- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Menün çok güzel canımHerkese günaydın
Dünkü menüm
1 incir le 2 bardak su
Sabah 2 dlm çavdar ekmeği 2 dlm beyaz peynir salatalik domates 5 zeytin açık çay
Öğlen ızgara et yoğurt salata
Akşam 1 kepçe sebze yemeği
Ara 1 elma
1,5 lt su
60 dk yürüyüş
geçmiş olsun herseyde bir hayır vardırGünaydın kaptancım ve diger arkadaşlarım akşam acilen amaliyata alındım dış gebelikmiş iç kanama başlamış 4saat daha müdahale edilmezse kaybederiz dendi 20de girdim gece 12de çıktım agrım sızım gitti hamdolsun şuan çok iyiyim şükür kaldığımız yerden devam hepinizi çok özledim
Nasılsın canım. Hoşuna gitti mi takım ortamı.geçmiş olsun herseyde bir hayır vardır
Canim geçmiş olsun antibiyotik malesef kusturtuyor balgam varsa çocukta onu atıyor korkmanıza gerek yoktu.Günaydın kızlar biz sabah sabah yine hastanedeyiz. 2 gün önce acile gittik bademcikleri şişmiişti antibiyotik şurup ateş düşürücü aldık hiç fayda etmedi bu sabah dahada haasta kalktı kustuda kendi çocuk doktorumuza geldik
Merhaba canim geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinGünaydın kaptancım ve diger arkadaşlarım akşam acilen amaliyata alındım dış gebelikmiş iç kanama başlamış 4saat daha müdahale edilmezse kaybederiz dendi 20de girdim gece 12de çıktım agrım sızım gitti hamdolsun şuan çok iyiyim şükür kaldığımız yerden devam hepinizi çok özledim
Yine mi aşık oldunney yine mi yaw
Geliyrumm... Haaa sen geçen de mi bu linki attın. Ben linke bakmadan kendi takımını attın sandım da kafana vurduydum pardon
Yine mi aşık oldun
Gece ortanca ateşlendi, sabah 4te yattım canım. Şuan yine ateşi var, ilaç verdim bekliyorum. Ödevleri de var.. Her çocuk başka cins. Hugocuk un çocuğu öyle benimki de sadece ateşi var. Başka bir şey yok. Bebek olsa diş çıkarıyor derim de koca kazık 7 yaşında..
Geçmiş olsun canım. Başka bişeyi yoksa yine diştir o. En arkadaki azılar gelirken benim kızda ateşlendi. Ben yaparım yine napalım.Gece ortanca ateşlendi, sabah 4te yattım canım. Şuan yine ateşi var, ilaç verdim bekliyorum. Ödevleri de var.. Her çocuk başka cins. Hugocuk un çocuğu öyle benimki de sadece ateşi var. Başka bir şey yok. Bebek olsa diş çıkarıyor derim de koca kazık 7 yaşında..
geçmiş olsun canım. Salgın var bu ara bütün çocuklar hasta.Gece ortanca ateşlendi, sabah 4te yattım canım. Şuan yine ateşi var, ilaç verdim bekliyorum. Ödevleri de var.. Her çocuk başka cins. Hugocuk un çocuğu öyle benimki de sadece ateşi var. Başka bir şey yok. Bebek olsa diş çıkarıyor derim de koca kazık 7 yaşında..
geçmiş olsun canım. Salgın var bu ara bütün çocuklar hasta.Gece ortanca ateşlendi, sabah 4te yattım canım. Şuan yine ateşi var, ilaç verdim bekliyorum. Ödevleri de var.. Her çocuk başka cins. Hugocuk un çocuğu öyle benimki de sadece ateşi var. Başka bir şey yok. Bebek olsa diş çıkarıyor derim de koca kazık 7 yaşında..
4 kişi10 Kasım Cuma Su/Spor Listesi
1.gulenyuzumsunsen
100 bridge=. 20 puan
500 Side leg lift = 100 puan
50 squat=. 10 puan
Toplam=130 puan
Yarım litre detoks suyu
1 litre su
2.irmak adar
35 dk leslie
50 mekik
10 dk ip atlama (çok zorrr)
10 dk fitnes
2.5 litre su
3.smy11
10 dk yürüyüş = 10 puan
6 dk koşu = 18 puan
2055 ip = 411 puan
30 mekik = 0 puan
Toplam = 439 puan
3 lt su
4.jane eyre_
100 mekik:20 puan
50 squat:10 puan
50 jumping jack:10 puan
Toplam :40 puan
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?