Boy 1.68şimdilik hedef 80arkadaşlar 1. sayfayı düzenledim... eksik bilgileri olanlar yazarsa eklerim
Kilomda her hafta cumaya bırakıyorum hergün tartılmıyorum o yüzden bilmiyorum şuanarkadaşlar 1. sayfayı düzenledim... eksik bilgileri olanlar yazarsa eklerim
Bir çoğunun kökünde psikolojik sorun var.Ben çok izliyorum bu programı ve çok üzülüyorum insanlar diyorum kendilerine neler yapmış ve tabi bizlerde
Zaten cumadan cumaya yazıyoruz canım.her gün guncelleyemem onu. Haftada bir bile zor geliyor bazen..Kilomda her hafta cumaya bırakıyorum hergün tartılmıyorum o yüzden bilmiyorum şuan
Kolay gelsin kaptanım menüde ne var bizde gelelim yardıma ee gelmişken yemege de kalırız artıkınBen kaçıyorum şimdilik misafir gelecek ben forumlardayım
Ağırlık çalışmasının dakikası 1.5 az olur ama. 2 kg ile biceps calissan mesela dakikada 20 kez falan yapılıro zaman bölgeselleri de değiştirmek lazım yaa...
2 kg ve üstü için 5 i 2 puan olsun bari... olur mu....
dakika olarak da dakikası 1,5 olsun :))
Gel canım gel. Buzlukta börek vardı onu pişirdim. Koz patlıcanlı mercimek salatası, starbucks kurabiye, Kıbrıs tatlısı yaptım.Kolay gelsin kaptanım menüde ne var bizde gelelim yardıma ee gelmişken yemege de kalırız artıkın
Valla ayarlayın siz ben 1. sayfaya ekleyeyim.Ağırlık çalışmasının dakikası 1.5 az olur ama. 2 kg ile biceps calissan mesela dakikada 20 kez falan yapılır
Kıbrıs tatlısı en bi sevdigimmmm ama yemiycem ben onun tadını biliyom kiGel canım gel. Buzlukta börek vardı onu pişirdim. Koz patlıcanlı mercimek salatası, starbucks kurabiye, Kıbrıs tatlısı yaptım.
Ben de yemicemKıbrıs tatlısı en bi sevdigimmmm ama yemiycem ben onun tadını biliyom ki
Ellerinize saglık kaptanım şimdiden afiyet olsun
Helal olsun kuzumKaptanim, leslie 1 millerimi yaptım sabah ve aksam
Parktaki spor aletleriyle çalıştım hepsinde 15dk 1.5saat kala bildim 75yaşında bi dede oturdu karşıma bana bakıyo çok canım sıkıldı çıktım geldim rahat edemedim
Harikaaaaaa işte buuuuuuKaptanim, leslie 1 millerimi yaptım sabah ve aksam
Hedef koydum herkese gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?