Eriyecek canım hepsi gidecek manken gibin olucuzzzzAslında hedef 75
Ama korurken çok sıkılmayım diye 70 oluyum
70-75 arası gidip geleyim diyorum ama
70 olunca kendimi seversem
65-70 arası gidip geliyim derim belki kim bilir
Göbeğim hiç erimez sanırım benim de .
Sezeryanden dolayı mekik çekerken(daha doğrusu çekemezken) korkuyorum .
Popiş bacak her tarafta kilolu valla
Oof Of yol uzun
İnşallah inşallahEriyecek canım hepsi gidecek manken gibin olucuzzzz
Geçmiş geçmiş te kaldı biz önümüze bakalım en geç ocak sonu 70 e el sallamış olacaksın.İnşallah inşallah
Şu an 5 sene önceki kilomdayım
En son ne zaman 70 olduğumu hatırlamıyorum bile
Evet yaa çook küçük inşallah bıraktırmak zorunda kalmazsın. Ya benimki 4 aya dek emdi. 4.cü ayda dişleri çıkmaya başladı. Emmedi. Mamayıda 18 aylıkken kendi kendine bıraktı mamayı görünce çıldırıyodu ne olduysa artıkYok canım yeni iğnelere başlamadım. Deneyeyim dedim ama yok bırakamaz şimdi kuzum yaa.
Sabah kan verdim. Belki lokositte azalma vardır. Olmazsa mecbur ağlaya ağlaya bırakacağız
Benim de oğlum 6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim mecbur bıraktım. Kızım erken doğmuştu. 7 aylık doğdu. Normal doğması gereken zamana kadar emdi aniden bıraktı. Çıldırırdı emme pozisyonuna gelince. Zor kotek 4 aya kadar emzirdim sonra sutum bitti. Bunu 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum. Hep heveslendim ama kısmet bakalım.Evet yaa çook küçük inşallah bıraktırmak zorunda kalmazsın. Ya benimki 4 aya dek emdi. 4.cü ayda dişleri çıkmaya başladı. Emmedi. Mamayıda 18 aylıkken kendi kendine bıraktı mamayı görünce çıldırıyodu ne olduysa artık
Ben yazıyorum hep aslında. Hiç aç kalmadım yiyerek zayıfladım. 1 gece de 700 gr nutella gömdüğümü gördü bu takımValla biraz böyle anlatın da kendimizi dünya yıkılmış altında da sadece biz kalmış gibi hissetmeyelim kaptanım .@anka_misali
Başarı öyküleri okumak istiyorum takımdan
Burdayım dün geceyi hastahanede geçirdim şükür şimdi iyimBen yazıyorum hep aslında. Hiç aç kalmadım yiyerek zayıfladım. 1 gece de 700 gr nutella gömdüğümü gördü bu takımama arkadaşlar tuttu elimden bırakmadım sonra telafi ettim. Aç kalarak olmuyor maalesef. Mutlaka protein kalsiyum alarak zayıflamak lazım.
Bu aradaNiloyabebe nerde ki.
Benim 94 den 72 ye yolculuğum çok zevkliydiValla biraz böyle anlatın da kendimizi dünya yıkılmış altında da sadece biz kalmış gibi hissetmeyelim kaptanım .@anka_misali
Başarı öyküleri okumak istiyorum takımdan
hosgeldin canimSelam kızlarrr.. Bende listeye eklenmek istiyorum müsaadenizle
70 Kiloyum
Boyum 1.70
Hedefim 65
Fast food ve asitli içecekleri bırakalı 4-5 ay oluyor. Sağlıklı beslenmeye başladım.
Evde eliptik ve pilates yapıyorum.Motive edecek bişeyler arıyodum sizi buldum
Bu nasil bir detoksYeşil çaylı süt detoksu yapsaydın bugün Keşke ne var ne yok atardın içinden yapanlar günde 2yada 3kşlo veriyor ben ilk yaptıgımda 900gr vermiştim ikincide 1kilo 200gr vermiştim tavsiye ederim kuzum
AynenBenimki de aynen böyle söylüyor
75 den aşağısı kötü olur yüzün çöker diyor ama bende 70 olacağım inşallah .
Ondan aşağısını bende istemem sanırım
Aç kalmıyorumki süt tok tutuyo 1.5litre sütle yapıyorum her 2saatte 1bardak içiyorum o iki saat öyle çabuk geçiyoki hiç acıkmıyorumBen sağlıklı bulmuyorum canım bütün gün aç kalıyorsun.
