- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
Bende hiç öyle bişey olmuyo kuzum normal geçiyo düşük yaptıgımda peynir tavuk ve karnıbahar dan tiksinmiştim sadece
Hiç sorun değil canımPardon kızlar
Nasıl mutlu olmam verdiğiniz her gr da mutlu oluyorum zaten de %1 i geçince uçuyorumSeni böyle mutlu görmek benide mutlu etti
Geçen haftaki kiloya bölünecek. Çok farketmez ama olsun.Geçen haftaki kilonla bu haftaki kilonu çıkar çıkan sonucu 100le çarp tekrar çıkan sonucu bu haftaki kilona böl ben ilk hafta ne çekmiştim hala aklıma geldikçe gülüyorum
Virgülden sonra 2rakamı yazacaksın kuzum
Bende durmadan bakıp bakıp hesapladım da 2 rakamı bilmiyordum Anladım canım
Yok kız 8:30 da kalhvaltıya oturmadan tartılıyorum ve çok mutluyummmmm geliyorrrrrr az sonraaaaaaKız o saatte olunca daha zayıf olunuyorsa bende öyle yapsaydım
Neyse bu hafta spor listesinde de göremedim hiç haftaya daha çok sıkıştıracağım seniHayırlı sabahlar
Kilom 109.6 -400gr bu hafta
Yuzdem 0.36 çok duşük ama en azindan almamisim
***12. TAKIM 541. ETAP***
anka_misali (57,6
florence_N (73,3)
simeranya7 (97,3
asya_01 (69
hergaf (110 )
zeynepbbb (60,8
cerulean (59,6/ 58,9/-0,7/-1,17%)
jane eyre_ (58,8
gulenyuzumsunsen (82,3/80,8/-1.5/%1.8)
hugocuk (78
gulumse25 (88,5/87.4/1.1/%1.25)
12. Takım Ortalaması:
Yeni uyeler:
Afatmas
Madamhd
Valla başlasaydın 2 kilo kesin gitmişti bi başla artık senin halayını da çekelimKizlar bnde sizle takiliyorum ama diyete tam olarak kendimi veremedim daha
Sizin gibi teferruatli yapamiyorum
Bugun insallah baskulumu alirimda katilirim araniza :)
Dur bakalım artık bizimlesin. Menülerine bakalım nerde hata varben dıyet yapıp kılo alanlardanım
82,5 çıktı
Valla ne kadar arada diyeti bozsamda umutluyum yine bakalimValla başlasaydın 2 kilo kesin gitmişti bi başla artık senin halayını da çekelim
tammDur bakalım artık bizimlesin. Menülerine bakalım nerde hata var
Tebrik ederim ankacıımVe ankaaaaaaaa mezunnnn oluyorduuuuuuuu sevinçten havalara uçuyorduuuuuuuu
2ögün yemekle büyük hata ediyorsun canım acıktıgı için gözün dönüyor yesen de doymamış hissedersin 2ana 2ara ögün yap yada 3ana 3ara yap yavaş yavaş azalt kuzum2 öğün besleniyorum anlamadım gıttı
Saatlerini yazsa menüde... Geç yiyorsa sabahları 2 öğün olabilir aslında.2ögün yemekle büyük hata ediyorsun canım acıktıgı için gözün dönüyor yesen de doymamış hissedersin 2ana 2ara ögün yap yada 3ana 3ara yap yavaş yavaş azalt kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?