Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kızlar biz gittik hastaneye. Ordada kusmuştu. Meğer boğaz enfeksiyonu değilmiş. 2 sene önce herpes virüsü kapmıştı boğazlarında ağız içinde su dolu kabarcıklar vardı o dönem çok zordu 15 gün yatmıştık. Şimdi yine herpes tekrarlamış ağız içi diş kökleri hep yara. Bağışıklığının zayıf olduğunu söyledi doktorumuz. Orda eczanede bir karışım yaptırttı. Dekort iğneyide kırıp yarım meyve suyına koyup içirdim aklovir şurupta verdi. İçirdim kusmadı şükür. Uyudu uyandı ama bişey yiyemiyor çorba istedi yaptım inşallah yatırmazlar

Her hafta nutrigen vitamin alıyorum. Keçiboynuzu pekmezi veriyorum süt içer yoğurt ayran sebze meyve hep yer boyu kilosu hep ileri yaşıtlarından. Artık bıktım. Geçen sene iyiydi ama bu senemiz hastalıkla geçiyo. Bronşiti tutuyo o olmasa laranjit olur o olmasa öksürükleri tutar o olmasa reflüsü tutar o olmasa bademcikleri şişer o olmasa ha böyle herpesi tekrarlar. Zaten ruslara benziyo sapsarı. Rengide sapsarı. Doktorda kan değerlerine bakmadı hasta zaten üzmeyelim dedi. Doktorun boynuna sarılıyo lütfen beni düzelt diye. Doktorda ona sarılıyo. Artık hergün kuzu eti yedireceğim muhakkak. Geri bir bu kaldı çünkü. Allah korusun ciddi hastalığı olsa çıkardı bunca yıldır. Ete yüklencem bakalım nolcak. Dahada iyi olmazsa gidip doktora vercem al sen bak ben beceremedim bende anne olacak kapasite yok diycem bıktım valla

Pazartesiye kadar düzelmezse hastaneye yatırcak doktor
Herpes enfeksiyonunda en büyük sıkıntı besin ve sıvı alım sorunudur. Yeterince besin ve sıvı alamazsa mecbur yatıracak. Çocuğuna acikla. Canım yanıyor biliyorum ama hastaneye yatıracak seni yemezsen. İsersen sık sık az ye iç istersen 1 seferde dinlenen dinlenen ye iç, sen seç de ve o yönde devam edin. Bu hastalık gerçekten çok ızdıraplı. Allah yardım etsin ona. Hiç kolay değil o halde yemesi icmesi. Yiyemezse sakın kizma olur mu. Ay aglayasim geldi... Benim ortanca kreşe başladığında 3 yaşında oldu, çok çok zordu..

Allah şifa versin
Çok zor biliyorum onlar hasta olunca hayat duruyor
ama üzülme canım güçlü ol
elinden geleni yap
gerisini Allah'a bırak

Menüm belli oldu kızlar

Kahvaltı 08:30
1 kupa yarım limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurta
5 Zeytin
Keçi peyniri
Marul maydanoz
2 ceviz

Öğle 12:30
1 kepçe nohut yemeği
2 yk bulgur pilavı
3 yk pulbiberli yoğurt
Küçük tabak salata

Akşam 17:30
1 kase tarhana çorbası
2 yk fırında mantar
3 yk yoğurt

Menüm
Sabah 8
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kasık lor 2 dilim ekmek

11
1 bardak yeşil cay

13
1kase yoğurt
5 kasık makarna

18
1kase yoğurt
1tabak yeşillik
1 kase sebze çorbası
2 mandalina

3 litre su
60 dk yürüyüş
45 dk leslie
20 dk mekik 50 tane
500 tane ip atlayacağım daha fazlada olabilir
1 bardak açlık otu

Son günlerde ara öğüne gerek duymamaya başladım hiç canım istemiyo tok oluyorum kızlar
Sanırım artık alıştım düzenli beslenmeye
Bend e gündüzleri pek yemem ama gece çok acıkırım bu aralar acıktığını hissedince 1 kase yoğurt yiyorum üzerin e pekmez döküyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…