- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
Menüm
Sabah 7
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dilim ekmek
1 tk lor
Ara
1 fincan kayısı çayı
Öğlen
13
1kase yoğurt
2 mandalina
1 dilim ekmek
Ara
Yeşil çay
17
1kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
1 kase yeşillik
3 litre su
Spor
45 dk leslie
200 ip
50 mekik
Sabah 8:30
2 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
1 dilim kaşar peyniri
4 siyah zeytin
3 küçük boy domates
1-1.5 çay bardağı çiğ badem, çiğ kaju, ceviz
Öğlen 13:00
Bir büyük elmanın 3/4 ü (1/4 ünü oğlum yedi)
Akşam 17:30
1 kase kuru fasulye
1 kase yoğurtlu bulgur pilavı
1 avuç çiğ badem, kaju
20 dk evde squatgirl ile tempolu yürüyüş
15 dk dışarıda yürüyüş( ağır aksak yürüdüm malum çocuktan dolayı. Bu pek spordan sayılmaz :) )
Su ve spor için gün daha bitmedi ama yeme işini bitirmiş bulunmaktayım
Yemek neden yok kuzum çok hafif geçirmişsin sebze ve protein agırlıklı beslenMenüm
Sabah 7
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dilim ekmek
1 tk lor
Ara
1 fincan kayısı çayı
Öğlen
13
1kase yoğurt
2 mandalina
1 dilim ekmek
Ara
Yeşil çay
17
1kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
1 kase yeşillik
3 litre su
Spor
45 dk leslie
200 ip
50 mekik
Yanlız kalınca yemek yapmadım. Canim hiç istemediYemek neden yok kuzum çok hafif geçirmişsin sebze ve protein agırlıklı beslen
Sebep he ne olursa olsun senin saglıgından önemli başka hiç birşey olamaz bacım canın sagolsun gerisi pekte mühim degil yaşayan biri olarak söylüyorum önce sen önemlisinMenüm (2.Gün)
Sabah (08:00)
1 etimek
1 kk peynir
Öğle (13:00)
1 Etimek
Ton balığı
Akşam (18.00)
1 kase çorba
7 bardak su
5000 adım
Kızlar diyetimde çok eksiklikler var farkındayım ama hayatımın çok da hoş olmayan bir döneminden geçmeye başladım bazı problemler var çözemediğim bu da beni etkiliyor. Akşam mesela çok başka şeyler planladım ama canım sıkılınca yiyemedim. Çorba içtim siz olmadanız onuda yiyemezdim ama size karşı sorumluluk hissettiğim için az da olsa yedim menülerimi bir süre mazur görün düzelteceğim inşallah
Yarın bugünden fazla calori alırsan artıyı görmemek imkansız kuzum düzenli az ve sık yemeye çalış ilk başlarda fazla ye zamanla düşür ama düştükle başlayıp artırırken kilo almak kaçınılmaz olurYanlız kalınca yemek yapmadım. Canim hiç istemedi
Sebep he ne olursa olsun senin saglıgından önemli başka hiç birşey olamaz bacım canın sagolsun gerisi pekte mühim degil yaşayan biri olarak söylüyorum önce sen önemlisin
Bencede menücük olmuşMenucugum
Sabah 9
2 küçük havuç, 1 domates, 1 salatalık ve limon ile salata
1 YK lor
1 dilim ekmek
1 yumurta ve 1 kk kasardan omlet
Ara Nescafe 3ü 1 arada
18:00
7 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Yarım kase yoğurt
Haklısın canim doğru söylüyorsunYarın bugünden fazla calori alırsan artıyı görmemek imkansız kuzum düzenli az ve sık yemeye çalış ilk başlarda fazla ye zamanla düşür ama düştükle başlayıp artırırken kilo almak kaçınılmaz olur
Ben listelere dönene kadar biraz sizlere kahyalık edecem artıkınHaklısın canim doğru söylüyorsun
Oğlan okula gitmiyor ama benim ders işi bitmiyor. Okulda işlenen konuyu anlat, deftere yazdır, ödev yaptır daha çok yoruluyorum. Yarın okula yollayacağım artık. İğnele bitti, şurup devam edecek. Buraya da ugrayamadim..Bencede menücük olmuş
Geçmiş olsun canım kuzucuk mu hasta allahım şifa versin inş sanada kolaylıkOğlan okula gitmiyor ama benim ders işi bitmiyor. Okulda işlenen konuyu anlat, deftere yazdır, ödev yaptır daha çok yoruluyorum. Yarın okula yollayacağım artık. İğnele bitti, şurup devam edecek. Buraya da ugrayamadim..
Sıkıntı yokBen listelere dönene kadar biraz sizlere kahyalık edecem artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?