Hadi yaa dış gebelik miymişGünaydın kaptancım ve diger arkadaşlarım akşam acilen amaliyata alındım dış gebelikmiş iç kanama başlamış 4saat daha müdahale edilmezse kaybederiz dendi 20de girdim gece 12de çıktım agrım sızım gitti hamdolsun şuan çok iyiyim şükür kaldığımız yerden devam hepinizi çok özledim
Tamam canım yorma kendini çok çok geçmiş olsun...Kolumda hem kan hem serum var zor yazıyom kaptanım
Doktorla henüz görüşmedim parçamı alındı yoksa yumurtalıklarımda zarar gördümü bilmiyorum sadece tansiyonum çok yükselmiş onu söyledilerHadi yaa dış gebelik miymiş
Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Ameliyat nasıl geçti. Sadece parça mı alındı değil mi. Oyyy canım yaa yanında olup sımsıkı sarılasım geldi sana
Sagol kuzum Allah razı olsunTamam canım yorma kendini çok çok geçmiş olsun...
Anladım canım inşallah yumurtalara tuplere bişey olmamıştır.Doktorla henüz görüşmedim parçamı alındı yoksa yumurtalıklarımda zarar gördümü bilmiyorum sadece tansiyonum çok yükselmiş onu söylediler
Günaydın kaptancım ve diger arkadaşlarım akşam acilen amaliyata alındım dış gebelikmiş iç kanama başlamış 4saat daha müdahale edilmezse kaybederiz dendi 20de girdim gece 12de çıktım agrım sızım gitti hamdolsun şuan çok iyiyim şükür kaldığımız yerden devam hepinizi çok özledim
Günaydın canım... Uyusak uyanırdık ama uyumayınca yapamadıkEki Görüntüle 2066227
ep diyet ep spor eccük simi gibi formunuzda uyanın bi cumartesi de sabahın altısında
hamınıza günaydın
Günaydın canım... Uyusak uyanırdık ama uyumayınca yapamadık
İyi olmana cok sevindimGünaydın kaptancım ve diger arkadaşlarım akşam acilen amaliyata alındım dış gebelikmiş iç kanama başlamış 4saat daha müdahale edilmezse kaybederiz dendi 20de girdim gece 12de çıktım agrım sızım gitti hamdolsun şuan çok iyiyim şükür kaldığımız yerden devam hepinizi çok özledim
Çok geçmiş olsun canım. Bizi habersiz bırakma olur mu?Günaydın kaptancım ve diger arkadaşlarım akşam acilen amaliyata alındım dış gebelikmiş iç kanama başlamış 4saat daha müdahale edilmezse kaybederiz dendi 20de girdim gece 12de çıktım agrım sızım gitti hamdolsun şuan çok iyiyim şükür kaldığımız yerden devam hepinizi çok özledim
Canım çok geçmiş olsun Allahtan hayırlısı olsun 2 evladın var Allah korusun sana bişey olabilirdi.Günaydın kaptancım ve diger arkadaşlarım akşam acilen amaliyata alındım dış gebelikmiş iç kanama başlamış 4saat daha müdahale edilmezse kaybederiz dendi 20de girdim gece 12de çıktım agrım sızım gitti hamdolsun şuan çok iyiyim şükür kaldığımız yerden devam hepinizi çok özledim
Günaydın kaptancım ve diger arkadaşlarım akşam acilen amaliyata alındım dış gebelikmiş iç kanama başlamış 4saat daha müdahale edilmezse kaybederiz dendi 20de girdim gece 12de çıktım agrım sızım gitti hamdolsun şuan çok iyiyim şükür kaldığımız yerden devam hepinizi çok özledim
Yine mivalla iki gecedir bende de bi ayarsızlık var önceki gece ikide uyanıp beşte yattım dün gece ikide zar zor uyudum ve tatil günü de sabah sabah börtledim âşık mıyım neyim
Canım bu işte bir tuhaflık var.. Bu kadar hasta olmaları hiç normal değilGünaydın kızlar biz sabah sabah yine hastanedeyiz. 2 gün önce acile gittik bademcikleri şişmiişti antibiyotik şurup ateş düşürücü aldık hiç fayda etmedi bu sabah dahada haasta kalktı kustuda kendi çocuk doktorumuza geldik
Yürüyüşünü listeye yaz canım. Kalmasın arada.Herkese günaydın
Dünkü menüm
1 incir le 2 bardak su
Sabah 2 dlm çavdar ekmeği 2 dlm beyaz peynir salatalik domates 5 zeytin açık çay
Öğlen ızgara et yoğurt salata
Akşam 1 kepçe sebze yemeği
Ara 1 elma
1,5 lt su
60 dk yürüyüş
Canım çok geçmiş olsun,Günaydın kaptancım ve diger arkadaşlarım akşam acilen amaliyata alındım dış gebelikmiş iç kanama başlamış 4saat daha müdahale edilmezse kaybederiz dendi 20de girdim gece 12de çıktım agrım sızım gitti hamdolsun şuan çok iyiyim şükür kaldığımız yerden devam hepinizi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?