Aminnn hepimizinkine inşallah canım.Allahım hayırlı evlat etsin sağlık sıhhat versin inşallah
Yapmam lazım ama bakalım çay içiyorum şimdi.Valla ah bu kadınların emekleri...
Duruma bakta yap yoksa da yat valla sabah yaparsın canım
Kaptanim leslie beni mafetti. Fıtiklarimi azdirdi.Ben yürüyüş yapmayi tercih ediyorum
Yaaaa neden ki çok ilginç. Tamam yürüyüş yap maksat spor olsun. Ama hiç listede adını göremiyorum ben senin..Kaptanim leslie beni mafetti. Fıtiklarimi azdirdi.Ben yürüyüş yapmayi tercih ediyorum
Bir iki ay sürermi lekelenme kuzumAnladım canım , geç döllenme olmuş sanırım . Tutunurken biraz leke gelmiş demekki .kendine dikkat et bir iki ay ,iyi olur inşallah
Ben bile kendi derdimle sıkıldım kuzum kaç gündür ne menü paylaştım ne muhabbetlere katıla bildim cuma günü tam kesin sonuç alırsam liste dışına çıkmayı düşünüyorum kuzum ama buralarda olucam yine kilo artışı başlaya bilir etkilemek istemem cuma ola hayrola inşSıkmak ne demek canım yaz lütfen. Ben de merak ediyorum zaten.
İnşallah sürmez ama bazen tam tutunana kadar oluyor canımBir iki ay sürermi lekelenme kuzum
İnşallah iyidir
Hoşgeldin canımİyi akşamlar kızlar,
Yeni geldim eve. Dilim bir metre dışarda şu an diyebilirim. Çok yorguuuuınummmm. Şimdi fırına yarınki mamalarımı sürdüm. Pişmesini bekliyorum.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canımBen bile kendi derdimle sıkıldım kuzum kaç gündür ne menü paylaştım ne muhabbetlere katıla bildim cuma günü tam kesin sonuç alırsam liste dışına çıkmayı düşünüyorum kuzum ama buralarda olucam yine kilo artışı başlaya bilir etkilemek istemem cuma ola hayrola inş
Ben de okusun onu . Benim de kafama yattı valla. Kahvaltı niyetine yerim onu benyeni gelen arkadaşın verdiği yeşil mercimekli börek aklıma takıldı ,
Canım istedi valla
bir kaç tarife baktım aklıma yattı sanırım yaparım yarın birgün .
Kız dur maşallah de anacımAy kızlar ne kadar da çok yazmışsın. Sabaha kadar okurum artık
Aynen bende valla benim çocuklar da yer onu sabah yaparım sanırımBen de okusun onu . Benim de kafama yattı valla. Kahvaltı niyetine yerim onu ben
İnşallah canım afiyet olsun. Fotoğraf atsana yarın yapıncaAynen bende valla benim çocuklar da yer onu sabah yaparım sanırım
Maşallah maşallahKız dur maşallah de anacım
Biz diyoruz takım uyuyo sen diyon ne çok yazmışsınız
Buralarda gezdikçe daha çok kilo vereceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?