Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar hastaneden dönüyorum acilde sabah 7.30da kan verdim 254.4 çıktı doktora gösterdim gayet iyi yükselme var dedi haftaya cumaya keseyi görelim dedi cumaya gidicem artık kan vermiycem şükür destekleriniz için hepinizden Allah razı olsun hakkınızı helal edin canlar

Günün en güzel haberi.

ayyyy çok iyi yaaa... hadi inşallah keseyi de görelim... sonra kalp atışını duyalımm
ayyy zaman geçsin cuma olsunnnnn

Süper ya çok sevindim, tekrar gözün aydın canım

menülere bi bakalım canım... suyu mu az içtin acaba...

Kaptaannnn bana bir el at , ben nerde yanlış yapıyorum kilo vermem durdu, dursa yine iyi adım bir de
oluyor canım arada ben de çok sabit kaldım.. sporu çoğaltıp suyu artırırsın ödem atıcı şeyler yaparsın gider inşallah... stres bile kilo vermeye engel.. dikkat et de elin de sonunda gidiyor o bi anda atağa geçiyorsun.

İnşallah canım, bu hafta daha sıkı tutacağım

2ögün yemekle büyük hata ediyorsun canım acıktıgı için gözün dönüyor yesen de doymamış hissedersin 2ana 2ara ögün yap yada 3ana 3ara yap yavaş yavaş azalt kuzum
bana kesinlkle ara öğün yaramıyor... diyetisyen 10 badem 3 erik koydu.. onu yiyince gözüm dönüyor resmen yemezsem sorun yok... her bünye farklı... insülin direnci olunca özellikle ara öğün insülini hoplatıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…