Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

11 kasim spor listesi
1. Flo 60 dk yürüyüş =60 p

2. Irmak adar
60 dk yürüyüş: 60 puan
45 dk leslie: 45 puan
50 mekik:10 puan
500 ip atlama:100 puan

3.gulenyuzumsunsen
2,5 litre su

15 dk leslie =15 puan
600 Side leg lift =120 puan
1500 ip atlama=150 puan
100 bridge=20 puan
50 squat=10 puan

Toplam=315 puan

Bend e gündüzleri pek yemem ama gece çok acıkırım bu aralar acıktığını hissedince 1 kase yoğurt yiyorum üzerin e pekmez döküyorum biraz
Ben acıkmıyorum şükür ya .
Bende 1 kase yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı pul biber at ve ye canım .metobolizmayı hareketlendirmesi için
On numara işe yarıyor

menün çok güzel canım. Bu arada mantara bayılırım afiyet olsun

maşallah canım sporunuda yapmissin harikasın. Menüde güzel. Ben daha eve giremedim. Bakalım ne zaman gidicem

Kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı öncesi limonlu ilik su
Kahvaltı 09.30
2 zeytin
2 dilim tb ekmek
2 kk peynir
1 rafadan yumurta
1 cay kaşığı haşhaş ezmesi
Şekersiz cay

Ara 13.30
Şekersiz nescafe

Aksam 17.00
1 porsiyon balık (hamsi)
mevsim salata
Biber közleme salata

Ara 18.30
1 tane mısır haşlama

Yaparkende
3 kaşık yoğurt pul biber limon karışımı

Su simdilik 2 lt akşama kadar 3 oy olur.

Spor eve gidince yapabilirsem yazicam

Afiyet olsun canim

Menün güzel canım
1. Sayfada olan başta olan bi link var oraya da ekle olurmu menülerini

Biliyosun değilmi canım nasıl olduğunu. Ve bu bizim 3 yaşında ilkkez başımıza geldi 5 yaşı biterken tekrarladı. Daha yeni başlangıç durumunda. Uyanınca etsuyuna tarhana çorbası içti. Akşamda balık yedi. Çok olmasada yedi. 1 dilimde kek yedi meyve suyuyla. Karadut özünü sulandırıp meyve suyu gibi içirdim. Daha iyi ateş yok. Oynuyo. Berbat bir hastalık. 15 gün yattık ama tam 1 sene acısını çektik. Hastaneden çıkınca onca ilaca reflü oldu çocuk aylarca sabah bulantıları kusmaları oldu. Sürekli midesi bozuldu. Geçen sene iyiydi bu senemiz yine bozuldu. Bağışıklığı mahvediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…