Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kızlar,
Ben geldim alışverişten .
Tam iki saat avm de hiç oturmadan yürüdüm kaptanım lütfen spor haneme yazılmasını istiyorum çünkü bacaklarım koptu.
Anka kaç puan verirsin bana cancazım.
Valla 2 saatten de biraz fazla da ben yuvarladım yine de

Sabah acil çıktık
8 buçukta bir haşlanmış yumurta

10 gibi yarım açma yedim .
(Aslına bakarsanız ben çocuklara yediriyordum nasıl bende yedim anlamadım)

1 buçuk ta
iki şiş kebap
salata ayran

Eve gelince bi kupa yeşil çay
Bu saate kadar 1 lt su.

Akşamda 1 kase bezelye
Ve salata yoğurt yemeyi düşünüyorum

2 kez Leslie 1 yaparım
1 litre su daha içerim toplam 2 lt olur.
Elma sirkeli ballı su yuda içersem yeterli sanırım kaptanım başka ne önerirsin bu şişkoya

Son düzenleme:
Avm de hele hele çocukla tempolu yürünmez sadece aheste aheste gezilir saymam

normalde alışverişi spordan saymıyoruz canım... ben de bilemedim napsak :))

Selam arkadaşlar bugün zor bir gün geçirdim. Çocuklarım hastaydı çocuk doktoruna götürdüm. Malesefki 3 haftadır antibiyotiğe rağmen hastalıkları ilerlemiş. Alerjik bronşit ikiside. Doktor evden kuşları yollayacaksın dedi. Eşimle bu saate kadar tartıştık. Biraz sonra kuşları kayınpedere vereceğiz onlarda kuş var bizimkilerde oraya gidecekler

Ben bugün saçma sapan şeyler yedim hep üzüntümden. Gofret yedim kek yedim. Yarın telafi ederim artık bugün çok üzgündüm yarın toplanırım. Çocuklar söz konusu olunca dünya duruyor anne için

Canım sen safra kesen alındıktan sonramı çok kilo aldın
Yok kendimi bildim bileli ben kilolu yum 20yaşında 84kiloyla evlendim ve o zaman amaliyat olmuştum kuzum devamı geldi ama bizde kilo genetik anne baba hala dayı teyzeler kuzenler kardeşler arasında en zayıf benim

Ben bugün saçma sapan şeyler yedim hep üzüntümden. Gofret yedim kek yedim. Yarın telafi ederim artık bugün çok üzgündüm yarın toplanırım. Çocuklar söz konusu olunca dünya duruyor anne için
Hiç iyi olmamış sitres olunca insan kendini abur cubura veriyor eskiden bende öyleydim ne yesem diye evi agrıyodum

Geçmiş olsun kuzulara canım çok dikkat etmen lazım

H hugocuk
Çok geçmiş olsun canım üzülme
İnşallah geçer Allah şifalar versin .
Alerjik bronşit için şaraçoğlu 6-7 tane keçi boynuzunu ufak parçalara bölüp kaynayan yarım litre suya atıp 8 dk kaynatıp ılıyınca içilmesini öneriyor eğer kürlere güveniyorsan
5-12 yaş arası çocuklarda kahvaltıdan önce bir çay bardağı kadar içirebilirsin.

ayyyyyy kaç yıllık kuşlar.. onlara da zor olacak... çok geçmiş olsun... inşallah çabuk toparlanırlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…