Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya aslinda bnm sorunum su; annem bizde kaliyor ve kizima bakiyor.o yuzden o da cok guzel yemekler yapiyor ve dayanamiyorum
Kendi basima olsam belli bir duzenim olur ama annemede yapma diyemiyorum

Yumurta yerine kahvaltıda tok tutan başka bir şey var mıdır , haşlanmış yumurta kaç senedir yiyemiyorum, kahvaltım hiç doğru düzgün olmuyor sanki, çok çabuk acıkıyorum

Ya aslinda bnm sorunum su; annem bizde kaliyor ve kizima bakiyor.o yuzden o da cok guzel yemekler yapiyor ve dayanamiyorum

keske evde yemek yapan bi annem olaydi
isten gelince öyle zor geliyo ki yemek yapmak

Kız biz diyetteyiz diye bizim evlerde yemek pişmiyomu sanıyorsun ama saglıklı olanı biz yiyoruz digerleri ni evdekilere yapıyoruz ama yemiyoruz annene söyle sana ayrı yemek yapsın evdekilere ayrı onlardan yemek zorunda degilsin kuzum beyinde bitir bu işi geri çevirmeyi bil ben onun tadını biliyorum de ve yeme

Yumurta yerine kahvaltıda tok tutan başka bir şey var mıdır , haşlanmış yumurta kaç senedir yiyemiyorum, kahvaltım hiç doğru düzgün olmuyor sanki, çok çabuk acıkıyorum
Yemeye başla belki yiye bilirsin haşlanmış olması önemli degil Yagsız tavaya da kıra bilirsin ben bazen öyle yapıyorum yoksa tiksinti geliyo artık sürekli haşlanmış yumurtadan kuzum

A
Evdekilere yaptığımız menuleri de mi paylaşsak. :)) bazen şaşırıyorum ne pişirsem.

Aynen. Ne zaman yesem karnım çabucak acıkırdı. Hepsinde az çok şeker var.

Yeşil mercimekmi tarifi nasıl denerim severim öyle degişik tarifleri

http://gulbudak.blogspot.com.tr/2015/05/yesil-mercimekli-yumurta.html?m=1

Burda canım. Ben çok seviyorum sen de seversin inşallah. Ay yine canım.çekti

Bugünki menüm ayran çorbası etli nohut sebzeli bulgur pilavı salata yogurt
Ben barbunya yaptım. Yarın da nohut yapayım bari.
Aglayan 8yaşında olanmı

Evet canım.. Otizmli

Yok yaa normal tanita diye büyük makineler var ya. Çıplak ayakla çıkıyoruz. Elimize iki tane aparat alıyoruz falan.
Yenisi çıkana dek en iyisi o
Yüzde olarakta çıkarıyor yağ kas oranını. Mesela %25 yağ %52 kas benim ölçümlerim 1 ay öncesinde. İdeal %20 demişti diyetisyen. %18 ile çok güzel olunur demişti

Bendenmi bulaştıki
Bende çol hastayım boğazlarım şiş zor yutkunuyorum sapsarı rengimde. Dün eczacı arkadaşım neden bu kadar zorluyosum az dinlen ara ver iki çocukla diyete dedi ama ben devam. İnsan hastayken daha hızlı kilo veriyor metabolizma hızlanıyor iyice o dönem. 79.500 olmuşun dünden beri. Bozmak istemiyorum o yüzden

Bende yazayım menümü
Sabah: 1 yumurtayla az yağlı salamlı tavada yumurta. Şekersiz çay peynir
Ara: yok
Öğlen: 6 kaşık kapuska 1 bardak ayran
Ara: filtre kahve 2 mandalin 5 badem
Akşam:kağıtta yağsız palamut vr yağsız salata
Yeşilçay. Sirkeli ballı su.
Sporda 1 saat koşu yaparım inşallaj

Yenisi çıkana dek en iyisi o
Yüzde olarakta çıkarıyor yağ kas oranını. Mesela %25 yağ %52 kas benim ölçümlerim 1 ay öncesinde. İdeal %20 demişti diyetisyen. %18 ile çok güzel olunur demişti
Devlet hastanelerinde yapıyolarmı bu ölçümü yoksa özlemi olması lazım ben ögleden sonra gitmeyi düşünüyorum kızlar gitsemmi acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…