.
Zeyneple ben

Gulumse hugo ve gulenyuzumsunsen sen üçlü mu olsa acaba.. Ne dersiniz. Kızlar

Yaptın mı dambılla leslie 1?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…