1. Sayfayı nasıl bulamadın yaa 1 e basınca çıkıyor. Sporunun puanını yazacaksın ya canım ben mi hesaplıcamHepsi iyi güzelde ben o birinci sayfayı hala bulamadım ve anlamadın spor seçecez derkene biz kendi sporumuzu yapalım yine rakip olalım sıkıntı yok ama hiç bişi anlamadım valla kısacası
İki tel saçım kaldı zatin çekme acıyyyy okudum valla1. Sayfayı nasıl bulamadın yaa 1 e basınca çıkıyor. Sporunun puanını yazacaksın ya canım ben mi hesaplıcam
Hayır haftalıkGünlük mü 250 puan?
60 dakika yürüyüş 60 puan
250 yapmaya çalışırsam günde işi bırakmam lazım
Dakika mı adet mi sporuna göre değişiyor canım.Diyet sayfalarına bakıyom bende bizim 1.sayfadaymış körolası şimdi okudum anladım kaptanım puanlar düşük dk göremi hesap yapılacak
Dur baslamadan sogutma beni. Sporla aramizda yeni aşk baslatmaya calisiyorum. Yavaş olsun saglam olsunBence sabah 3mil akşam 3mil yap farkı görürsün
Tamam kuzum ben seni tanımadım sana serbest spor spordur bende 1mille başlamıştımDur baslamadan sogutma beni. Sporla aramizda yeni aşk baslatmaya calisiyorum. Yavaş olsun saglam olsun
Haksızsam söyle bana
Komşum diyo delimisin ne gülüyon kendi kendine koptum biri beni baglasınn
Haftalıksa tamam ben günlük zannettim o yüzden kafam karıştıDakika mı adet mi sporuna göre değişiyor canım.
Çok tatlısın yaaaHaksızsam söyle bana
Ben yarın koşu bandımın bi bakımını yapim elimden çekeceği var artıkın1,milin de çeşitleri var. Farklı farklı yap da canın sıkılmasın.
Senin spor aşkına bayılıyorum ben ya maşallahBenim günlük sporum ortalama 2 saat oluyor. Cumartesileri off dinlenme pazarda tek kardiyo. Pazartesiden cumaya dek full kardiyo ve ağırlık arkadaşlar
Yogurt kürü yap o kadar igrenç se yogurt tarçın zencefil zerdeçal karışım iyi yag yakarsınKızlar size doyum olmaz
Elma sirkeli iğrenç kürümü içip yatıyorum
Yarın kışlık kıyafet alışverişi var
En aZ 4 saat koşuştururum sanırım akşama uğrarım size
Hepinize iyi geceler uyuyalım da 11 le 2 arası yağ yakımı kaçmasın
Tarçın -zencefil .. aman allahım bu daha karışık ..Yogurt kürü yap o kadar igrenç se yogurt tarçın zencefil zerdeçal karışım iyi yag yakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?