Canım menün çok güzel ben beğendim. Etli menüler çok tutuyorAma şu an aç değilim ki hatta salatayı zorla yedim
Az oldu diye yapmıştım . Yazmayı unutmuşum salata tavukluydu.
Teşekkür ederim canım beni de öyle tok tutuyor diye tercih ediyorumCanım menün çok güzel ben beğendim. Etli menüler çok tutuyor
Yarın detoks yapmıycm. Kafamda bir menü vardı o daha diyete uygun geldi detoks listesindenYeni geldim eve kızlar. Canım çıktı diyebilirim. Yarın detoks yapmaya çalışacağım. Yarın Akşam yazmazsam bilin ki intihar etmişim işe ve detoksa aynı anda dayanamadığım için
Canım bu menüye de az diyorsun ya ben daha ne diyeyim.Kızmada menün ofsayt kuzum aç kalarak kilo veremezsin versende hemen geri alırsın dün söylemiştim yarın bu menünün dışına çıkarda kaçırırsan artıya çıkarsın benden söylemesi ben ilk diyete başladıgım da senin gibi aç geziyodum Bira fazla yesem hop artıya çıkıyordum o yüzden düzenli az ve sık ye aç kalma
Canım sen bu menüyle nasıl spor yaptın bu kadar. Çok az yemişsin. Hiç protein Yok nasıl tuttu seni bütün gün yediklerin.Sabah kahvaltım saat 12 de yendi
Yulaf mısır gevregi içine ceviz ve fındık attım sütle karıştırıp yedim
Ara ögün
Yarım elma
Öglen yemegi
1kase mercimek çorbası
1kase karnıbahar yemegi
2kaşık yogurt
Ara ögün
Yarım elma
Akşam yemegi
1tabak pırasa
Yeşil salata
Ara ögün
1avuç fındık
2litre su
Spor
30dk koşu bandı cardıo
30dk eliptik bisiklet
45dk leslie 3mil
Kız grupta en çok yiyen benim daha ne yiyim protein bütün yediklerimden aldım işte yetiyor bana kuzumCanım sen bu menüyle nasıl spor yaptın bu kadar. Çok az yemişsin. Hiç protein Yok nasıl tuttu seni bütün gün yediklerin.
Kahvaltı et haşlama salata ara ögün leri sayma ana ögün önemli az tabi kuzum ınstegram da kilo verenleri takip edin görürsünüz menüleri 3ara 3ana ögünCanım bu menüye de az diyorsun ya ben daha ne diyeyim.
İlk başta su dikkatimi çekti bayağı arttırmışsın canım,sporun da bayağı iyiKızlar bugün şekere bığuldum diyebilirim
Menün
Sabah 7:00
- 2 haş yumurta
- 4-5 YK lor peynir
- biraz kuru dut
Öğle 12:00
- kremalı tavuk bir parçasosun içinde kesin un vardı kantinde yedim bugün yemek
- 1 küçük kase haş karnabahar/brokoli
- 1 küçük kase yeşil salata
- 1 küçük kase patlıcan kabak sote
- sütlü kahveyedimde yedim
Akşam 17:00
- 1 avuç dolusu dut kurusu
Su 3 litre
Spor 1:30 saat yürüyüş
Enerji patlamasından hala alev alev yanıyorum
Vay maşallah ,bu ne enerji böyle menü zaten sağlıklı da -gerçi ben doymazdım bu kadarla -sporlar çok iyi yahuSabah kahvaltım saat 12 de yendi
Yulaf mısır gevregi içine ceviz ve fındık attım sütle karıştırıp yedim
Ara ögün
Yarım elma
Öglen yemegi
1kase mercimek çorbası
1kase karnıbahar yemegi
2kaşık yogurt
Ara ögün
Yarım elma
Akşam yemegi
1tabak pırasa
Yeşil salata
Ara ögün
1avuç fındık
2litre su
Spor
30dk koşu bandı cardıo
30dk eliptik bisiklet
45dk leslie 3mil
Senin rakip hepimizi geçecek galibaSporda rakip beni geçecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?