- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Pişman olmak başlangıç için iyi. Bak sana bir öneri. Kaçırma olayı olacağını hissettiğinde ortamı terket. Tuvalete git, 1 bardak su al balkona çıktı falan... Herkesle yeme mümkünse. Sofraya konan cislara dayanması çok zor oluyor. Önce ya da sonra ye.Kizlar dun yine fazla yedim ya cok utaniyorum buraya girmeye
Hah işte hep bunu diyon.bahane mi
sen benim tempoyu bi görsen aklin sasar hatun
yatagin yolunu bulduguma sükrediyorum bazen
olsun gonyanin suyu topragi bulasmistir
Yok yaa normal tanita diye büyük makineler var ya. Çıplak ayakla çıkıyoruz. Elimize iki tane aparat alıyoruz falan.Cımbız gibi bir alet var ya onunla mı olcuyor?
Tarladaki kadınların yaptığı gibi sırtına bağla..Benim kız susarsa spora başlıcam inşallah
Tarladaki kadınlarınki bebe benimki 8 yaşındaTarladaki kadınların yaptığı gibi sırtına bağla..
Ay yürüyüş bandindayim, görmemişim, bebek ağlıyor sandım..Tarladaki kadınlarınki bebe benimki 8 yaşında
Neden nesfit yiyorsun?Günaydın kızlar dün akşam 1 patates haşlaması ve kızımı uyutunca 10 dk ip atlama ile günü kapadım :) sabah kalktım 3 kaşık yoğurt ve 3 kaşık nesfit yedim öğlen yürümek gibi bir planım var yürüyemezsem yine akşama ip atlama :) öğlene patates haşladım üzerine de salça sos yaptım sadece haşlama dan sıkılıyorum diye :) tartı gününe kadar 69 olmalıyım :) herkese kolay gelsin kızlar
tok tutuyor beni kızımla kahvaltı yapma şansım olmuo o annemde kahvaltı yapıo ben de şubede kolayca nesfitle kahvaltı yapabiliyorumNeden nesfit yiyorsun?
Evet calorisi çok yüksek onların ben çok nadir mısır gevregi yulaf yapıyorum ama sürekli tüketmemek gerek 350yada 400calori bir kasesiNeden nesfit yiyorsun?
Nesfit yerine sütlü yulaf yap daha tok tutuyo hem calorisi çok çok düşük 30 civarıtok tutuyor beni kızımla kahvaltı yapma şansım olmuo o annemde kahvaltı yapıo ben de şubede kolayca nesfitle kahvaltı yapabiliyorum
ama bi kasesi diyorsun ben 30 gram felan yiyorumdur.. bazı şeylerin tadına alışmakta zorlanıyorum ben o yüzden yulafa alışamadım..Evet calorisi çok yüksek onların ben çok nadir mısır gevregi yulaf yapıyorum ama sürekli tüketmemek gerek 350yada 400calori bir kasesi
17 ekim salı spor listesi (ekleyin kızlar sporları
1.gulumse25
30dk koşu cardıo=90
30dk eliptik=90
45 dk leslie 3mil =45
Toplam 225
2. Flo
30 dk yürüyüş 30 puan
3.cerulean
90 dakika yürüyüş=90 puan
4.gulenyuzumsunsen
75 dk leslie =75 puan (15 dklığı 5 kez yaptım)
25 squat=5 puan
25 donkey kick=5 puan
200 ip atlama=40 puan
side leg lift
50 sol bacak=10 puan
50 sağ bacak=10 puan
50 bridge=10 puan
Toplam=155 puan
5.zeynepbbb
62 dk yürüyüş = 62 puan
Sabah kalkınca 2 yumurta koy ocağa, sen giyinip kizi hazırlayan kadar haşlanır. 1 dilim ekmek, akşamdan da kaba koyduğun loru al firla evden. Nesfit de neymiş. . Şahsen beni hiç tok tutmaz. İş yerinde de bir çay alırsın.tok tutuyor beni kızımla kahvaltı yapma şansım olmuo o annemde kahvaltı yapıo ben de şubede kolayca nesfitle kahvaltı yapabiliyorum
Kız sen benim beynimimi okudunSabah kalkınca 2 yumurta koy ocağa, sen giyinip kizi hazırlayan kadar haşlanır. 1 dilim ekmek, akşamdan da kaba koyduğun loru al firla evden. Nesfit de neymiş. . Şahsen beni hiç tok tutmaz. İş yerinde de bir çay alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?