Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

15 kasım ÇArşamba Su/Spor Listesi
1.gulenyuzumsunsen
1 litre su

30 dk leslie=30 puan
500 Side leg lift=100 puan
1000 ip atlama=200 puan
Toplam =330 puan
2. Niloyabebe

Spor
45 dk leslie
200 ip
50 mekik
3lt su

3 jane eyre_

Leslie 3 mile:45 puan
100 mekik:20 puan
50 Squat:10 puan
50 bridge:10 puan
Toplam:85 puan

2 lt su
750 ml dukan birası

Kız yogurt kürü yemek sayılmaz hiç olmamış sabah ve Öglen güzel ama akşam ofsayt

Bu gun de olmadı. Tavuk yemeyin canım yaa . Rusya bizim ülkeden gelen tavukları almamış. Çok fazla antibiyotik ve hormon var diye....

Bu gun de olmadı. Tavuk yemeyin canım yaa . Rusya bizim ülkeden gelen tavukları almamış. Çok fazla antibiyotik ve hormon var diye....
Saglıklı yiyecek kalmadı valla herşeyde hile var eskiden nenelerimiz hamile kalıyomuş 9ay sonra doguruyomuş biz ise hergün hastanelerde geziyoruz neye kime güvenecez artık ya saglıgımızdan olduk

Yaa kaptan ,ben maalesef çok yemek seçiyorum sebze nerdeyse Yok gibi giyemiyorum yoksa tavuğa da çok bayılmıyorum ama biraz mecbur kalıyorum

Günaydınlarrrrrr

Misafirim var öğleden sonra evde her yer dağınık
Allah'ım ben ne zaman derli topu bir hatun olacağımmmm
Allah yardımcın olsun canım
Sıkıntı etme sen yaparsın

Gece yatarken mutfağı ve kimsenin yatmadığı odaları toparlar düzlersen , gece çamaşır makinesini çalıştırır, wc yi de uyumadan önce yıkarsan sabah sadece
Kahvaltı bulaşık yataklar ve yıkanan çamaşırı sermek kalıyo ben hep öyle yapıyorumm yoksa ev savaş alanı gibi oluyor

gece 3 te yattım 6 da kalktım... kız benden once kalkıp yatak çarşaflarını bozmuş... geze geze bisküvi yemiş... oyuncaklarını dağıtmış :

Kızlar 1500000 km koşasım var ama işe gidiyorum:)) Yarın benim ilk tartı günüm heyecan yaptım bugün güzel beslenip akşam 6da yeme işini bitireceğim:)

Kızlar
Az önce nette yaşıma boyuma kiloma göre kilo vermek içingünlük almam gereken kaloriyi hesaplayan bi robota rastladım ve hesapladım,

1380 kalori civarı bir sonuç çıktı...

Normalde ihtiyacım 2000 kaloriymiş
Ama kilo vermek için 1300 civarı yemeliymişim

Sonra da hergün genel olarak yediğim kahvaltı menümün kalorisini hesapladım
380 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…