Valla yaa günün en kötü menüsü olmuş
Nereye yazmışım kız... Geçmiş olsun bişey mi dokundu...Günaydin hanimlar
bes bucuktan beri mide agrisindan kivraniyorum
Anka gaptanim dün isde yogunluktan kaçirdim mi ben izinli miyim yoksa listeden çiktim mi anlamadim yazmisin beni oraya yine eski kilomla kafa karisuk yaslaniyore ben
Hedef koydum herkese gördün müOff valla öyle oldu ya. Bugün toparlıyorum ama
Bölgesele giriyor o bence 5 tanesi 1 puan olur sanki.Anka dumbbel ağırlık çalışmak kaç puan yivrum
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar. Hastanedeyim ben. Büyük oğlanın hastalığı geçmedi öksürüğü kötü tıkanıyo 2 haftadır geçmedi bende çocuk doktoruna geldim. Bugün menüm kötü olur. Birazdan tost çay yerim başka bişey yok burda çünkü. Öğlen yemem akşama buharda tavuk yerim o kadar
Canım ama ağırlıkla farklı olur çok yoruyor bence ağırlıkla yapılan içinde spor koymalısın çünkü çok yoruyo bee
Saol canım düzelemedik bir türlü aslında bende hala hastayım seslerim düzelmedi gittiGeçmiş olsun canım.
2 ve üstü kilo ile 5i 1 puan olsun, 1 ve altı ile 10u 1 puan.
o zaman bölgeselleri de değiştirmek lazım yaa...2 ve üstü kilo ile 5i 1 puan olsun, 1 ve altı ile 10u 1 puan.
Ben çok izliyorum bu programı ve çok üzülüyorum insanlar diyorum kendilerine neler yapmış ve tabi bizlerdeEki Görüntüle 2055256
Günün motivasyon resmi olsun kızlar. Ağır yaşamlardan 250 civarı kilo veren biri...
250 kilooooo. Bizim aramızda en çok 30 kilo fazlası olan var... 250 kilo veriliyorsa 30 da verilir
Haftada 4gün yada 3gün 3kaşık yogurda silme çay kaşıgı tarçın zencefil zerdeçal kapıp yiycen ama safra keseden yeni amaliyat olmuşsun baharat seni yakmasın benimde safra yok ama 11sene oldu bana kuzumCanım işe yarıyormu nasıl kullancaz
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzuya inşGünaydın kızlar. Hastanedeyim ben. Büyük oğlanın hastalığı geçmedi öksürüğü kötü tıkanıyo 2 haftadır geçmedi bende çocuk doktoruna geldim. Bugün menüm kötü olur. Birazdan tost çay yerim başka bişey yok burda çünkü. Öğlen yemem akşama buharda tavuk yerim o kadar
Benim dumbbelle yok hugocuk şartlar eşit dellll döferimmmm seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?