Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hiç iyi olmamış sitres olunca insan kendini abur cubura veriyor eskiden bende öyleydim ne yesem diye evi agrıyodum
ben hala öyleyim. bu gün misafirler gerdi beni. inan o tatlı ve kurabiyelere sarmamak için zor tuttum kendimi.. hemen komşulara gönderdim kalanları.. midem acıyana kadar mercimek salatası yedim şu an bir bütün ekmek yiyebilirim daha... bir tepsi baklava yiyebilirim. midem yırtılana yemek istiyorum
yemicem şu an yiyecek hiç bir şey yok... ama bu duyguyla nasıl baş edeceğim bilmiyorum

Tarçınlı süt bire bir hem tatlı krizine iyi geliyo hem atıştırma istemiyo insanın canı

canım buradaki amaç spora vakit ayırmak... çok önceden yapmıştık biz bu puan listesini.. işe yürüyerek gidip gelenlerin o yürüyüşünü bile saymadık...
Ben parka gidiş dönüş yolunu saymadım inanki yaptığım hareketlerin dakikasını tuttum sadece

Hemsireyim canım, bizi sık sık haberdar et durumdan olur mu?
Canım annemin şuan felç durumu daha düzeldi.geçti gibi.hala yoğun bakımda.ama mesela başta hicbirimizi tanimiyordu.şuan bir tanıyor bir unutuyor yani akıl bir gelip bir gidiyor.tansiyon beyne vurdu beynin sağ tarafında bir damarı tıkanmış ve buyuzden şuur gidip geliyor.61 yaşında.bu bilgileri dr lara danisabilirmisin şuuru tamamen düzelir mi.tansiyonu biraz hareket li.20 ye yukseldiginde felç oldu.danışın ca beni etiketlermisin canım

asya_01 bu gün gelmedi hiç. İnşallah annesi daha iyidir
Canım bugün düne göre daha kotuilactanmi bilmiyorum ama abim sarhoş gibiydi diyor.oğlum acıktım kalkim kendime kahvaltı hazırlayım demisaglamaktan helak oldumyarın ben girecem içeri. 1 dk izin veriyorlar

Canım bugün düne göre daha kotuilactanmi bilmiyorum ama abim sarhoş gibiydi diyor.oğlum acıktım kalkim kendime kahvaltı hazırlayım demisaglamaktan helak oldumyarın ben girecem içeri. 1 dk izin veriyorlar
Konuşması da iyi canım. İlaçlardan olabilir. İlk doğumumda genel oldum ben narkozdan 2 hafta falan kafam gitti geldi. İnşallah toparlar tehlikeyi atlattıysa eğer... Rabbim şifa versin.

Flo şu anda çalışmıyor ama bilmiyorum yardımcı olabilir mi. Kendi doktorlarınıza şuphen mi var canım. İstersen doktorsitesi.com da nöroloji doktorlarına sorabilirsin.

Flo şu anda çalışmıyor ama bilmiyorum yardımcı olabilir mi. Kendi doktorlarınıza şuphen mi var canım. İstersen doktorsitesi.com da nöroloji doktorlarına sorabilirsin.
Evet canım yaa.adam çok yuvarlak konuşuyor ve her hasta yakınına hemen hemen aynı cümleleri kuruyor.abimgil de suan için kipir atmayalım özel hastane falan diyo.eee bende diretemiyorum kendileri de farkında ama herkes korkuyor

Konuşması da iyi canım. İlaçlardan olabilir. İlk doğumumda genel oldum ben narkozdan 2 hafta falan kafam gitti geldi. İnşallah toparlar tehlikeyi atlattıysa eğer... Rabbim şifa versin.
Evet konuşuyor peltek böyle.ama bitmiş halde yüreğim parçalandı onu öyle gördüm. Ama akıl yok baci gelip gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…