Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar misafirim gitti ben geldiiim
Hemen menümü yazayım
Baya kalabalık oldu gibi geliyo ama yazınca ortaya çıkar bakalım...

06:00 1 bardak ceviz suyu
06:30 3 kuru kayısı
Kahvaltı 07:00
1 tereyağ da yumurta
5 zeytin
Keçi peyniri
Marul maydanoz dereotu

11:00
2 yk mantar sote
4 yk ıspanak kavurma
Keçi peyniri
Marul maydanoz
Avuç içi kadar yufka ekmek

Ara 15:30
1 fincan 2 si 1 arada
2 çatal etimek tatlısı

Akşam 17:00
1 bardak ayran
1 tabak zeytin yağlı pırasa

Selam kızlar... Selam verip kaçacağım. Komşum kahveye gelmiş onla oturduk. Şimdi de akşam için yemek yapacağım sonra da yarın misafir gelecek ona hazırlık yapacağım. arada uğrarım

Kaptanım Anka
Şimdi sen spor yazmamış deyince mesajlarıma baktım Yok ama
Valla ben dün
500 ip atlama=100 puan
500 Side leg lift=100 puan
Toplam=200 puan

1 litre su
1 litre detoks suyu yazdım da

İnternetim bağlanmayınca yeniledim sayfayı ve öyle olunca gönderilmemiş sanırım Yok da 8-9 gibi yazdım ben , hatta şu an yine bağlantı sorunu yaşıyorum

Bacı sen bizi sakat bırakacan he bu kadar profesyonel degiliz anacım sag salim geçinemiyoz zatin bide sakat kalmayalım

Güzel menü afiyet olsun kuzum

Afiyet olsun. :)

Sabah 8:30
2 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
1 dilim kaşar peyniri
4 siyah zeytin
3 küçük boy domates
1-1.5 çay bardağı çiğ badem, çiğ kaju, ceviz

Öğlen 13:00
Bir büyük elmanın 3/4 ü (1/4 ünü oğlum yedi)

Akşam 17:30
1 kase kuru fasulye
1 kase yoğurtlu bulgur pilavı
1 avuç çiğ badem, kaju

20 dk evde squatgirl ile tempolu yürüyüş
15 dk dışarıda yürüyüş( ağır aksak yürüdüm malum çocuktan dolayı. Bu pek spordan sayılmaz :) )
Su ve spor için gün daha bitmedi ama yeme işini bitirmiş bulunmaktayım

Kızlar dışardan anca geldim. Hastanedeki isler bitti eve alıncaklar derken bi baktım saat 18.00 olmuş. Bu arada diyetisyene ve kolum için ortopedi bölümüne gittim. Diyetisyende kilom 61.7 cikti ben sok oldum. Evde ölçünce 64 çıkıyor. Anlamadım hangimizde problem var. Hani 61.7görünce de sevinmedim değil hani burda da evdeki tartıya gore kilomu yazicam çünkü her zaman diyetisyen de tartılamam. Ortopedi de omuzdan ağrım olduğu için bir hafta kolunu sabit tut hareket ettirme üçgen sargı kullan dedi. Bir hafta sonra geçmezse mr çekilecek. En az bir hafta spor yapmicam

Geçmiş olsun canım

A
Afiyet olsun canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…