Hala 2.5 ta kaldımListeye dönmene kaç kilo kaldı canım
Bir yerde okumuştum anti depresyon ilaçları şişlik kilo yapıyor diyeKaptancığımAnka ve 12. takımın değerli üyeleri, sizden fikir istiyorum.Şimdi ben 61 küsür kiloyla başladım deneme haftası çat diye gitti 1 kilo ama takıma girdiğim süreden beri-iki ay oldu- verebildiğim kilo sadece 2, inanın 2 sene önce düğün zamanı spor falan da yaptığım yoktu 55'i gördüm, tabi çok kısa süre için, sonra işte en çok 63'e çıkmıştım.Hayır mesele şu , her gün neredeyse spor yapıyorum, tamam çok çok süper menülerim yok ama dikkat de ediyorum, yok arkadaş bari 57 falan olayım ya, veremiyorum ve tartı her gün değişik gösteriyor, mesela dün 59 çıktım sabah bakayım dedim 59,6 yarın baksam eminim farklı çıkacak, günde mutlaka 2 lt su da içiyorum anlamıyorum, demir eksikliği için ve panik atak var ben de o sebepten anti depresan kullanıyorum, acaba onlardan mıdır bilmiyorum ama yok yani takıldım kaldım
1.5litre sütü kaynatıp 2yemek kaşıgı yeşil çay açıyoz 20dk dinlendirip süzüyoruz her 2saatte 1bardak sütten içiyoruz yatana kadar sabah 8de başlarsan akşam 10da bitiyor süt ama başka hiç bişey yemiycen meyve yiye bilirsin ama yemezsen daha çok verirsin 1kilo garanti fazlasında veren çok oluyorBu nasil bir detoks
Ayyy bayıldım ben bu ise hemen yapayim süt benide tok tutar normalde zaten bu aralar birseyde yiyemiyorum sad3ce çorba ve yoğurt1.5litre sütü kaynatıp 2yemek kaşıgı yeşil çay açıyoz 20dk dinlendirip süzüyoruz her 2saatte 1bardak sütten içiyoruz yatana kadar sabah 8de başlarsan akşam 10da bitiyor süt ama başka hiç bişey yemiycen meyve yiye bilirsin ama yemezsen daha çok verirsin 1kilo garanti fazlasında veren çok oluyor
Kuzum sürekli tartılma yalnış yapıyosun anti depresan kilo yapıyor ola bilir netten bak istersen yan etkilerineKaptancığımAnka ve 12. takımın değerli üyeleri, sizden fikir istiyorum.Şimdi ben 61 küsür kiloyla başladım deneme haftası çat diye gitti 1 kilo ama takıma girdiğim süreden beri-iki ay oldu- verebildiğim kilo sadece 2, inanın 2 sene önce düğün zamanı spor falan da yaptığım yoktu 55'i gördüm, tabi çok kısa süre için, sonra işte en çok 63'e çıkmıştım.Hayır mesele şu , her gün neredeyse spor yapıyorum, tamam çok çok süper menülerim yok ama dikkat de ediyorum, yok arkadaş bari 57 falan olayım ya, veremiyorum ve tartı her gün değişik gösteriyor, mesela dün 59 çıktım sabah bakayım dedim 59,6 yarın baksam eminim farklı çıkacak, günde mutlaka 2 lt su da içiyorum anlamıyorum, demir eksikliği için ve panik atak var ben de o sebepten anti depresan kullanıyorum, acaba onlardan mıdır bilmiyorum ama yok yani takıldım kaldım
3kilo veren bile var Çünki bagırsakları temizliyor çok rahatlatıyor bol su iç sürekli wc çıkarıyor ödem falan hiç bişey kalmıyor atıyorsunAyyy bayıldım ben bu ise hemen yapayim süt benide tok tutar normalde zaten bu aralar birseyde yiyemiyorum sad3ce çorba ve yoğurt
Havanı yiyim seninValla bana da diyorlardı 75 ken senin kilon yok ne zayıflaması diye. Ama ben kendimi mutlu hissetmiyordum. Benim boyum da kısa 165. Sizin boyunuz uzunsa bilmiyorum. Ama bence 165 boya 63 ustu kilolu duruyor. Bu benim düşüncem tabii. Kişi nasıl mutluysa öyle ideal olan. Bi de ben hep zayıftım. Demiştim düğünümde 45 kiloydum. 34 bedendim. İkinci doğumdan çıkıp eve geldiğimde 55 kiloydum. 75 benim için felaketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?