- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Tekrardan geçmiş olsun canımMerhaba kizlar annem hala yoğun bakımda bizi tanıyor. O sarhoş hali falan düzeldi şükür. Ama tansiyon yükseliyor 17 ye yükselmiş bugün yine.şuan özellikle tansiyon a odaklilar.konuştum annemle moral verdim.ama iyileşmesi baya zaman istiyor kolları mosmor öyle böyle değil. Ama bunada sukur ediyorum.
Astım olmasa bile anlattığınıza göre kullanılacak bir süpürgeymiş,Selam millet napıyosunuz benim işim yeni bitti. Pazara markete oğlana bot filan akşam oldu. Evide süpürmüştüm gitmeden. Teknosaya gittim bugün dyson animal pro aldık 3800 den 2900 e inmiş kampanyalıymış. Epey baktım orda. Karchere filanda baktım. Adam astımlıgiller olarak dysonu tavsiye etti. Aldık geldik denedim. Bendede bekonun emiş gücü en yüksek olan modeli var. Süpürürken halıyı kaldırıyor zor gidiyor halıda çok çekiyor. Onla süpürüp gitmiştim. Dysonla süpürdüm halıdan çıkan pisliğe inanamadım. Biz pislik içinde yaşıyormuşuzdu. Yataktan 1 su bardağı mite döküntü çıktı. Tozu havada kapıyor içine çekiyor. Ve en güzelide havayı temizliyor. Yatak odasını süpürdüm oğlum rahat öksürüksüz uyuyor. Kuşları odasındaki o kuş kokusu bile gitmiş. Evde toz namına bişey bırakmıyor onca toz alışına rağmen halıda rahat yormuyor.battaniyeyi çekmeden tertemiz süpürüyor. Yataktaki mite ve döküntü bişey bırakmıyor Ben çok beyendim kızlar astımı alerjisi olan alsın. Parasını sonuna kadar hakediyor
GünaydınGünaydınnnnnnnn hayırlı sabahlar
Günaydın kızlarMoral yerlerde
Kaçamak yapsam anlıycam yedigim içtiğim ortada onu anlamadım kuzum o kadar hareket nere gitti kaç gündür yerime oturduğum yok koşuşturmadan anlamadımki adet zamanı böyle oluyorum cuma Regl 3. Günü oluyo iner inşGünaydın kızlar
Moral bozma canımGulumse24 gün olur devran döner kaldığın yerdeğen devam. Sabır işi bu zayıflama
Helal kızlar benden başka artı yok çürük elma bi ben çıktım inş diger kızlarda da sıkıntı çıkmazPazartesi kontrol tartısı;
1. Flo: 74.5/74.2/0.3kg
2.gulenyuzumsun: 83/82.5/0.5 kg
3.gulumse25: 89.2/89.5/+0.3kg Çarşamba Regl etkisi varmı acaba
4. cerulean: 60.3/59.8/-0.5 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?