Günün en güzel haberi.Kızlar hastaneden dönüyorum acilde sabah 7.30da kan verdim 254.4 çıktı doktora gösterdim gayet iyi yükselme var dedi haftaya cumaya keseyi görelim dedi cumaya gidicem artık kan vermiycem şükür destekleriniz için hepinizden Allah razı olsun hakkınızı helal edin canlar
2 öğün karatay yaparsan iyi canım karatayın kuralarına uymadan 2 öğün yaparsan veremezsin...2 öğün besleniyorum anlamadım gıttı
ayyyy çok iyi yaaa... hadi inşallah keseyi de görelim... sonra kalp atışını duyalımmKızlar hastaneden dönüyorum acilde sabah 7.30da kan verdim 254.4 çıktı doktora gösterdim gayet iyi yükselme var dedi haftaya cumaya keseyi görelim dedi cumaya gidicem artık kan vermiycem şükür destekleriniz için hepinizden Allah razı olsun hakkınızı helal edin canlar
günlük oluşturduğumuz listeye eklemedin mi canım.. daha bakamadım.. eklemediysen sayamam malesef.. zaten 250 nin altındasın...Günaydin hatunlar,
Anka kilom sabit
bu hafta sporum 175 puandi yanlis hatirlamiyorsam
yoldayim listeye eklersin canim
Süper ya çok sevindim, tekrar gözün aydın canımKızlar hastaneden dönüyorum acilde sabah 7.30da kan verdim 254.4 çıktı doktora gösterdim gayet iyi yükselme var dedi haftaya cumaya keseyi görelim dedi cumaya gidicem artık kan vermiycem şükür destekleriniz için hepinizden Allah razı olsun hakkınızı helal edin canlar
menülere bi bakalım canım... suyu mu az içtin acaba...***12. TAKIM 541. ETAP***
anka_misali (57,6/56.9/0.7/%1,22)
florence_N (73,3/73,2/0.1/%0.14)
simeranya7 (97,3)
asya_01 (69
hergaf ((110/109.6/0,4/%0.36 ) )
zeynepbbb (60,8
cerulean (59,6/ 58,9/-0,7/-1,17%)
jane eyre_ (58,8/59.1/+300gr/)
gulenyuzumsunsen (82,3/80,8/-1.5/%1.8)
hugocuk (78
gulumse25 (88,5/87.4/1.1/%1.25)
12. Takım Ortalaması:
Yeni uyeler:
Afatmas(82.5)
Madamhd
inşallah canımmm inşallahh... dün balık kraker falan yemiştim umutlu değildim aslında ama yine de olduuuuTebrik ederim ankacıım
Darısı başımıza
Kaptaannnn bana bir el at , ben nerde yanlış yapıyorum kilo vermem durdu, dursa yine iyi adım bir degünlük oluşturduğumuz listeye eklemedin mi canım.. daha bakamadım.. eklemediysen sayamam malesef.. zaten 250 nin altındasın...
oluyor canım arada ben de çok sabit kaldım.. sporu çoğaltıp suyu artırırsın ödem atıcı şeyler yaparsın gider inşallah... stres bile kilo vermeye engel.. dikkat et de elin de sonunda gidiyor o bi anda atağa geçiyorsun.Kaptaannnn bana bir el at , ben nerde yanlış yapıyorum kilo vermem durdu, dursa yine iyi adım bir de
İnşallah canım, bu hafta daha sıkı tutacağımoluyor canım arada ben de çok sabit kaldım.. sporu çoğaltıp suyu artırırsın ödem atıcı şeyler yaparsın gider inşallah... stres bile kilo vermeye engel.. dikkat et de elin de sonunda gidiyor o bi anda atağa geçiyorsun.
bana kesinlkle ara öğün yaramıyor... diyetisyen 10 badem 3 erik koydu.. onu yiyince gözüm dönüyor resmen yemezsem sorun yok... her bünye farklı... insülin direnci olunca özellikle ara öğün insülini hoplatıyor..2ögün yemekle büyük hata ediyorsun canım acıktıgı için gözün dönüyor yesen de doymamış hissedersin 2ana 2ara ögün yap yada 3ana 3ara yap yavaş yavaş azalt kuzum
Zeyneb sanki mezun olmak istemişti
Evet ama kilosunu bildirmesi lazım.Zeyneb sanki mezun olmak istemişti
Hayırdır çocuklar mı hasta
geçmiş olsun canım.Hem ben hem küçük hasta maleaef
CANIM KARATAY DIYETINDE 2 ÖĞUN DEĞİL Mİ2ögün yemekle büyük hata ediyorsun canım acıktıgı için gözün dönüyor yesen de doymamış hissedersin 2ana 2ara ögün yap yada 3ana 3ara yap yavaş yavaş azalt kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?