beni de alın gruba ben kilomu burdan yazamasamda grup başkanı kimse ona özelden mesaj atayım cep no mu ordan ulaşayı sürekli giremiyorum kulübe12. takım pazartesi kontrol
anka_misali(58,4/58,3 -0,1
florence_N (74.5/74,2 -0,3
kelekkarpuz( 69,4
simeranya7(97,7/97,3 -0,4
asya_01(69/
hergaf(111/111/ aynı
zeynepbbb(61,1/
cerulean (60,3/59,8/ -0,5
jane eyre_(59,2/59,5 +0,3
gulenyuzumsunsen(83/82,5 -0,5
gulumse25 (89,2 / 89,5 +0,3
hugocuk (80,7 /
Aa cnm biz seninle ayniymisiz bnde 70 kiloyum 65 le hamile kalmistim kizim simdi 8 aylik oldu artik zayiflayip gobegimden kurtulmak istiyorumben 69 70 felan geliyorum 65 le hamile kalmıştım hedefim 60 :) 91 le doğum yapmıştım
Afiyet olsun canımKızlar köyden tek inek sütü gelmişti, muhallebi yaptım, 2.5 lt ile. İçine damla sakızlı vanilya koydum 1 paket, 1 çay kaşığı da portakal kabuğu rendesi. Kendime küçük bir kase ayırdım. 121 kalori imiş. Yarın öğlen yiyeceğim inşallah.
Evet bende tarifi ordan almıştım çok faydasını gördüm kızlar sizde deneyin derim ama hergün yapmanız lazım düzenli kullanıldığında faydasını görürsünüz 15gün içilecek 1hafta ara tekrar başlanıcakdukan birası diye bişey vermiştiGulumse24 ben yarın onu yapacağım...
googledan baksana.. nefis yemek tariflerinde çıkıyor...
Bulgurlu mu pirinçli mi içiAfiyet olsun canım
Yaramasıııııun
Bende akşam yemeğinde lahana sarması var yanında ayrannn
kaç tane yiyebilirim acep gızlar
Cevap veriyorum B şıkkıBulgurlu mu pirinçli mi içi
Kimmiş bakem o
Burdayım canım. Profilindeki kızın mı çok tatlı yaabebeiş 17 aylık :) 26 kilo alınca anca 17 ayda bu kadar gitti@carulean sohbete hazırım canım bnde hala bankadayım
Tam hamsi mevsimiküçük deniz balıkları ye canım seviyorsan. ben balık sevmiyorum ya.. bir iki denedim ama yok
Bugün pazartesi ya canım. Çok yoğun bir gündü iş yerinde. Hafta başı hep yoğun oluyorAllahım kimse yok ya
Diğer takımları okuyorum sıkıntıdan
Beni Erzurum lu bir çocuğa istemişlerdi. Erzurumlular çok eyi insanlar muhabbetleri dönüyordu o ara ailemdeİvit dadaşım ben
Aynen canım kafam sonradan dank ettiŞikayet etseydin ben size inceltmeyin dedim diye ortalığı dagıtsaydın bide üstüne para verdin demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?