Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kaptanımızı misafirler çok yormuş olmalı hergün 7 de gelirdi .
Ya da geldi..
Şimdi buralarda
geçmişi okuyor olabilir
Vallahi öyle oldu. Nefret ediyorum misafirlikte çocukların peşinden dolanmayanlardan.
Akşam çocuk göz göre göre kızımın oyuncağını kırdı. Sabaha ağladı kızım. Az önce babası yenisini aldı geldi de sustu uyudu yeni. Bakıcam şimdi geçmişe sonra uyumaya. Başım çatlıyor resmen.

Bende sinir olurum .
Geçmiş olsun canım

Pazartesi kontrol tartısı;

1. Flo: 74.5/74.2/0.3kg
2.gulenyuzumsun: 83/82.5/0.5 kg
3.gulumse25: 89.2/89.5/+0.3kg Çarşamba Regl etkisi varmı acaba
4. cerulean: 60.3/59.8/-0.5 kg

5 . jane _eyre 59.2/59.5/+0.3kg

Sorumsuz ebeveyn ve sorumsuz çocuk çokta yadırgamamak lazım kaptanım bazı çocuklar ve aileler öyle malesefki geçmiş olsun

Sen hele ilerki günlerde beni gör
Normalde 18 inde olmam lazım ama bende pko var
Ya 15 gün sonra gelir ya da 45 gün , hiç belli olmaz . Bende de durur kilo verimi sanırım .
Kilo pcoyu çok etkiliyor kuzum Allah yardımcın olsun senin işin daha zormuş inş kilodan sonra düzene girersin

Canım o hedefin. 1 kilo verip 86,7 olacaksın. Spor değel canım. Bizımle diğilsın...
O değil de badminton un puanı kaç olsun. Sen onu yapıyorsun.
Kaptan onu da birakcam sanIrIm baska sehre projeye gönderecekler gibi erken basliyor yetisemiycem

Dün spor salonunda programim degisti farkli aletlere gectim 75 dk kardiyom var nasi hesapliycam bilmiyorum

Çok spor yapıyorsun, azaltmalisin. Tartidaki + spor kaynaklı kaslarda biriken ödem.
Yok kuzum ya sporla degil kabızlık ve Regl benimki ben vicudumu tanıyorum 2gündür vc çıkamadım düşün bide ekmek makarna pilav katı şeyler tüketmedigimden halde çıkamıyorum bagırsak tembelliği var bende

Pazartesi kontrol tartısı;

1. Flo: 74.5/74.2/0.3kg
2.gulenyuzumsun: 83/82.5/0.5 kg
3.gulumse25: 89.2/89.5/+0.3kg Çarşamba Regl etkisi varmı acaba
4. cerulean: 60.3/59.8/-0.5 kg

5 . jane _eyre 59.2/59.5/+0.3kg
6. simeranya 97,7/97,3/-o,4 kg

Kaptan onu da birakcam sanIrIm baska sehre projeye gönderecekler gibi erken basliyor yetisemiycem

Dün spor salonunda programim degisti farkli aletlere gectim 75 dk kardiyom var nasi hesapliycam bilmiyorum
Kız bende diyom bu gizli haranım kim topige bakıyorum bildirim gelmiş iyi kızların msj bakim diyorum hep senin begenilerinin bildirimi gelmiş
Yerim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…