Bizim bahçede yeşil elma ağacı var. Bu sene tam yılıydı. Çok elma verdi. Bir kaç ben de yedim bu yazYa kızlar elmayı çok seven biriyim ve sezonu dA başladı biliyorsunuz . Günde 2 tane çok mu acaba . Meyve şekeri bakımından
Sabah aç karna bir elma yedim
Üstüne 11:30 a kadar 1 litre su
Kahvaltıda:
2 haşlanmış yumurta
7 siyah zeytin
5 tane yeşil zeytin
5 yaprak marul
Az bi peynir
Yarım domates
1 salatalık
11:30 dan bu saate kadar 1 litre
Elmalı limonlu tarçınlı detoxs suyu
4 fındık
1 ceviz yedim .
Ve şimdi acıktım gibi ama
4 den önce yemek istemiyorum elma yesem
Nolur
Meyve yediktne sonra kalsiyum almak lazımmış. Almazsak yükseliyormuş insülinSüt içme kızgulenyuzumsunsen insülini yükseltiyor
Ay deme canım. Bir ara yağlarla bir süre aldırmadan gezmiştim. Uzasın diye. Hallettiler bir çırpıda. Bari ağdayla hepsini alalardıEyvah eyvahhhh bir de cumartesi ayın etkisine göre kaş aldırmamak gerekiyordu inşallah çabuk çıkar yaaa.
Benim kaptan canım. Ama zaten takımın en önemli kuralı paylaşım yapmak. Bir de hemen ilk günden telefon veremem canım yaa. Sen fırsat buldukça gir. Birinci sayfaya ekleyeyim ben seni.beni de alın gruba ben kilomu burdan yazamasamda grup başkanı kimse ona özelden mesaj atayım cep no mu ordan ulaşayı sürekli giremiyorum kulübe
Evet epilasyon günüydü o gün. Ben uzun zamandır takip ediyorum gerçekten çok çok azaldılar.Ay deme canım. Bir ara yağlarla bir süre aldırmadan gezmiştim. Uzasın diye. Hallettiler bir çırpıda. Bari ağdayla hepsini alalardıfazla zahmet olmazdı
İki hafta gitmiycem uzasın diyeEvet epilasyon günüydü o gün. Ben uzun zamandır takip ediyorum gerçekten çok çok azaldılar.Ama o günlerde kaş alınmaması gerekiyordu. Sağlık olsun inşallah bişey olmaz.
Kız bir saat yürüyen sensin bana diyon örnek öğrenci diye .
İki haftada uzar mı ki.. Çıkmaz bile daha.İki hafta gitmiycem uzasın diye
Yessss yap 100 tane kap 20 points.. İyice sıkıyon dimi yukarı çıkınca kalçayı.. :))
Yaptım bileeeeeYessss yap 100 tane kap 20 tane :))
Çok fena sıkmışım ağrıyoYessss yap 100 tane kap 20 points.. İyice sıkıyon dimi yukarı çıkınca kalçayı.. :))
Ay demeİki haftada uzar mı ki.. Çıkmaz bile daha.
Yok normalde çıkıyor muydu onu anlamadım.Ay deme
Manevi tazminat davası açacam bunlara
Sen bi de yarın görÇok fena sıkmışım ağrıyo
Çıkıyordu canımYok normalde çıkıyor muydu onu anlamadım.
DemeSen bi de yarın gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?