Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende tülleri attım yıkamaya camları sildim şimdi makina nın bitmesini bekliyorum temizliğe başladım yolları yapıyorlardı bitti şükür bizide tozdan bitirdiler belediye sagolsun
Belediye yolları yapsa toz oluyor suç
yapmasa suç Allah yardım etsin işleri zor
Ben sana güveniyorum sen vak vak vak vak diye hemen temizlersin

Geçmiş olsun canım. Neyin var? Bir şey mi kaçırdım ya

6 Ekim pazartesi spor listesi

1. Flo==> 45 dk yürüyüş: 45 p
125 mekik: 25 p
75 squat: 15 p
Toplam: 85 puan

2.gulenyuzumsunsen==>
25 Squat=5 puan
45 dk Leslie =45 puan
200 ip atlama =40 puan
100 bridge=20 puan
Toplam=110 puan

3.gulumse25:
30dk koşu cardıo=90

4.hugocuk
Dumbbel bench press=3×15=45(9 puan)
Dumbbel flyes=3×15=45(9 puan)
Dumbbel benxh press close=3×15=(9 puan)
Dumbbel pullover=3×15=(9 puan)
Toplam 36 puan

5. 3 fast miles leslile. 45 dk. = 45 puan
30 dk stepper = 60 puan
100 squat = 20 puan
Top:125 puan

6. jane _eyre:
30 dk yürüyüş:30 puan
100 mekik :20 puan
60 squat:12 puan
75 jumping jack:15 puan
Toplam:77 puan

7. Cerulean
60 dakika yürüyüş = 60 puan

Dünkü listeye yazmayı unutmuşum Anka florence_N

Ateş ve bademcik kalbi yorar. Ateşli günlerin gecmesini beklemelisin. Kosmasan tamam da sen uzun süreli koşuyorsun.. Ama sen bilirsin.

Hasta olduğumdan sadece 45 dakika koşabildim eğimli koştum. Ufacığın çorbasını içirdim sağlık ocağına gitcem yutkunurken zorlanıyorum. Perşembe günü anaokulu beslenme günü bende. Gözleme yapcam
Ucundan bir lokmacık tadına bakacağım

Ateş ve bademcik kalbi yorar. Ateşli günlerin gecmesini beklemelisin. Kosmasan tamam da sen uzun süreli koşuyorsun.. Ama sen bilirsin.
Tamam yawrum yarın tempolu yürüyeceğim. Yeni bişey daha öğrendim sağol. Canım bu safra kesesi alınınca kilo alırsın diyorlar kimi gördümsede almış neden bizde tam tersi oldu bilgin varmı ben neden eskisi gibi yiyemiyorum azcık yesem dünyayı yemiş gibi oluyorum

Menümü yazayım
Sabah:1 yumurtadan biberli domatesli sarımsaklı soğanlı menemen 1 dilim esmer ekmek 1 dilim peynir şekersiz ıhlamur 1 tk fıstık ezmesi
Ara: yok
Öğlen: 6 kaşık kapuska 1 bardak ayran

Ara: 2 mandalin. 5 badem. Sade filtre kahve. 1 tavuk but 5 çubuk kraker.(çok hastayım kızlar birazcık yedim iyi olayım diye)
Akşam: 6 kaşık kapuska ve 1 bardakta ayran
Limonlu yeşilçay
Ballı sirkeli su ve çörekotu yağı
Arkadaşlar çörekotu yağını yatarken içiyorum ve içtiğim günlerde daha hızlı kilo verdiğimi farkettim tavsiye ederim. Sütüde farkettim süt veya sütlü şeyler içtiğimde kilo veremiyorum.

Selam kızlar
Ben diyetisyene gittim geldim. Diyetisyende 57.6 çıktım. Ama yağ oranım hala %27 miş %25 yapmaya çalışacağız. Kas oranım da düşükmüş onu yukseltmeye çalışacağız. Ama kilom değişmeyecekmiş bi nevi korumaya geçmişiz.. Öyle işte. Listeye uyacağım bakalım. Bu göbek gider inşallah

Devlet mi özel mı canım bu diyetisyen? Listeyi biz de görebilir miyiz?

Günü kapadım menüüüümm

Aç karna maydanoz limon kürü

Sabah 09.30
2 haşlanmış yumurta
3 YK lor
Domates,salatalık

Öğlen 12:30
1 porsiyon zeytinyağlı bulgur pilavı
Yarım kase muhallebi

18:00
8 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1.5 kase cacık

Su 2 şimdilik
Spor da sabah 30 dk yürüyüş var, elektrikler kesildi, yeni geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…