- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Canım çok geçmiş olsun işin zor. Sence yine de karbonhidrat ağırlıklı beslenmenin hiç mi etkeni yok? Çok menü paylaşmadın ama menüler simitli aşureli falan dı. Yanlış anlama beni Allah yardımcın olsun. Kilo yapan ilaçlara kilo vermek zor.
Kııız Türkiye gidince bir kere menü paylaşmıştın ya. Yalan mı söylüyorumne ara asure yedim kiz
ölüyorum asure diye ha buraya
bu sene asureye hasret kaldim
simit mecburiyetten oluyor zamansizliktan
yemek yapacak ya da yiyecek vakit olmayinca simit yiyorum napiyim
Kııız Türkiye gidince bir kere menü paylaşmıştın ya. Yalan mı söylüyorum
Ah ne diyim sana ben canım. Hala aşure diyor. Allah iyiliğini versin.he dogru Türkiye‘de eniste ismarlamasti ama iki kasik alip birakmistim bi asure anca o kadar kötü mü olur.
baskada nasip olmadi bu sene..
kendime yapardim az da olsa ona da vakit bulamadim iyi aklima getirdin uyuyan asure hissiyatlarimi uyandirdin bari yapiyim la
Sen uyma ceruya... Sakin ol..he dogru Türkiye‘de eniste ismarlamasti ama iki kasik alip birakmistim bi asure anca o kadar kötü mü olur.
baskada nasip olmadi bu sene..
kendime yapardim az da olsa ona da vakit bulamadim iyi aklima getirdin uyuyan asure hissiyatlarimi uyandirdin bari yapiyim la
Senin menuleri de biraz bizimkilere benzetsek bence olacak bu iş. Biraz Türkler gibi ye artık.Kızlar dünkü menüm geliyor
Sabah öğle akşam
Ananas yoğurt
Su 1,5 litre
Spor 60 dakika yürüyüş
Ananası çok kaçırdım +100 gr gösterdi tartı bugün
Bu detoksla -600 gr/700 gr verenler varmış
Canım tuhaf gelse de kötü değil yediklerim. Diyete uygun besleniyorum. Matematiğini çözemedim sadece bu işin. Yağı mı fazla yoğurdu mu anlamadım.Senin menuleri de biraz bizimkilere benzetsek bence olacak bu iş. Biraz Türkler gibi ye artık.Her gün tuhaf tuhaf şeyler yiyorsun. Mesela ben tropikal bir meyvenin bize iyi geldiğine inanmıyorum... Yağ yaktığını söyleyen çok ama bence çok tatlı şeker deposu...
Canım geçmiş olsun. Anlamadım hangi kan değerinin 100 olması lazımdıHastaneden geldim biraz moralim bozuk kan verdim ilk sonucum 49.5 2gün sonra yani bugün 100 olması gereken deger 53.77 muallaktayım yükselirmi yada düşermiş bilmiyorum kızlar
Beta hcg kuzum gebelik kan degerimCanım geçmiş olsun. Anlamadım hangi kan değerinin 100 olması lazımdı
Bilmiyorum benim yemediğim şeyler yediğin için yorum yapamıyorumCanım tuhaf gelse de kötü değil yediklerim. Diyete uygun besleniyorum. Matematiğini çözemedim sadece bu işin. Yağı mı fazla yoğurdu mu anlamadım.
Reglin kaç gün geçti canım. 49.5 düşükmüş zaten.Hastaneden geldim biraz moralim bozuk kan verdim ilk sonucum 49.5 2gün sonra yani bugün 100 olması gereken deger 53.77 muallaktayım yükselirmi yada düşermiş bilmiyorum kızlar
Bugün 3.günReglin kaç gün geçti canım. 49.5 düşükmüş zaten.
Hımmm daha çok yeniymiş. Hayırlısı bakalım canım sıkma canını yükselir inşallah... Dr ne dedi.Bugün 3.gün
Benim büyük oglumda vardı, hem de çok belirgindi. Aile hekimimiz sevk etti. O ara İstanbul'a gitmiştim, Siyami Ersek Hastanesi'ne götürdüm, ekoda birşey çıkmadı. Çocukların genelinde masum ufurum olur demişti çocuk kardiyoloji. Ama yine de bir uzman görsün.Doktordaydım ben. Kontrole götürdüm çocukları. Alerijik bronşittiler ama küçüğün kalbinde üfürüm çıktı canım sıkıldı bilen varmı kızlar geçermi.
Ufaklığı uyutuyorum şuan, evin her yeri dandini. Geç kalkınca kaldı bütün işler. Halledip gelecegimflorence_N jane eyre_ H hugocuk gulenyuzumsunsen ve etiketleyemediğim diğerleri neredesiniz kızlar huuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?