ben hala öyleyim. bu gün misafirler gerdi beni. inan o tatlı ve kurabiyelere sarmamak için zor tuttum kendimi.. hemen komşulara gönderdim kalanları.. midem acıyana kadar mercimek salatası yedimHiç iyi olmamış sitres olunca insan kendini abur cubura veriyor eskiden bende öyleydim ne yesem diye evi agrıyodum
Tarçınlı süt bire bir hem tatlı krizine iyi geliyo hem atıştırma istemiyo insanın canıben hala öyleyim. bu gün misafirler gerdi beni. inan o tatlı ve kurabiyelere sarmamak için zor tuttum kendimi.. hemen komşulara gönderdim kalanları.. midem acıyana kadar mercimek salatası yedimşu an bir bütün ekmek yiyebilirim daha... bir tepsi baklava yiyebilirim. midem yırtılana yemek istiyorum
yemicem şu an yiyecek hiç bir şey yok... ama bu duyguyla nasıl baş edeceğim bilmiyorum
Ben parka gidiş dönüş yolunu saymadım inanki yaptığım hareketlerin dakikasını tuttum sadececanım buradaki amaç spora vakit ayırmak... çok önceden yapmıştık biz bu puan listesini.. işe yürüyerek gidip gelenlerin o yürüyüşünü bile saymadık...
Sut sevmiyorum da tarçınlı su içiyorum devamlı. Bu psikolojik canım.Tarçınlı süt bire bir hem tatlı krizine iyi geliyo hem atıştırma istemiyo insanın canı
Canım annemin şuan felç durumu daha düzeldi.geçti gibi.hala yoğun bakımda.ama mesela başta hicbirimizi tanimiyordu.şuan bir tanıyor bir unutuyor yani akıl bir gelip bir gidiyor.tansiyon beyne vurdu beynin sağ tarafında bir damarı tıkanmış ve buyuzden şuur gidip geliyor.61 yaşında.bu bilgileri dr lara danisabilirmisin şuuru tamamen düzelir mi.tansiyonu biraz hareket li.20 ye yukseldiginde felç oldu.danışın ca beni etiketlermisin canımHemsireyim canım, bizi sık sık haberdar et durumdan olur mu?
Canım bugün düne göre daha kotuasya_01 bu gün gelmedi hiç. İnşallah annesi daha iyidir
Onu öyle görmek beni bitirdiasya_01 canım geçmiş olsun tekrar. Üzme kendini, metin ol lütfen. Annene bir faydası yok ki bu kadar hırpalamanın kendini
Aminn canım inşallahİnşallah iyileşir
İnşallah yüzünüz güler canım
Allah bütün hasta herkese şifa versin.
Konuşması da iyi canım. İlaçlardan olabilir. İlk doğumumda genel oldum ben narkozdan 2 hafta falan kafam gitti geldi. İnşallah toparlar tehlikeyi atlattıysa eğer... Rabbim şifa versin.Canım bugün düne göre daha kotuilactanmi bilmiyorum ama abim sarhoş gibiydi diyor.oğlum acıktım kalkim kendime kahvaltı hazırlayım demis aglamaktan helak oldum yarın ben girecem içeri. 1 dk izin veriyorlar
Flo şu anda çalışmıyor ama bilmiyorum yardımcı olabilir mi. Kendi doktorlarınıza şuphen mi var canım. İstersen doktorsitesi.com da nöroloji doktorlarına sorabilirsin.Canım annemin şuan felç durumu daha düzeldi.geçti gibi.hala yoğun bakımda.ama mesela başta hicbirimizi tanimiyordu.şuan bir tanıyor bir unutuyor yani akıl bir gelip bir gidiyor.tansiyon beyne vurdu beynin sağ tarafında bir damarı tıkanmış ve buyuzden şuur gidip geliyor.61 yaşında.bu bilgileri dr lara danisabilirmisin şuuru tamamen düzelir mi.tansiyonu biraz hareket li.20 ye yukseldiginde felç oldu.danışın ca beni etiketlermisin canım
Evet canım yaa.adam çok yuvarlak konuşuyor ve her hasta yakınına hemen hemen aynı cümleleri kuruyor.abimgil de suan için kipir atmayalım özel hastane falan diyo.eee bende diretemiyorum kendileri de farkında ama herkes korkuyorFlo şu anda çalışmıyor ama bilmiyorum yardımcı olabilir mi. Kendi doktorlarınıza şuphen mi var canım. İstersen doktorsitesi.com da nöroloji doktorlarına sorabilirsin.
Ben çalışıyor sanıyordum ondan danisayim dedimFlo şu anda çalışmıyor ama bilmiyorum yardımcı olabilir mi. Kendi doktorlarınıza şuphen mi var canım. İstersen doktorsitesi.com da nöroloji doktorlarına sorabilirsin.
Evet konuşuyor peltek böyle.ama bitmiş halde yüreğim parçalandı onu öyle gördüm. Ama akıl yok baci gelip gidiyorKonuşması da iyi canım. İlaçlardan olabilir. İlk doğumumda genel oldum ben narkozdan 2 hafta falan kafam gitti geldi. İnşallah toparlar tehlikeyi atlattıysa eğer... Rabbim şifa versin.
Anladım canım inşallah iyi bi de denk gelir.Evet canım yaa.adam çok yuvarlak konuşuyor ve her hasta yakınına hemen hemen aynı cümleleri kuruyor.abimgil de suan için kipir atmayalım özel hastane falan diyo.eee bende diretemiyorum kendileri de farkında ama herkes korkuyor
Doğum izninde şu anda.gelsin bakalım vardır belki bilgisi.Ben çalışıyor sanıyordum ondan danisayim dedim
Düzelir canım allahın izniyle. Sabır ve dua ile inşallah herşey yoluna girer.Evet konuşuyor peltek böyle.ama bitmiş halde yüreğim parçalandı onu öyle gördüm. Ama akıl yok baci gelip gidiyor
İnşallah canım inşallah Rabbim bize bağışlasinDüzelir canım allahın izniyle. Sabır ve dua ile inşallah herşey yoluna girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?