Oh ne güzel canım. İnceleyim foto atacağım elbiseler etekler içinde6 ay önce bi elbise almıştım kendime bayılarak .bedenim yoktu bir küçüğünü aldım .sıkış pıkış oluyordu.
Bugün onu giydim
Ve eskiye göre gayet güzel oldum
Hala biraz dar ama karın ve basenden değil
Göğüsten
Ama yine de ona girmek bile beni mutlu etti .
Daha da asılacağım kilo vermeye inşallah kızlar
İnşallah canımm ya allahım hepimize nasip etsinOh ne güzel canım. İnceleyim foto atacağım elbiseler etekler içinde
Sagol kuzum Allah hepinizden razı olsun bu zor zamanımda yanımda oldunuz iyiki varsınızİnşallah hayırlı haberlerini alırız canım
Hayırlısı artık degerler yükselsin de leke o kadar önemli degil kuzumİnşallah sürmez ama bazen tam tutunana kadar oluyor canım
Yeşil mercimek kıyma sigara böreği çok güzel oluyo ayrıca pırasalı olanda nefis oluyo tavsiye ederim sigara böreğinden biraz daha geniş sarılıyor paçanga böregi gibiAyyy mercimekli börekten bakarken bakarken
Karatay yemeklerine geldim ..
Pırasalı börek
ve çeşitli omlet tarifleri buldum çok mutluyum şu an
Keseden bahsediyorsunuz ya kızlar. Bu kese nedir Allah aşkınaHayırlısı artık degerler yükselsin de leke o kadar önemli degil kuzum
Böyle sorunca kalakaldımKeseden bahsediyorsunuz ya kızlar. Bu kese nedir Allah aşkına
Bebekle alakalı olduğunu tahmin ettim. Ama tam ne olduğunu anlayamadım.Böyle sorunca kalakaldım
Bebeğin rahim içinde bulunduğu yer canım .
Bebek ne kadarlıksa kesesi de ona göre büyüyor .
İyi geceler canımSize doyum olmaz kızlar
Çocuklar uyudu bende yatıyorum hepinize iyi geceler .
Rüyanızda kendinizi hedef kilonuzda görelim
Perşembe'ye bomba gibi başlayalım
Hafif geçirmeye dikkat edelim Cuma günü de eksiler görelim inşallah ...
Vallahi bu hafta çok heyecanlıyım neden bilmiyorum
İnşallah sonum hüsran olmaz
Kaptancım patron bugün öğleye kadar trip attı sonradan ne olduysa havası değişti normale döndütartıldın mı floooo artı gidiyor mu
muayyen günündemiydi acabaerkeklerin özel günleri hiç çekilmiyor
Bamyayı burda minnak kuru bamyalardan çorbasını yapıyorlar.. gerçi ben onu da sevmiyorum... bamyayla aram yok...
geldi yine evet anlatırım whatsapptan... yaz musait olunca...
stepper yaptım canım daha etkili...bacaklarım sızlıyor yaa dün akşama kadar da bebek kucağımdaydı baya yorucu geçti...
ip atlamanın puanı düşük değil bence ama şoyle bir şey düşünüyorum ... mesela ben 100 squat yapıyorum.. 50 den sonra daha acıyor... 50 veya 75 üstüne puanı çoğalsın diye düşünüyorum ipte de öyle 200 den sonra puan çoğalsın olmazsa... ip atlamayı beceren 200 ü rahat yapıyor zaten.. ben beceremediğim için 10 tane bile yapamıyorum
eskinden ben de tartılıyordum bakıyordum 2 kilo gitti mesela.. aaaa zayıflamışım tamam yaa ben işin sırrını çözdüm bu gün yiyim de yarın tekrar başlarım dye bozuyordum
snra atağa geçtim de zayofladım çok şükür
sonra beni buldun hayatın değişti demi
senin menülerine bakmıcam artık vallahi benim içim dışım balık oldu
rıxa kaptan mı buldn kendine anlamıyom ki ne balık bolluğu
geçmiş olsun canım nasıl rahatlattı mı iğneler biraz...
Bebegin 9ay içinde yaşayacağı alan kuzum kız sende hiç dogurmamış gibiKeseden bahsediyorsunuz ya kızlar. Bu kese nedir Allah aşkına
Bebeğim bekarım doğurmadım dahaBebegin 9ay içinde yaşayacağı alan kuzum kız sende hiç dogurmamış gibi
eshma bebeğin mi oldu hayırlı olsun canım. Kaç aylık oldu. Ben de ordan ayrılmadan hamile miyim değil miyim diyordum hamileymişim 1 yaşına girdi bebeto.
Evet malesef ilk sene hatta doktorlara göre iki sene böyle geciyotBugün 17 de büyüğü almaya okuka gittim. Gelirken anne ben okulda bugün hep uyudum dedi. Öğretmen hiç bakmamış. Arkadaşları uyandırmış. Eve geldik baktım ateşi 38 olmuş. Çocuk ateşten uyumuş öğretmenin haberi yok.
Doktora götürdüm boğazlard bişey yok ciğerlerdede yok idrar enfeksiyonuda yok. Ateş halsizlik var. Anaokulunda ilk yılı. 1 aydır gidiyo ve hep hasta. Çocuğu ojuka gidenler sizinde ilk yılınız böylemiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?