- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Bu spor gurubumu
Bu dünün spor listesiBu spor gurubumu
Geçmiş olsun canim ya çok uzuldumPazartesiye kadar düzelmezse hastaneye yatırcak doktor
Herpes enfeksiyonunda en büyük sıkıntı besin ve sıvı alım sorunudur. Yeterince besin ve sıvı alamazsa mecbur yatıracak. Çocuğuna acikla. Canım yanıyor biliyorum ama hastaneye yatıracak seni yemezsen. İsersen sık sık az ye iç istersen 1 seferde dinlenen dinlenen ye iç, sen seç de ve o yönde devam edin. Bu hastalık gerçekten çok ızdıraplı. Allah yardım etsin ona. Hiç kolay değil o halde yemesi icmesi. Yiyemezse sakın kizma olur mu. Ay aglayasim geldi... Benim ortanca kreşe başladığında 3 yaşında oldu, çok çok zordu..Pazartesiye kadar düzelmezse hastaneye yatırcak doktor
Allah şifa versinHer hafta nutrigen vitamin alıyorum. Keçiboynuzu pekmezi veriyorum süt içer yoğurt ayran sebze meyve hep yer boyu kilosu hep ileri yaşıtlarından. Artık bıktım. Geçen sene iyiydi ama bu senemiz hastalıkla geçiyo. Bronşiti tutuyo o olmasa laranjit olur o olmasa öksürükleri tutar o olmasa reflüsü tutar o olmasa bademcikleri şişer o olmasa ha böyle herpesi tekrarlar. Zaten ruslara benziyo sapsarı. Rengide sapsarı. Doktorda kan değerlerine bakmadı hasta zaten üzmeyelim dedi. Doktorun boynuna sarılıyo lütfen beni düzelt diye. Doktorda ona sarılıyo. Artık hergün kuzu eti yedireceğim muhakkak. Geri bir bu kaldı çünkü. Allah korusun ciddi hastalığı olsa çıkardı bunca yıldır. Ete yüklencem bakalım nolcak. Dahada iyi olmazsa gidip doktora vercem al sen bak ben beceremedim bende anne olacak kapasite yok diycem bıktım valla
Canım benim çok çok geçmiş olsunKolumda hem kan hem serum var zor yazıyom kaptanım
Oyy kıyamam ya çok geçmiş olsunPazartesiye kadar düzelmezse hastaneye yatırcak doktor
Bend e gündüzleri pek yemem ama gece çok acıkırım bu aralar acıktığını hissedince 1 kase yoğurt yiyorum üzerin e pekmez döküyorum birazSon günlerde ara öğüne gerek duymamaya başladım hiç canım istemiyo tok oluyorum kızlar
Sanırım artık alıştım düzenli beslenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?