Saçmalama canım ne çürük elması. Adet diyorsun ötesi var mı. Sporda ödem yapıyor. Kaslar su topluyor zedelenipHelal kızlar benden başka artı yok çürük elma bi ben çıktım inş diger kızlarda da sıkıntı çıkmaz
Bozma moralini canım cumaya daha çok varMoral yerlerde
Tartı almadın mı kız tartılda kilonu yaz hadiGunaydin kizlar bugun sabahki menum
Saat 7.30
1 haslanmis yumurta
1 bardak balli sut
Yok daha almadim ya haftasonu memleketteydik haftaici bir gun alirimTartı almadın mı kız tartılda kilonu yaz hadi
Vallahi öyle oldu. Nefret ediyorum misafirlikte çocukların peşinden dolanmayanlardan.Kaptanımızı misafirler çok yormuş olmalı hergün 7 de gelirdi .
Ya da geldi..
Şimdi buralarda
geçmişi okuyor olabilir
Bende sinir olurum .Vallahi öyle oldu. Nefret ediyorum misafirlikte çocukların peşinden dolanmayanlardan.
Akşam çocuk göz göre göre kızımın oyuncağını kırdı. Sabaha ağladı kızım. Az önce babası yenisini aldı geldi de sustu uyudu yeni. Bakıcam şimdi geçmişe sonra uyumaya. Başım çatlıyor resmen.
Ben de varım canım maalesef, hem regl durumu hem de hafta sonu çok dikkat etmediğimden böyle olduHelal kızlar benden başka artı yok çürük elma bi ben çıktım inş diger kızlarda da sıkıntı çıkmaz
Senin en azından bahanen var dikkat etmedim diyosun ya benBen de varım canım maalesef, hem regl durumu hem de hafta sonu çok dikkat etmediğimden böyle oldu
Sorumsuz ebeveyn ve sorumsuz çocuk çokta yadırgamamak lazım kaptanım bazı çocuklar ve aileler öyle malesefki geçmiş olsunVallahi öyle oldu. Nefret ediyorum misafirlikte çocukların peşinden dolanmayanlardan.
Akşam çocuk göz göre göre kızımın oyuncağını kırdı. Sabaha ağladı kızım. Az önce babası yenisini aldı geldi de sustu uyudu yeni. Bakıcam şimdi geçmişe sonra uyumaya. Başım çatlıyor resmen.
Çok spor yapıyorsun, azaltmalisin. Tartidaki + spor kaynaklı kaslarda biriken ödem.Senin en azından bahanen var dikkat etmedim diyosun ya ben
Kilo pcoyu çok etkiliyor kuzum Allah yardımcın olsun senin işin daha zormuş inş kilodan sonra düzene girersinSen hele ilerki günlerde beni gör
Normalde 18 inde olmam lazım ama bende pko var
Ya 15 gün sonra gelir ya da 45 gün , hiç belli olmaz . Bende de durur kilo verimi sanırım .
Kaptan onu da birakcam sanIrIm baska sehre projeye gönderecekler gibi erken basliyor yetisemiycemCanım o hedefin. 1 kilo verip 86,7 olacaksın. Spor değel canım. Bizımle diğilsın...
O değil de badminton un puanı kaç olsun. Sen onu yapıyorsun.
Yok kuzum ya sporla degil kabızlık ve Regl benimki ben vicudumu tanıyorum 2gündür vc çıkamadım düşün bide ekmek makarna pilav katı şeyler tüketmedigimden halde çıkamıyorum bagırsak tembelliği var bendeÇok spor yapıyorsun, azaltmalisin. Tartidaki + spor kaynaklı kaslarda biriken ödem.
Kız bende diyom bu gizli haranım kim topige bakıyorum bildirim gelmiş iyi kızların msj bakim diyorum hep senin begenilerinin bildirimi gelmişKaptan onu da birakcam sanIrIm baska sehre projeye gönderecekler gibi erken basliyor yetisemiycem
Dün spor salonunda programim degisti farkli aletlere gectim 75 dk kardiyom var nasi hesapliycam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?