Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kaç haftalık doğdu canım.
Bende 3 dene var çocuk... Hele kızım 10 çocuğa bedel

Günaydın kızlar, dün akşam işten gelince bir şeyler yiyip sızmışım resmen o sebepten menümü yazamadım.
Menüm;

Sabah 08.00 Bir dilim tam buğday ekmeği, 3 adet zeytin, domates, üçgen peynir

ara 10.00: Bir avuç fındık

Öğle 12.30:Bir kase domates çorbası, bezelyeli tavuk, 4 çatal patates kızartması, 2 küçük parça bitter çikolata

Akşam 19.00 Bir bardak süt, yarım muz, 4yk müsli

Anka Dün ufaklığı emzirirken uyuyakalmışım. Dün 60 dk yürüyüşüm var. Elektrikler yerini geldi bir daha gitmeden yürüyüş yapacağım yine. Bugün veli toplantısı var okulda, öğleden sonra da misafirim var. Bir süre buralarda olamayacagimm. Görüşürüz canlar.

Günaydın kızlar,
Ben de dün 21 de filan geldim eve. Acil yapılacakları yaptım direk uyumaya gittim.

Kuzum akşam o saatte süt muz müsli ... yakar seni bu menü. Hepsi şeker ve insülin yükseltiyor. Akşam protein salata olmalı sabah olabilir bu

Kızlar bugün bir ceru klasiği pekmezli yumurtayla kahvaltı yaptım

Pekmezim keçi boynuzu pekmezi. Üzüm pekmezi gibi katı değil. Sağlıksız yenmemeli. şu an alev alev yanıyorum susadım şeker hastaları gibi. sabah olduğu için bir de moral verdiği için olsun arada belli miktarlarda olsun ama

Bügün yağ yakımı hayal oldu ama bundan önceki günler yeterince yaktım zaten

Geçmiş olsun. İnşallah bir an önce düzelirler çocukların. Sohbetini özledik

Kuzu dün çok yorgun geldim eve bir şey hazırlayamadım en kolayıma bu geldi açıkçası

Nasıl kalorisi var bilmiyorum ama böyle anlatacağın şeyleri cuma tartıdan sonra yesen olmaz mı

sen de katıl aramıza var mı kilo sorunun... bizim de yeni yol arkadaşlarına ihtiyacımız var [/QUOTE]

Baya büyük bi sorun hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…