Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ne ara asure yedim kiz
ölüyorum asure diye ha buraya
bu sene asureye hasret kaldim

simit mecburiyetten oluyor zamansizliktan
yemek yapacak ya da yiyecek vakit olmayinca simit yiyorum napiyim

Arkadaşımın birinin solunum yolları rahatsızlığı vardı. Kortizon tedavisi görmüştü. Kız benim boylarda 50 kilonun altındaydı. 60+ şimdi. Diyor ki gözüm dönmüş gibi saniyeler içerisinde 3 tane snickers Mars twix barı gömüyordum büyük ve hala aç oluyordum. Allah bütün hastalarımıza şifa versin

Kııız Türkiye gidince bir kere menü paylaşmıştın ya. Yalan mı söylüyorum

he dogru Türkiye‘de eniste ismarlamasti ama iki kasik alip birakmistim bi asure anca o kadar kötü mü olur.
baskada nasip olmadi bu sene..

kendime yapardim az da olsa ona da vakit bulamadim iyi aklima getirdin uyuyan asure hissiyatlarimi uyandirdin bari yapiyim la

Ah ne diyim sana ben canım. Hala aşure diyor. Allah iyiliğini versin.

Sen uyma ceruya... Sakin ol..

Senin menuleri de biraz bizimkilere benzetsek bence olacak bu iş. Biraz Türkler gibi ye artık. Her gün tuhaf tuhaf şeyler yiyorsun. Mesela ben tropikal bir meyvenin bize iyi geldiğine inanmıyorum... Yağ yaktığını söyleyen çok ama bence çok tatlı şeker deposu...

Hastaneden geldim biraz moralim bozuk kan verdim ilk sonucum 49.5 2gün sonra yani bugün 100 olması gereken deger 53.77 muallaktayım yükselirmi yada düşermiş bilmiyorum kızlar

Canım tuhaf gelse de kötü değil yediklerim. Diyete uygun besleniyorum. Matematiğini çözemedim sadece bu işin. Yağı mı fazla yoğurdu mu anlamadım.

Hastaneden geldim biraz moralim bozuk kan verdim ilk sonucum 49.5 2gün sonra yani bugün 100 olması gereken deger 53.77 muallaktayım yükselirmi yada düşermiş bilmiyorum kızlar
Canım geçmiş olsun. Anlamadım hangi kan değerinin 100 olması lazımdı

Doktordaydım ben. Kontrole götürdüm çocukları. Alerijik bronşittiler ama küçüğün kalbinde üfürüm çıktı canım sıkıldı bilen varmı kızlar geçermi.

Tünaydın kızlar,ay ben bugün çok uymuşum,eşim de işe gitti bugün valla tek başıma kalınca anlamamışım saati 13:00 da kalktım resmen ,anca kahvaltı ettim toparlanmaya çalışıyorum

Doktordaydım ben. Kontrole götürdüm çocukları. Alerijik bronşittiler ama küçüğün kalbinde üfürüm çıktı canım sıkıldı bilen varmı kızlar geçermi.
Benim büyük oglumda vardı, hem de çok belirgindi. Aile hekimimiz sevk etti. O ara İstanbul'a gitmiştim, Siyami Ersek Hastanesi'ne götürdüm, ekoda birşey çıkmadı. Çocukların genelinde masum ufurum olur demişti çocuk kardiyoloji. Ama yine de bir uzman görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…