- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Hocayı laf yokO nun kendine hayrı yok bize nerden olcak ya
Kız güldürdün beni Allahta seni güldürsünTereyağ bitti. Margarini küçükken ekmeğe sürerek de yerdik. Sana ama. Başka markadan o tat yok. Canım çekti yedim.
Canım sence lor peynir de mi problemli bir gıda süt gibiBenimde 1 haftama maal olmuştu
Yok canım bu bilgiler çürütüldü artık. İnsan gün içinde fırsat bulduğu her an spor yapabilir. Saba 5 te olır akşam 12 de olur. Vücut karbonhidratı depo yağı kası yani yakacak bişey illa bulur. Önceden aman 1 saati geçmesin spor diyorlardı şimdiyse 1 saatten fazla olsun daha verimli olur 90 dakikayı geçmesin bir seferde diyorlar. Yani kişi ne zaman fırsat bulursa yapsın yeterki yapsın bırakmasın pes etmesin düzenli yıllarca ölene dek yapsınAç karna spor olmaz yemekten en az 1yada 1buçuk saat sonra spor yapılır aç karna spor yapılırsa vücutta yakacak bulamaz diye düşün ye sonra spor ki yediklerini eritesin spordan sonra acıkır yemem gerekenin iki katını yersin
O yüzden 1 çay kaşığı ya..Kız güldürdün beni Allahta seni güldürsün
Biz diyetteyizya tatlım canımızın çektiğini yiyemiyozya
Nabız 120nin üzerine en az 20 dakika boyunca çıkmalı diyorlarYok canım bu bilgiler çürütüldü artık. İnsan gün içinde fırsat bulduğu her an spor yapabilir. Saba 5 te olır akşam 12 de olur. Vücut karbonhidratı depo yağı kası yani yakacak bişey illa bulur. Önceden aman 1 saati geçmesin spor diyorlardı şimdiyse 1 saatten fazla olsun daha verimli olur 90 dakikayı geçmesin bir seferde diyorlar. Yani kişi ne zaman fırsat bulursa yapsın yeterki yapsın bırakmasın pes etmesin düzenli yıllarca ölene dek yapsın
Yiterinnnnnn ulennnnnn gelmeyin üstümeeeeeYok canım bu bilgiler çürütüldü artık. İnsan gün içinde fırsat bulduğu her an spor yapabilir. Saba 5 te olır akşam 12 de olur. Vücut karbonhidratı depo yağı kası yani yakacak bişey illa bulur. Önceden aman 1 saati geçmesin spor diyorlardı şimdiyse 1 saatten fazla olsun daha verimli olur 90 dakikayı geçmesin bir seferde diyorlar. Yani kişi ne zaman fırsat bulursa yapsın yeterki yapsın bırakmasın pes etmesin düzenli yıllarca ölene dek yapsın
Yok canım lor çok faydalı whey protein altın gibi kıymetli. Sen sütleri sirkeyle kestir lor yap. Peynir yoğurt lor bunlarda sıkıntı olmuyoda sütte oluyo bende çok iyi gözlemledim. Sütlü türk kahvesi içiyordum şekersiz gram oynamazdıCanım sence lor peynir de mi problemli bir gıda süt gibi
İnsanın adı çıkmaya görsün bacım çay kaşıgı oldu sana bir külek yagggggO yüzden 1 çay kaşığı ya..
Yok canım lor çok faydalı whey protein altın gibi kıymetli. Sen sütleri sirkeyle kestir lor yap. Peynir yoğurt lor bunlarda sıkıntı olmuyoda sütte oluyo bende çok iyi gözlemledim. Sütlü türk kahvesi içiyordum şekersiz gram oynamazdı
Evet lor da protein var ye ye iyidir iyiYok canım lor çok faydalı whey protein altın gibi kıymetli. Sen sütleri sirkeyle kestir lor yap. Peynir yoğurt lor bunlarda sıkıntı olmuyoda sütte oluyo bende çok iyi gözlemledim. Sütlü türk kahvesi içiyordum şekersiz gram oynamazdı
Aman canım sorma öğlen giriyodum ufacığı uyutunca o saate koşuyu aldım sonra duş al çocuk doyur git büyüüğü okuldan al gel onu doyur ev topla adam gelır sofra kur çay yap çocuk uyut dumbbelle yine spor gece oluyoKız hugocuk sen nerelerdesin bacı
Kız sus tamam sormadım farzet sen saydın ben yoruldum anammmmAman canım sorma öğlen giriyodum ufacığı uyutunca o saate koşuyu aldım sonra duş al çocuk doyur git büyüüğü okuldan al gel onu doyur ev topla adam gelır sofra kur çay yap çocuk uyut dumbbelle yine spor gece oluyo
Aynen canım. Az zorladınmı çıkıyo. 130-150 arası maksimum yağ kaybı demekNabız 120nin üzerine en az 20 dakika boyunca çıkmalı diyorlar
Aynen canım. Az zorladınmı çıkıyo. 130-150 arası maksimum yağ kaybı demekNabız 120nin üzerine en az 20 dakika boyunca çıkmalı diyorlar
Yaptın mı dambılla leslie 1?Kızlar 1. Sayfada spor puanları var. Bu hafta herkes kendisine oradan spor seçip yapacak. Gün sonunda mutlaka liste yapıp eklenecek... 250 puan altına düşen ceza alacak... Başka neler yapabiliriz fikir bekliyorum...
Bir de herkes kendine rakip bulsun...
Ceru ve jane rakip
Karpuz ve flo ydu sanki.
Zeyneple ben
Gulumse hugo ve gulenyuzumsunsen sen üçlü mu olsa acaba.. Ne dersiniz. Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?