- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
Helal - 400Pazartesi kontrol tartısı;
1. Flo: 74.5/74.2/0.3kg
2.gulenyuzumsun: 83/82.5/0.5 kg
3.gulumse25: 89.2/89.5/+0.3kg Çarşamba Regl etkisi varmı acaba
4. cerulean: 60.3/59.8/-0.5 kg
5 . jane _eyre 59.2/59.5/+0.3kg
6. simeranya 97,7/97,3/-o,4 kg
2dilim tost ekmegi arası yaptır ye kuzum bişey olmazKizlar bnm su an icim kiyiliyor kantine gidip tost almak istiyorum ama kendime engel olmaya calisiyorum ne yapacagim ben
Kız bende diyom bu gizli haranım kim topige bakıyorum bildirim gelmiş iyi kızların msj bakim diyorum hep senin begenilerinin bildirimi gelmiş
Yerim seni
Niye oruç oruç kendine eziyet ediyorsunki temizliğini bitir sonra tutarsın pazartesi perşembede tuta bilirsin peygamber efendimiz o günlerde tutarmışKızlar ben naptım siz bi bilseniz
Gece kalktık sahur yaptım bildiğiniz gibi.
Sonra geri niyetlenmedim.
2 günlük bir temizlik işim vardı
Havalar soğuyacakmış soğumadan kapı pencere açıp temizleyeyim dedim ,
Oruç çocuklar temizlik derken biraz zor olıyo o yüzden tutmaktan vazgeçtim.
Gece yediğim yanıma zarar kaldı
Şimdi kahvaltı yapmayarak öğlen yemeğinde kahvaltı yaparak dengeleyeyim dedim .
Bana hiç canım demiyon beni görünce mutlu olmuyosun
oysaki bennnnn
Seninnnnnn
Beniiiiiiiii
Çokkkkkkk
Sevmeniiiiiii
İstiyorummm
Allah sağlık versin ödenir gider napalım...Bugün süpürgeyide alınca dünden beridir 6000 tl ye yakın para harcamış olcaz ama eve bir lokma girmedi borçlarımız bu ay yeni bitmişti ama borcun biri bitiyor biri başlıyor valla ben artık borcun biteceğine inanmıyorum
Başla canım başla ben Başladım tuttukça tutasım geliyor. Gerçekten oruç çok mucize birşey normal de akşama kadar birşeyler yer kendine engel olamazsın yada litre litre su içersin ama şimdi hiç yiyeyim demiyorsun
Aynen bende küstüm
Merhaba kizlar annem hala yoğun bakımda bizi tanıyor. O sarhoş hali falan düzeldi şükür. Ama tansiyon yükseliyor 17 ye yükselmiş bugün yine.şuan özellikle tansiyon a odaklilar.konuştum annemle moral verdim.ama iyileşmesi baya zaman istiyor kolları mosmor öyle böyle değil. Ama bunada sukur ediyorum.
Yaa ama ben çok geç kaldım hatta nasıl hesaplanacağını sormuştum sana görmedin sanırım kaptanlığım ,gerçi sonra anladım ama geç kaldım
Bende tutmadım işte kız.Niye oruç oruç kendine eziyet ediyorsunki temizliğini bitir sonra tutarsın pazartesi perşembede tuta bilirsin peygamber efendimiz o günlerde tutarmış
İyi aksamlar
Bugün ne yedim?
