Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de menü yazayım.
Sabah 8:00
1 dilim peynir çeyrek soğan 1 yumurta 1 domates 1 salatalık ile salata 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 11:00 15 badem 1 mandalina

Öğle 14:00 Patatesli yumurta 3 dilim kek. ( hiç olmadı biliyorum.

Ara: 1 çay bardağı leblebi

Akşam18:00 8 kaşık barbunya 1 kase yoğurt

Su 1.5 lt
Spor şimdilik yok.( gunduz başladım ama bebek durmadı bıraktım)

Anka kaptan bu hafta sonu eve gitmeyeyim aklımı karıştıran olmasın gerekirse fotosentez yapmayı öğreneyim kilo vereyim diyorum ötesi var mı

Kızlar ben de ki sorun şu. Psikolojik bit direnç var kilo vermeye karşı. 3 öğün şapur şupur yiyeyim diyorum. Akşam yatarken karnım dolu olsun diyorum. Bir lokma az yemeye tahammülüm yok. Nasıl iş anlamadım. Kilo koruma değil vermeye yönelik odaklanamadım. psikolojik bir direnç var. Nasıl kıracağım bu direnci bilmiyorum. Hafta sonları annemlerde geçirmem de hiç yardımcı değil bu duruma. Evin her yerinden yemek taşıyor. Can sıkıntısından bir ondan atıyorum ağzıma bir bundan

Sizler yazmayınca bana da sanki takımın faydası olmuyor gibi geliyor. İnşallah canım. Daha çok yazmaya çalışın lütfen. Gerçekten motivasyonum düşüyor benim de.

Sayende canim,kaptanima ayip olmasin diye daha gayret ediyorum
Spor bilem yapiyorum arada

Eee yazsana o zaman puanlarını listeye boşa gitmesin

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım.. Nasipten öteye yol yok. Bence git vakitlice dr a... Bi sor bakalım. Belki yapılacak bişey olur geç kalmazsın.

Aynen canım. Varsa fikirleriniz yapalım. Her türlü fikre açığım.

Sanırım çok kilon olmadığı için bitiremedin kafanda.

Anam 3 dilim kek mi doğru mu görüyorum

Sabah 10:00 2 yumurtaya menemen,bir dilim tam buğday ekmeği

13:00 Bir dilim çikolatalı kek,bir avuç fındık

Akşam 17:30 şehriyeli tavuk çorbası bir kase,2 adet köfte

23 EKİM SALI SPOR & SU LİSTESİ

1. Cerulean
80 dakika yürüyüş = 80 puan
3 litre su

2. Jane eyre _:30 dk yürüyüş:30 puan
100 mekik:20 puan
50 squat:10 puan
Toplam :60 puan

2 litre su

Ben de şu iki haftadır aynı durumdayım canım,dikkat ediyorum aslında ama artılara çıktığım zaman sinirim bozuluyor ,yeme isteği oluyor hadi onu engelledim diyelim spor da yapıyorm ama basenlerim olduğu gibi duruyor İnan pantolonlarım o kadar kötü duruyor ki diyorum o zaman yaptığım spor ne işe yarıyor yani ne yapacağım bilemiyorum

Canım akşam yemeklerini ne zaman yiyorsun? Akşamı erken ve düşük karbonhidratlı kapatmak hızlandırır belki süreci

Sabah 10:00 2 yumurtaya menemen,bir dilim tam buğday ekmeği

13:00 Bir dilim çikolatalı kek,bir avuç fındık

Akşam 17:30 şehriyeli tavuk çorbası bir kase,2 adet köfte
Erken kapatmışsın canım afiyet olsun. Çikolatalı kek yerine bitter kahve ikilisini deneyebilirsin. Benim favorim

Ben de menümü bırakayım. aç gezdim bugün

Sabah 10:00
2 haş yumurta

Öğle 13:00
150 gr ızgara somon

Akşam 17:00
1 kase yoğurt

3 litre su
1:20 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…