Tşk ederim kaptancım
Ben de dün eve geldim. Üstümle başımla bayılmışım yatağa.bahane mi
sen benim tempoyu bi görsen aklin sasar hatun
yatagin yolunu bulduguma sükrediyorum bazen
olsun gonyanin suyu topragi bulasmistir
Örnek öğrenci valla bu kızLaftan zor anlıyoruz diye sanırım
Hesaptan çıkış yap ta geri gel kaptanım
Ahaha vizyonum geniş dermişimSen antepli olarak o kadar balığa nasıl alıştın ya
Valla yaaa.. Ama açtım napayım alışmışım Karatay kahvaltısına diyetisyeninki az geldiAbartmadan yiyelim kaptanım
Sonradan bende vazgeçtim canım. Ufacığı uyuttum. Yoğurt mayalarım balığı pişiririm yatar uyurum inşallahYemek olarak bozmada canım spor yapma. Kalp kaslarına inerde Allah korusun çok tehlikeli
Canım biz antepliyiz bizim evde geçen pazartesi lahmacun vardı. İçli köfteyi çiğ köfteyi dolmayı sık yaparız. Tatlı mutlaka olur. Daha sayayım mı
İşte çok acıkıp yemege saldırmamak için ara ögün şart ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama kimse dinlemiyyyyyy beniiiiValla yaaa.. Ama açtım napayım alışmışım Karatay kahvaltısına diyetisyeninki az geldi
Nedenki neden öyle yaptılar. Kilo sorunu olanları endokrinolojiye yollarlardıHastanedeyim diyetisyen den önce dahiliye gastro ya yönlendirdiler beni sanırım tahlil vericem sonuçlarla birlikte diyetisyene gidicem sonuçlar yarın çıkar ben yinemi gelicem yaaaa
Bilmem diyetisyene sıra alıcam dedim dahiliye ye gitmen gerek önce dedi 2sene öncede gitmiştim ama başka hastaneye o zaman endokrine göndermişlerdi evetNedenki neden öyle yaptılar. Kilo sorunu olanları endokrinolojiye yollarlardı
Diyetisyene direkt gidilmiyor devlette. Dahiliye tahlil isteyip sevk edecek. Canım çekti yaa. Ben de gideyim bi.Bilmem diyetisyene sıra alıcam dedim dahiliye ye gitmen gerek önce dedi 2sene öncede gitmiştim ama başka hastaneye o zaman endokrine göndermişlerdi evet
Canım yağda yumurta severim de işte o da hep olmuyor ay bilmiyorum doğru düzgün sebze sevmem, yumurta sevmem sonra ne yesem diye dolaşıyorum.Yemeye başla belki yiye bilirsin haşlanmış olması önemli degil Yagsız tavaya da kıra bilirsin ben bazen öyle yapıyorum yoksa tiksinti geliyo artık sürekli haşlanmış yumurtadan kuzum
Ben boşuna mı diyorum balıkçı güzeli diye, kızımız yine balık yemişİyi günler kızlar,
Çupramı yedim az önce.sabah ananas yoğurt yedim. Ananas biraz fazla kaçtı ya. 300 gr yemişimdir
Kız o nasıl bir can öyle herşey çekiyoDiyetisyene direkt gidilmiyor devlette. Dahiliye tahlil isteyip sevk edecek. Canım çekti yaa. Ben de gideyim bi.
Bizde bayıla bayıla yemiyoz kuzum valla haşlama yumurta yerine sucuklu yumurta olsa ekmegi bansak diyoz ama bi hayaller bide hayatlar var napakkkkCanım yağda yumurta severim de işte o da hep olmuyor ay bilmiyorum doğru düzgün sebze sevmem, yumurta sevmem sonra ne yesem diye dolaşıyorum.
Şöyle bol kaşarlıBizde bayıla bayıla yemiyoz kuzum valla haşlama yumurta yerine sucuklu yumurta olsa ekmegi bansak diyoz ama bi hayaller bide hayatlar var napakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?