Sabah10.30
İki bardak su biri detoks suyuydu,ilk defa yaptim gun icinde 1,5 l ictim
Kayisi, fındık
Sucuklu yumurta
Zeytin,peynir
Domates,salatalik
Bir elma
Ara, şekersiz cay,kahve,detoks çayı
Aksam 18.30
3 kasik bulgur pilavi
Soslu tavuk
Bir bardak ayran,yarim turp
1,5 l su
Simdilik 20 dk leslie, bir saat sonra leslie 1 mil yapmayi düşünüyorum
ben de yiyemem... tek sucuk yerim de sucuklu yumurta noooSucuklu yumurtayı ekmek olmadan yiyemediği için pişirmeyen tek ben miyim
ayyy içine mi oturdu senin unutamamış... gel öpeyim de barışalımBebeğim o 1 kg değil mi. Bir kaç hafta önce ben de ev taşıdım dolap kurdum benimkileri de saymadılar
ben 10 sn ile başladım... 1 dk duruyorum artık :40sn plank helal olsun ben 30da yere yapışıyom sıpatulayla kazıyolat beni yerden
olur olur her gün yap çoğalırKızzzz 16sn de yere yapıştım eşim güldü 90sn yapimmi dedi kendisi 68kilo 26sn de yere yapıştı
Selam millet napıyosunuz benim işim yeni bitti. Pazara markete oğlana bot filan akşam oldu. Evide süpürmüştüm gitmeden. Teknosaya gittim bugün dyson animal pro aldık 3800 den 2900 e inmiş kampanyalıymış. Epey baktım orda. Karchere filanda baktım. Adam astımlıgiller olarak dysonu tavsiye etti. Aldık geldik denedim. Bendede bekonun emiş gücü en yüksek olan modeli var. Süpürürken halıyı kaldırıyor zor gidiyor halıda çok çekiyor. Onla süpürüp gitmiştim. Dysonla süpürdüm halıdan çıkan pisliğe inanamadım. Biz pislik içinde yaşıyormuşuzdu. Yataktan 1 su bardağı mite döküntü çıktı. Tozu havada kapıyor içine çekiyor. Ve en güzelide havayı temizliyor. Yatak odasını süpürdüm oğlum rahat öksürüksüz uyuyor. Kuşları odasındaki o kuş kokusu bile gitmiş. Evde toz namına bişey bırakmıyor onca toz alışına rağmen halıda rahat yormuyor.battaniyeyi çekmeden tertemiz süpürüyor. Yataktaki mite ve döküntü bişey bırakmıyor Ben çok beyendim kızlar astımı alerjisi olan alsın. Parasını sonuna kadar hakediyor
15 Ekim spor listesi
1. Flo==> 100 mekik= 20 p
60 squat = 12 p
40 sn plank= 4 p
30 leg raising= 6 p
Toplam= 42 puan
2.gulenyuzumsunsen
25 Squat=5 puan
20 mekik =4 puan
100 ip atlama =20 puan
Leslie=15 puan
Toplam=44 puan
3.zeynepbbb
10 dk koşu = 30 puan
40 dk yürüyüş = 40 puan
Toplam = 70 puan
sapol canım...Bende sinir olurum .
Geçmiş olsun canım
çocuğa bişey diyemem canım 2 yaşında daha... annesinin peşinde dolaşması lazım... oyuncağı kırmasını geçtim başına bişey de gelebilir... çok sorumsuzdu... ilk kez geldiler zaten.. eşimin arkadaşının eşi.. inşallah bir daha da gelmezler... sabaha kadar ağladı kuzumSorumsuz ebeveyn ve sorumsuz çocuk çokta yadırgamamak lazım kaptanım bazı çocuklar ve aileler öyle malesefki geçmiş olsun
hımmm bilmem 1. sayfadaki sporların hangisine yakınsa ona göre puan versenKaptan onu da birakcam sanIrIm baska sehre projeye gönderecekler gibi erken basliyor yetisemiycem
Dün spor salonunda programim degisti farkli aletlere gectim 75 dk kardiyom var nasi hesapliycam bilmiyorum
Kızlar ben naptım siz bi bilseniz
Gece kalktık sahur yaptım bildiğiniz gibi.
Sonra geri niyetlenmedim.
2 günlük bir temizlik işim vardı
Havalar soğuyacakmış soğumadan kapı pencere açıp temizleyeyim dedim ,
Oruç çocuklar temizlik derken biraz zor olıyo o yüzden tutmaktan vazgeçtim.
Gece yediğim yanıma zarar kaldı
Şimdi kahvaltı yapmayarak öğlen yemeğinde kahvaltı yaparak dengeleyeyim dedim .
Bende tutmadım işte kız.
Normalde tuttuğum günlerde de temizlik yapmamıştım.
Borcum çok olduğu için tutuyorum orucu ve eziyet olarak görmüyorum canım zorlanmıyorum
hiit mi yaptın ki... normal cardiyodur o
Cumaya da umutluyum inş haftaya kalmaz çünkü az önce tartıldım +100çıktım sabah uyandığımda +300 DüC cerulean 50 lere hoşgeldinnnnn...
jane eyre_ hala kaçırdım diyorsun... : cumaya kadar bir kaçamak yaparsan çok fena bozuşacağız haberin olsun
gulenyuzumsunsen harikasın dostummmmm
simeranya bakaıyorum hafta sonu çalışmışsın eksi gelmişsin aynen boyle devam kuzuuuu
Gulumse24 odemdir canım yapacak bişey yok.. regl oncesi herpimizin başına geliyor... haftaya sallarsın listeleri...
diğer arkadaşlar neden kilo bildirimi yapmadı acabaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?