- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
Ya aslinda bnm sorunum su; annem bizde kaliyor ve kizima bakiyor.o yuzden o da cok guzel yemekler yapiyor ve dayanamiyorumPişman olmak başlangıç için iyi. Bak sana bir öneri. Kaçırma olayı olacağını hissettiğinde ortamı terket. Tuvalete git, 1 bardak su al balkona çıktı falan... Herkesle yeme mümkünse. Sofraya konan cislara dayanması çok zor oluyor. Önce ya da sonra ye.
Yumurta yerine kahvaltıda tok tutan başka bir şey var mıdır , haşlanmış yumurta kaç senedir yiyemiyorum, kahvaltım hiç doğru düzgün olmuyor sanki, çok çabuk acıkıyorumSabah kalkınca 2 yumurta koy ocağa, sen giyinip kizi hazırlayan kadar haşlanır. 1 dilim ekmek, akşamdan da kaba koyduğun loru al firla evden. Nesfit de neymiş. . Şahsen beni hiç tok tutmaz. İş yerinde de bir çay alırsın.
Ya aslinda bnm sorunum su; annem bizde kaliyor ve kizima bakiyor.o yuzden o da cok guzel yemekler yapiyor ve dayanamiyorum
Kendi basima olsam belli bir duzenim olur ama annemede yapma diyemiyorum
Kız biz diyetteyiz diye bizim evlerde yemek pişmiyomu sanıyorsun ama saglıklı olanı biz yiyoruz digerleri ni evdekilere yapıyoruz ama yemiyoruz annene söyle sana ayrı yemek yapsın evdekilere ayrı onlardan yemek zorunda degilsin kuzum beyinde bitir bu işi geri çevirmeyi bil ben onun tadını biliyorum de ve yemeYa aslinda bnm sorunum su; annem bizde kaliyor ve kizima bakiyor.o yuzden o da cok guzel yemekler yapiyor ve dayanamiyorum
Kendi basima olsam belli bir duzenim olur ama annemede yapma diyemiyorum
Yemeye başla belki yiye bilirsin haşlanmış olması önemli degil Yagsız tavaya da kıra bilirsin ben bazen öyle yapıyorum yoksa tiksinti geliyo artık sürekli haşlanmış yumurtadan kuzumYumurta yerine kahvaltıda tok tutan başka bir şey var mıdır , haşlanmış yumurta kaç senedir yiyemiyorum, kahvaltım hiç doğru düzgün olmuyor sanki, çok çabuk acıkıyorum
Kız biz diyetteyiz diye bizim evlerde yemek pişmiyomu sanıyorsun ama saglıklı olanı biz yiyoruz digerleri ni evdekilere yapıyoruz ama yemiyoruz annene söyle sana ayrı yemek yapsın evdekilere ayrı onlardan yemek zorunda degilsin kuzum beyinde bitir bu işi geri çevirmeyi bil ben onun tadını biliyorum de ve yeme
Mercimekli yap bazen dehşet güzel oluyor :))Yemeye başla belki yiye bilirsin haşlanmış olması önemli degil Yagsız tavaya da kıra bilirsin ben bazen öyle yapıyorum yoksa tiksinti geliyo artık sürekli haşlanmış yumurtadan kuzum
Aynen. Ne zaman yesem karnım çabucak acıkırdı. Hepsinde az çok şeker var.Sabah kalkınca 2 yumurta koy ocağa, sen giyinip kizi hazırlayan kadar haşlanır. 1 dilim ekmek, akşamdan da kaba koyduğun loru al firla evden. Nesfit de neymiş. . Şahsen beni hiç tok tutmaz. İş yerinde de bir çay alırsın.
Yeşil mercimekmi tarifi nasıl denerim severim öyle degişik tarifleriMercimekli yap bazen dehşet güzel oluyor :))
Bugünki menüm ayran çorbası etli nohut sebzeli bulgur pilavı salata yogurtA
Evdekilere yaptığımız menuleri de mi paylaşsak. :)) bazen şaşırıyorum ne pişirsem.
Benim eşim ısınmış yemek yemiyo çok nadir hele ısınmış pilav makarna agzına Sürmez o yüzden ne pişirim düşünmek yapmaktan daha zor geliyoA
Evdekilere yaptığımız menuleri de mi paylaşsak. :)) bazen şaşırıyorum ne pişirsem.
Aglayan 8yaşında olanmıOhhh sporumu yaptım duşumu aldım şimdi çayımı aldım oturdum. Benim kız hala ağlıyor
Çocuk sürekli ağlayacak bişey buluyor hayret bişey
Yeşil mercimekmi tarifi nasıl denerim severim öyle degişik tarifleri
Ben barbunya yaptım. Yarın da nohut yapayım bari.Bugünki menüm ayran çorbası etli nohut sebzeli bulgur pilavı salata yogurt
Aglayan 8yaşında olanmı
Yenisi çıkana dek en iyisi oYok yaa normal tanita diye büyük makineler var ya. Çıplak ayakla çıkıyoruz. Elimize iki tane aparat alıyoruz falan.
Bendenmi bulaştıkiGünaydınnnnnnnnnn
Geçmişi ancak bitire bildim maşallah coşmuşsunuz hep böyle olun yahu muhabbetiniz bol olsun inş ben acayip grip oldum
Akşam titreyerek uyudum gece uyandım yanıyorum kalktım su içtim hala yataktayım salya sümük o biçim
Kendisine yaptırtBenim eşim ısınmış yemek yemiyo çok nadir hele ısınmış pilav makarna agzına Sürmez o yüzden ne pişirim düşünmek yapmaktan daha zor geliyo
O savaştan çıkmış mutfa toplamaktansa ben yaparım bacım kalsınKendisine yaptırtbidaha ısıtıpta yerr
Devlet hastanelerinde yapıyolarmı bu ölçümü yoksa özlemi olması lazım ben ögleden sonra gitmeyi düşünüyorum kızlar gitsemmi acaba yaYenisi çıkana dek en iyisi o
Yüzde olarakta çıkarıyor yağ kas oranını. Mesela %25 yağ %52 kas benim ölçümlerim 1 ay öncesinde. İdeal %20 demişti diyetisyen. %18 ile çok güzel olunur demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?