- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Adana'da devlette yokmuş. Özel de çok para. Devlette bulursan yaptır canım, ben de çok istiyorum.Devlet hastanelerinde yapıyolarmı bu ölçümü yoksa özlemi olması lazım ben ögleden sonra gitmeyi düşünüyorum kızlar gitsemmi acaba ya
Kapuska bende çok seviyorum kaç gündür bitmedimi kızBende yazayım menümü
Sabah: 1 yumurtayla az yağlı salamlı tavada yumurta. Şekersiz çay peynir
Ara: yok
Öğlen: 6 kaşık kapuska 1 bardak ayran
Ara: filtre kahve 2 mandalin 5 badem
Akşam:kağıtta yağsız palamut vr yağsız salata
Yeşilçay. Sirkeli ballı su.
Sporda 1 saat koşu yaparım inşallaj
Bi gidim o zaman 2sene önce gitmiştim ama ölçüm falan yapmadı tahlil yaptı elime liste tutuşturdu 1ay sonra gel dedi degişelim listeniAdana'da devlette yokmuş. Özel de çok para. Devlette bulursan yaptır canım, ben de çok istiyorum.
Bilmiyorum canım özelde bazı profesyonel spor salonlarında oluyo düzenli her ay baktırırsan farkı daha iyi takip edebilirsinDevlet hastanelerinde yapıyolarmı bu ölçümü yoksa özlemi olması lazım ben ögleden sonra gitmeyi düşünüyorum kızlar gitsemmi acaba ya
Bittikçe yeniden yapıyorumKapuska bende çok seviyorum kaç gündür bitmedimi kız
Kayısı iyi kuru üzüm biraz şekerli değil mi canım. Ama az koymuşsun zaten afiyet olsunKızlar kuru üzüm ve kayısı dan hoşaf yaptım ara öğünlerde tatlı ihtiyacım için yesem acaba bana ne dersiniz şekeri Yok denecek kadar az koca tencereye 2 çorba kaşığı attım
Salam yeme canım. İşlenmiş gıdaBende yazayım menümü
Sabah: 1 yumurtayla az yağlı salamlı tavada yumurta. Şekersiz çay peynir
Ara: yok
Öğlen: 6 kaşık kapuska 1 bardak ayran
Ara: filtre kahve 2 mandalin 5 badem
Akşam:kağıtta yağsız palamut vr yağsız salata
Yeşilçay. Sirkeli ballı su.
Sporda 1 saat koşu yaparım inşallaj
Abartmadan ye canım.Kızlar kuru üzüm ve kayısı dan hoşaf yaptım ara öğünlerde tatlı ihtiyacım için yesem acaba bana ne dersiniz şekeri Yok denecek kadar az koca tencereye 2 çorba kaşığı attım
Yemek olarak bozmada canım spor yapma. Kalp kaslarına inerde Allah korusun çok tehlikeliBendenmi bulaştıki
Bende çol hastayım boğazlarım şiş zor yutkunuyorum sapsarı rengimde. Dün eczacı arkadaşım neden bu kadar zorluyosum az dinlen ara ver iki çocukla diyete dedi ama ben devam. İnsan hastayken daha hızlı kilo veriyor metabolizma hızlanıyor iyice o dönem. 79.500 olmuşun dünden beri. Bozmak istemiyorum o yüzden
Ben onu da yeşil mercimekli yapıyorumKapuska bende çok seviyorum kaç gündür bitmedimi kız
Ye ye sıkıntı yok kabızlık çekmezsin benim gibi en azından kuzumKızlar kuru üzüm ve kayısı dan hoşaf yaptım ara öğünlerde tatlı ihtiyacım için yesem acaba bana ne dersiniz şekeri Yok denecek kadar az koca tencereye 2 çorba kaşığı attım
Canım biz antepliyiz bizim evde geçen pazartesi lahmacun vardı. İçli köfteyi çiğ köfteyi dolmayı sık yaparız. Tatlı mutlaka olur. Daha sayayım mıYa aslinda bnm sorunum su; annem bizde kaliyor ve kizima bakiyor.o yuzden o da cok guzel yemekler yapiyor ve dayanamiyorum
Kendi basima olsam belli bir duzenim olur ama annemede yapma diyemiyorum
Geçmiş olsun canım. Tam mevsimi dikkat etmek lazımGünaydınnnnnnnnnn
Geçmişi ancak bitire bildim maşallah coşmuşsunuz hep böyle olun yahu muhabbetiniz bol olsun inş ben acayip grip oldum
Akşam titreyerek uyudum gece uyandım yanıyorum kalktım su içtim hala yataktayım salya sümük o biçim
Sen antepli olarak o kadar balığa nasıl alıştın yaCanım biz antepliyiz bizim evde geçen pazartesi lahmacun vardı. İçli köfteyi çiğ köfteyi dolmayı sık yaparız. Tatlı mutlaka olur. Daha sayayım mı
Hangi fadıl ya jet fadıl mıHadi ordan.
Sen hep bu gün yoruldum bu gün fadıl şunu yaptı bugün şu oldu diye bahane çıkarıyordun. Yaptığın her sporu takdir ettim bi kerem.
İkincisi ben gonyalı değilim sadece ikamet ediyorum
Demekki hepCanım biz antepliyiz bizim evde geçen pazartesi lahmacun vardı. İçli köfteyi çiğ köfteyi dolmayı sık yaparız. Tatlı mutlaka olur. Daha sayayım mı
Senede bir mutlaka olurum ama bunada şükür o kadar kötü degilim dün camları silerken üşüttüm galiba sporda terledim ev soguk tu titreme tuttu şifayı kaptım sagol kuzumGeçmiş olsun canım. Tam mevsimi dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?