- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
Yeni spor yaptım yayılıyorum şimdi seni sormalıNasılsınız kızlaaaar
Kız yogurt kürü yemek sayılmaz hiç olmamış sabah ve Öglen güzel ama akşam ofsaytMenüm
Sabah 07:30 iki dilim tam buğday ekmeği,peynir,2yk menemen ,2 çatal patates kızartması,pekmez ve tahin
Öğle 12:30 5 adet küçük tavuk kanat,2yk bulgur pilavı,1 adet biber
Ara 14:30 Bir avuç fındık ve badem
Akşam 19:00 tarçın,zencefil ve zerdeçallı yoğurt kürü
Bu gun de olmadı. Tavuk yemeyin canım yaa . Rusya bizim ülkeden gelen tavukları almamış. Çok fazla antibiyotik ve hormon var diye....Menüm
Sabah 07:30 iki dilim tam buğday ekmeği,peynir,2yk menemen ,2 çatal patates kızartması,pekmez ve tahin
Öğle 12:30 5 adet küçük tavuk kanat,2yk bulgur pilavı,1 adet biber
Ara 14:30 Bir avuç fındık ve badem
Akşam 19:00 tarçın,zencefil ve zerdeçallı yoğurt kürü
Saglıklı yiyecek kalmadı valla herşeyde hile var eskiden nenelerimiz hamile kalıyomuş 9ay sonra doguruyomuş biz ise hergün hastanelerde geziyoruz neye kime güvenecez artık ya saglıgımızdan oldukBu gun de olmadı. Tavuk yemeyin canım yaa . Rusya bizim ülkeden gelen tavukları almamış. Çok fazla antibiyotik ve hormon var diye....
Canım sabah ve öğlen iyi doydum akşam acıkmadım o yüzden o bile fazla geldiKız yogurt kürü yemek sayılmaz hiç olmamış sabah ve Öglen güzel ama akşam ofsayt
Yaa kaptan ,ben maalesef çok yemek seçiyorum sebze nerdeyse Yok gibi giyemiyorum yoksa tavuğa da çok bayılmıyorum ama biraz mecbur kalıyorumBu gun de olmadı. Tavuk yemeyin canım yaa . Rusya bizim ülkeden gelen tavukları almamış. Çok fazla antibiyotik ve hormon var diye....
Allah yardımcın olsun canımGünaydınlarrrrrr
Misafirim var öğleden sonra evde her yer dağınık
Allah'ım ben ne zaman derli topu bir hatun olacağımmmm
Günaydınlarrrrrr
Misafirim var öğleden sonra evde her yer dağınık
Allah'ım ben ne zaman derli topu bir hatun olacağımmmm
gece 3 te yattım 6 da kalktım... kız benden once kalkıp yatak çarşaflarını bozmuş... geze geze bisküvi yemiş... oyuncaklarını dağıtmış :Allah yardımcın olsun canım
Sıkıntı etme sen yaparsın
Gece yatarken mutfağı ve kimsenin yatmadığı odaları toparlar düzlersen , gece çamaşır makinesini çalıştırır, wc yi de uyumadan önce yıkarsan sabah sadece
Kahvaltı bulaşık yataklar ve yıkanan çamaşırı sermek kalıyo ben hep öyle yapıyorumm yoksa ev savaş alanı gibi oluyor
günaydınnnn... inşallah bakalım...Çocuklar büyüyünce olursun ablası
Günaydıııns
Zor canım zor napalım kaderimiz böylegece 3 te yattım 6 da kalktım... kız benden once kalkıp yatak çarşaflarını bozmuş... geze geze bisküvi yemiş... oyuncaklarını dağıtmış :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?