Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydin hanimlar

bes bucuktan beri mide agrisindan kivraniyorum

Anka gaptanim dün isde yogunluktan kaçirdim mi ben izinli miyim yoksa listeden çiktim mi anlamadim yazmisin beni oraya yine eski kilomla kafa karisuk yaslaniyore ben

Nereye yazmışım kız... Geçmiş olsun bişey mi dokundu...

Listeden önünüzdeki cuma çıkarıcam canım. Takımdasın yine çıksan da benden kurtulacağını mı sandın... Sadece yoğunluk geçene kadar listede olmayacaksın... Yoksa herşey aynen devam ediyor...

Günaydın kızlar. Hastanedeyim ben. Büyük oğlanın hastalığı geçmedi öksürüğü kötü tıkanıyo 2 haftadır geçmedi bende çocuk doktoruna geldim. Bugün menüm kötü olur. Birazdan tost çay yerim başka bişey yok burda çünkü. Öğlen yemem akşama buharda tavuk yerim o kadar

Geçmiş olsun canım.

Eki Görüntüle 2055256

Günün motivasyon resmi olsun kızlar. Ağır yaşamlardan 250 civarı kilo veren biri...

250 kilooooo. Bizim aramızda en çok 30 kilo fazlası olan var... 250 kilo veriliyorsa 30 da verilir
Ben çok izliyorum bu programı ve çok üzülüyorum insanlar diyorum kendilerine neler yapmış ve tabi bizlerde

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzuya inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…