- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Belediye yolları yapsa toz oluyor suçBende tülleri attım yıkamaya camları sildim şimdi makina nın bitmesini bekliyorum temizliğe başladım yolları yapıyorlardı bitti şükür bizide tozdan bitirdiler belediye sagolsun
Doner yasak mı kızlar ben yiyorum valla :))
Döner çok yağlı canım. Az yemek lazımAyy benim bahsettiğim döner farklı. Antakya döneri yazın internete görürsünüz. Yağlı 1.5 veya 2 ekmekli bişey. Müthiş kalorili. Aklıma direk o geldi valla yazarken
Bende sendenim ,yani doymuyorumİyi günler kızlar,
Bugün sanki doymuyorum. Haydi hayırlısı akşama menü girerim
Geçmiş olsun canım. Neyin var? Bir şey mi kaçırdım yaCanım hastayken spor yapınca vücut ağrım geçiyo. Açılıyorum. Akşam yapcaktım eşim otur muhabbet edelim dumbbel çalış dedi akşamda kardiyo yapamadım. 3 gündürkardiyo yapamadım. Ağrı kesici alıp koşup terledimmi inşallah açılırım
Şimdi gördüm canım. Geçmiş olsun tekrar. Bol çay su. Kivi de iyi olurBugün çok hastayım kızlar boğazlarım şişmiş heryanım ağrıyo büyüğü okula bırakıp küçüğü uyutunca 1 saat koşacağım iyi gelir diye tahmin ediyorum.
Ateş ve bademcik kalbi yorar. Ateşli günlerin gecmesini beklemelisin. Kosmasan tamam da sen uzun süreli koşuyorsun.. Ama sen bilirsin.Canım hastayken spor yapınca vücut ağrım geçiyo. Açılıyorum. Akşam yapcaktım eşim otur muhabbet edelim dumbbel çalış dedi akşamda kardiyo yapamadım. 3 gündürkardiyo yapamadım. Ağrı kesici alıp koşup terledimmi inşallah açılırım
Tamam yawrum yarın tempolu yürüyeceğim. Yeni bişey daha öğrendim sağol. Canım bu safra kesesi alınınca kilo alırsın diyorlar kimi gördümsede almış neden bizde tam tersi oldu bilgin varmı ben neden eskisi gibi yiyemiyorum azcık yesem dünyayı yemiş gibi oluyorumAteş ve bademcik kalbi yorar. Ateşli günlerin gecmesini beklemelisin. Kosmasan tamam da sen uzun süreli koşuyorsun.. Ama sen bilirsin.
Beynin seni öyle yönlendiriyor o psikolojik açlık bence sen beynini yönlendir yemek düşünme geçerİyi günler kızlar,
Bugün sanki doymuyorum. Haydi hayırlısı akşama menü girerim
Devlet mi özel mı canım bu diyetisyen? Listeyi biz de görebilir miyiz?Selam kızlar
Ben diyetisyene gittim geldim. Diyetisyende 57.6 çıktım. Ama yağ oranım hala %27 miş %25 yapmaya çalışacağız. Kas oranım da düşükmüş onu yukseltmeye çalışacağız. Ama kilom değişmeyecekmiş bi nevi korumaya geçmişiz.. Öyle işte. Listeye uyacağım bakalım. Bu göbek gider inşallah
Özel canım. Eski gittiğim.Devlet mi özel mı canım bu diyetisyen?
Listeye bakabilir miyim?Özel canım. Eski gittiğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?