Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Oh ne güzel canım. İnceleyim foto atacağım elbiseler etekler içinde

Menümü paylaşayım bugünlük beni affedin bayılacağım birazdan yatağa çok yorgunum

Sabah 10:00
2 haş yumurta

Özgür tavuk yumurtası aldım 30 tane geçen gün. Sarısı kocaman beyazı incecik çıktı yahu

Öğle 13:00
150 gr baharatlı ızgara somon

Akşam 17:00
1 kase ev yoğurdu

Bugün tekrar sıktım kemerleri. Yarın biraz daha esnek davranacağım yemek konusunda.

Su 1,5 litre
80 dakika yürüyüş

Spor listesini başlatan olmadı dimi kızlar ?

25 ekim Çarşamba Su/Spor Listesi

1.gulenyuzumsunsen. 2 litre su
300 İp atlama=60 puan
50 squat=10 puan
50 bridge=10 puan
side leg lift
50 sol bacak=10 puan
50 sağ bacak=10 puan
Toplam=100 puan

2. Cerulean
80 dakika yürüyüş = 80 puan
1,5 litre su

Ayyy mercimekli börekten bakarken bakarken
Karatay yemeklerine geldim ..
Pırasalı börek
ve çeşitli omlet tarifleri buldum çok mutluyum şu an
Yeşil mercimek kıyma sigara böreği çok güzel oluyo ayrıca pırasalı olanda nefis oluyo tavsiye ederim sigara böreğinden biraz daha geniş sarılıyor paçanga böregi gibi

Size doyum olmaz kızlar
Çocuklar uyudu bende yatıyorum hepinize iyi geceler .

Rüyanızda kendinizi hedef kilonuzda görelim
Perşembe'ye bomba gibi başlayalım
Hafif geçirmeye dikkat edelim Cuma günü de eksiler görelim inşallah ...

Vallahi bu hafta çok heyecanlıyım neden bilmiyorum
İnşallah sonum hüsran olmaz

İyi geceler canım

Kaptancım patron bugün öğleye kadar trip attı sonradan ne olduysa havası değişti normale döndü ahaha ay çok komik ya

Bugün 17 de büyüğü almaya okuka gittim. Gelirken anne ben okulda bugün hep uyudum dedi. Öğretmen hiç bakmamış. Arkadaşları uyandırmış. Eve geldik baktım ateşi 38 olmuş. Çocuk ateşten uyumuş öğretmenin haberi yok.
Doktora götürdüm boğazlard bişey yok ciğerlerdede yok idrar enfeksiyonuda yok. Ateş halsizlik var. Anaokulunda ilk yılı. 1 aydır gidiyo ve hep hasta. Çocuğu ojuka gidenler sizinde ilk yılınız böylemiydi.

eshma bebeğin mi oldu hayırlı olsun canım. Kaç aylık oldu. Ben de ordan ayrılmadan hamile miyim değil miyim diyordum hamileymişim 1 yaşına girdi bebeto.

Evet canım bebeğim oldu .5 aylık bı kızım var.senin bebeğinde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
İki çocuk zormuş gerçekten zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
Aslında hamileligim çok süper oldu 5 kilo aldım sadece .doğumdan çıkınca tamamen gitmiş üstüne 3 kilo daha vermiştim
Hedefime 3 kilo kalmıştı ama benim kız erken doğdugu ve emme sorunu. Olduğu için sütüm azalmasin diye yemeye başladım sıkıntı stres derken doguma giderken ki kiloma çıktım yine.ve acil dur demezsem hiç diyemeyeceğim

Evet malesef ilk sene hatta doktorlara göre iki sene böyle geciyot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…