- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bende başka bişi istiyorum ama hayaller hayatlarAy çok açım bebeler. Bir döner gömsem mi bu saatte
Ahah harika yaBende başka bişi istiyorum ama hayaller hayatlar
Hayaller bu
Hayatlar ton balıklı salata
Ay çok açım bebeler. Bir döner gömsem mi bu saatte
Gece denk geldim bu fotoya bakıp duruyorum karnım doymasa da gözüm doyuyorAhah harika ya
Gece denk geldim bu fotoya bakıp duruyorum karnım doymasa da gözüm doyuyor
Evet canım sonra stresten uyuyamam ateş basar beniAyy dün ben kendimi tutamıyordum az kalsın döner yiyordum. Ama biliyorum sonradan çok pişman olcağımı yemedim. Yeme sende sakıın pişman olcaksın yoksa sonra
Belçika'ya gitmiştim. Bunların aynısının bitterlisini almıştım. Bitter ceviz fındık kuru üzüm. 70% kakao luBende başka bişi istiyorum ama hayaller hayatlar
Hayaller bu
Hayatlar ton balıklı salata
Evet canım sonra stresten uyuyamam ateş basar beni
Ay bir dönere miDeğmez bir dönere boşver
Tamam canımGece denk geldim bu fotoya bakıp duruyorum karnım doymasa da gözüm doyuyor
Kaptan duymasın
Aramızda
Kız döner yiye bilirsin serbest ama yanında pide yada pilav hariç gömek bilirsin kırmızı et ziyanı yok göm gitsinAy çok açım bebeler. Bir döner gömsem mi bu saatte
Aynen yaa yaprak doner yedim ben hep.... Bazen lavaşla yedim.Kız döner yiye bilirsin serbest ama yanında pide yada pilav hariç gömek bilirsin kırmızı et ziyanı yok göm gitsin
Müsade varda bu saatte miAynen yaa yaprak doner yedim ben hep.... Bazen lavaşla yedim.
Git şimdi ye demedimki yiye bilirsin dedim
Yemiycem işteGit şimdi ye demedimki yiye bilirsin dedim
Sende yiycen suçu atacak yer arıyon
Kaptanım siz lavaş dersiniz kızlar tam ekmek gömer o yüzden bu ekmek meselesini konuşmasak iyi olar bizim kilomuz var sizin kilo lavaşa müsaitAynen yaa yaprak doner yedim ben hep.... Bazen lavaşla yedim.
Ayyy o senin tatlılığın kilodaşım kader yoldaşımTamam canım
Ay çok tatlısın sen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?