- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aynen ve şimdi 25 kez squat yapmaya ÇALIŞTIM30 puanı kaptın yani...
o zman hormon antibiyotik vs oluyormuşEvet canım
Çok güvendiğimiz bir yer canım ama tabi yine de belli olmazo zman hormon antibiyotik vs oluyormuşben tavuğu da bıraktım boyle duyunca.. ne yiyeceğimizi şaşırdık...
Tmm bir bakayim nelr vardukan birası diye bişey vermişti @Gulumse25 ben yarın onu yapacağım...
googledan baksana.. nefis yemek tariflerinde çıkıyor...
Oh masallah sende cesit cokmus :)) elma tarcin limonu bnde yapayim ucunude severim karisimida guzel olur heraldeTarçın limon elma bu üçlüyü bir litre suya attım 3 saat bekledikten sonra içiyorum,
Elma sirkesi bal ı ılık suya koyup içiyorum
Yeşil çay içiyorum
Limonlu su içiyorum
Bende durumlar böyle
mountain climbing, bridge, jumping jack, reverse lungeeAynen ve şimdi 25 kez squat yapmaya ÇALIŞTIM
Ben de squat ve mekik yaptim bir yandan şimdi akşam yemegimi yiyorumTon balığı hariç harikasın
Ben de stepperda spor yaptım biraz. Devam edeceğim..
Bakıyım canım adlarını yazabilirsemmountain climbing, bridge, jumping jack, reverse lungee
bu hareketlere de baksana internetn varken.
aaaa bütün vücudu çalıştırıyor o çok güzel bi hareket ama.. neden olmuyor ki... benim 98 kiloluk arkadaşımla yaptık biz...Bakıyım canım adlarını yazabilirsem
Jumping jack deme bir kere denedim güldüm kendime ,kilodan dolayı olmuyor
erken değil mi ben acıkıyorum bu saatte yyinceBen de squat ve mekik yaptim bir yandan şimdi akşam yemegimi yiyorum
Çok acıktım, sabah 9:45te yemiştim, 3 öğün yemek istemedim,yemegin içinde zar kadar patatesler var, 1 YK kadar. Erken yedim o yüzden.erken değil mi ben acıkıyorum bu saatte yyince
Anladım. İnşallah açlık krizine girmezsin.Çok acıktım, sabah 9:45te yemiştim, 3 öğün yemek istemedim,yemegin içinde zar kadar patatesler var, 1 YK kadar. Erken yedim o yüzden.
Aboooo kocaman olmuş maşallah ben de yeni sandım. Benim de var 1 yaşında bebeto.. İki tane de büyük var. 26 iyi almışsın maşallahbebeiş 17 aylık :) 26 kilo alınca anca 17 ayda bu kadar gitti@carulean sohbete hazırım canım bnde hala bankadayım
Neyse inersin inşallah... Kaç kilosun şimdi boyun kaç hedef kaç dr bakem..özenle aldımsandım ki kızım doğunca fös diye inicem 17 aydır inemedim :) özel mesaj attım canım bakar mısın
ben 69 70 felan geliyorum 65 le hamile kalmıştım hedefim 60 :) 91 le doğum yapmıştımNeyse inersin inşallah... Kaç kilosun şimdi boyun kaç hedef kaç dr bakem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?