- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Çok teşekkürler canım
Bu aletler bende olsa üstünde uyurumEki Görüntüle 2055838 Eki Görüntüle 2055839 Eki Görüntüle 2055840 Eki Görüntüle 2055841
çalistigim aletlerin bi kismi bunlar
45-50 kg ya kadar yapiyorum 3 x 15 set ya da 5 x 10 set
e bu da cardio degilse daha noolcek gapten
Bu aletler bende olsa üstünde uyurum
Üstünden inmem demek kuzumo ne dimek la
Üstünden inmem demek kuzum
Kız sen nerelisin aynı bizim şiveden konuşuyonsen öyle san
ha onlarda bes on dakikalik bi üc bes set bile adami nasil yamultuyor bilirsen
valla su an kaslarimin moleküllerini bile hissedirem
Şikayet etseydin ben size inceltmeyin dedim diye ortalığı dagıtsaydın bide üstüne para verdin demiKızlar cumartesi başka bir yere giymek zorunda kaldım kaş aldırmak için. Kaşımın yarısını aldılar ya. Özellikle dedim bana ince kaş yakışmıyor sadece temizleyin inceltmeyin diye. erkeklerle çalışıyorum bir utanıyorum anlatamam. Alindiği o kadar belli ki
Kız sen nerelisin aynı bizim şiveden konuşuyon
ben er $iveden konu$urum be ya
Eyvah eyvahhhh bir de cumartesi ayın etkisine göre kaş aldırmamak gerekiyordu inşallah çabuk çıkar yaaa.Kızlar cumartesi başka bir yere giymek zorunda kaldım kaş aldırmak için. Kaşımın yarısını aldılar ya. Özellikle dedim bana ince kaş yakışmıyor sadece temizleyin inceltmeyin diye. erkeklerle çalışıyorum bir utanıyorum anlatamam. Alindiği o kadar belli ki
Sen nirelisin 25 plakadan mı geliyor.Kız sen nerelisin aynı bizim şiveden konuşuyon
Olur arkasından sut veya ayran iç.Ya kızlar elmayı çok seven biriyim ve sezonu dA başladı biliyorsunuz . Günde 2 tane çok mu acaba . Meyve şekeri bakımından
Sabah aç karna bir elma yedim
Üstüne 11:30 a kadar 1 litre su
Kahvaltıda:
2 haşlanmış yumurta
7 siyah zeytin
5 tane yeşil zeytin
5 yaprak marul
Az bi peynir
Yarım domates
1 salatalık
11:30 dan bu saate kadar 1 litre
Elmalı limonlu tarçınlı detoxs suyu
4 fındık
1 ceviz yedim .
Ve şimdi acıktım gibi ama
4 den önce yemek istemiyorum elma yesem
Nolur
Herkes deli gibi spor yapıyor sanırım. Ben ortancanin ödevini yaptırıyorum. Şekersiz Türk kahvesi içtim şimdi. Bı mekik çekeyim bari, puanım yükselsinAllahım kimse yok ya
Diğer takımları okuyorum sıkıntıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?