- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Hoşgeldiniz aramızaaaSelam kızlarrr.. Bende listeye eklenmek istiyorum müsaadenizle
70 Kiloyum
Boyum 1.70
Hedefim 65
Fast food ve asitli içecekleri bırakalı 4-5 ay oluyor. Sağlıklı beslenmeye başladım.
Evde eliptik ve pilates yapıyorum.Motive edecek bişeyler arıyodum sizi buldum
Öyle mi diyorsun gülümseSakın böyle bi hataya düşme bugün az calori yarın normal diyetine dönünce hop yine artıda sın menünü bozma ödemse zatin gidecektir ama calorisi bi yüksek bi düşük olarak bozma
Ben yarın artı olmayım da sonra yine dengelerim diyordumSakın böyle bi hataya düşme bugün az calori yarın normal diyetine dönünce hop yine artıda sın menünü bozma ödemse zatin gidecektir ama calorisi bi yüksek bi düşük olarak bozma
hoşbuldumm ay inşallah veririm yaHoşgeldiniz aramızaaa
Ama deneme süresi 14 gün ya Siz 14 günde verirsiniz o kiloyumaşallahınız var
hoşbuldumm ay inşallah veririm yailk hedef 65 koydum , sonrada devam edicem başarabilirsem inşallah..
3.5 yaşında kızım var , çalışıyorum , eve pestil gibi enerji bitik geliyorum.o yüzden spora agırlık vermem lazım biraz.
Yeşil çaylı süt detoksu yapsaydın bugün Keşke ne var ne yok atardın içinden yapanlar günde 2yada 3kşlo veriyor ben ilk yaptıgımda 900gr vermiştim ikincide 1kilo 200gr vermiştim tavsiye ederim kuzumBen yarın artı olmayım da sonra yine dengelerim diyordum
Bir şey daha danisacagim benim mesela her gün spordan ayrı 5bin adım mutlaka oluryobu sayfada her akşam liste açılıyor oraya ekliyorsan tamam canım... onu da 250 puanın altında kalan ve kilo alan arkadaşlarımız düzenleyip bana gönderecekti ama gelmedi @florence_N e selam çakalım senin vesilenle :))
Böyle 70kilo gelip 65kilo hedefi olanlara dalasım varhoşbuldumm ay inşallah veririm yailk hedef 65 koydum , sonrada devam edicem başarabilirsem inşallah..
3.5 yaşında kızım var , çalışıyorum , eve pestil gibi enerji bitik geliyorum.o yüzden spora agırlık vermem lazım biraz.
Canım ben her zaman böyle az beslenmeye karşıyım biliyorsun. Öğle ve akşam köfte ayran yapabilirsen iyi olur. 5 köfte 4-5 kozlenmiş biber yoğurt mesela. Ya da et sote olabilir. Protein almaya çalış yani.
Hoşgeldinnnn boynunuz ve kilomuz aynı :) ben hedefimi 60 belirledim, ancak ilk hedef benim de 65 sonrasi kolay :))Selam kızlarrr.. Bende listeye eklenmek istiyorum müsaadenizle
70 Kiloyum
Boyum 1.70
Hedefim 65
Fast food ve asitli içecekleri bırakalı 4-5 ay oluyor. Sağlıklı beslenmeye başladım.
Evde eliptik ve pilates yapıyorum.Motive edecek bişeyler arıyodum sizi buldum
Az yemeye kızıyon ama bu daha zararlı değil mi ya.Yeşil çaylı süt detoksu yapsaydın bugün Keşke ne var ne yok atardın içinden yapanlar günde 2yada 3kşlo veriyor ben ilk yaptıgımda 900gr vermiştim ikincide 1kilo 200gr vermiştim tavsiye ederim kuzum
Onları saymıyorum canım. Çünkü amacımız hayatımıza sporu katmak. Spora vakit ayırmakBir şey daha danisacagim benim mesela her gün spordan ayrı 5bin adım mutlaka oluryo
Bence 70 yüksek bir sayı. 70 e gel daha devam edeceksin inşallahBöyle 70kilo gelip 65kilo hedefi olanlara dalasım var70benim hedefim onlar 65inmek istiyorlar biz ölelim o zaman ölelim ölelim
O uyanıkken koşu Bandına binebiliyormusun. Benim ufaklığı bırak büyük bile izin vermezkiGünaydın. Dün oğlanın yanında bir güzel uyuyakalmışım. Yürüyüş bandına çıktım hemen. Minik oğluş kahvaltı etmedi. Mızmız etti durdu, tv izliyor şimdi.. Nasılsa yemedi diyip çıktım banda. Bıktım nazindan diyip de...
Aynı senin düşüncelerini taşıyorum ama biz bence kıskanmayalımBöyle 70kilo gelip 65kilo hedefi olanlara dalasım var70benim hedefim onlar 65inmek istiyorlar biz ölelim o zaman ölelim ölelim
Bir günlük detoksları okurken onu gördüm de yeşilçayım yoktuYeşil çaylı süt detoksu yapsaydın bugün Keşke ne var ne yok atardın içinden yapanlar günde 2yada 3kşlo veriyor ben ilk yaptıgımda 900gr vermiştim ikincide 1kilo 200gr vermiştim tavsiye ederim kuzum
Bu detoks bagırsakları temizliyor kaptanım özellikle kabızlık çekenler için muhteşem bişey sürekli wc çıkarıyo içinde bişey kalmıyor ben 3defa yaptım zararınıda görmedim artıya da çıkmadım ondan sonra 1gğn süren bişey zatin sürekli degilOnları saymıyorum canım. Çünkü amacımız hayatımıza sporu katmak. Spora vakit ayırmak
Ben kıskanıyorum arkadaş keşke benimde olsa diyorumAynı senin düşüncelerini taşıyorum ama biz bence kıskanmayalım
Çocuklara et haşlama yaptım o zaman şimdi onu yiyeyimCanım ben her zaman böyle az beslenmeye karşıyım biliyorsun. Öğle ve akşam köfte ayran yapabilirsen iyi olur. 5 köfte 4-5 kozlenmiş biber yoğurt mesela. Ya da et sote olabilir. Protein almaya çalış yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?